2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Birde 59 la hamile kaldim su n 66 yim doktorum cok hizli gidiyorsun dedi halbuki oyle cok yemiyorum ekmegi iyice kistim 2 gundur demir ve omega 3 aliyorum agni zamanda magnezyum szcede cok mu kilom ilaclarinda etkisi var midir

Peki biberonu cam olandan mı naturelden mi aldınız? Biberonun minik boyu ve normal boyu var ikisinden de aldınız mı? Biberonu alınca biberon ucu da almak gerekiyor mu?
Biberon ucunu tabi beli aralikta degistrmek gerekir. Bn cam aldim hem 120.hem 240 ml aldm

Bende öyle yok ama bana hiç sevdirmezlerdi ordan kaldı galiba :)

Ne güzel biberonlar bebek arabaları hep aldnız
Ben almaya cesaret edemiyorum
Şu kasılmalardan sonra kaybetme korkusu yaşıyorum
Ya bişi olursa ya die hiç bişi almak istemiyrm çünkü alırsam hazırlığa başlarsam ve kötü sonuçlanırsa mahvolurum
Şimdi iyiyiz kasılmalarm yok deneck kadr az ama yine de korkuyrm ...

Kızlar biz bugün bebek arabamızı aldık. Baby2go markası. Modeli de power delux. 1229 lira. Ama babymall mağazasında kampanya varmış. 500 lira da hediye çeki verdiler. Onu da beşik yatak gibi şeylerde kullanacağız.

Aynen canim bende oyleyim Allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah alinir hersey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…