2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen canım , bende bırak almayı bakmıyorum bile, geçenki gebeliğim 23 haftalıkken sonlanmıştı, hep bi tetikte bekliyorum , 30 Lara gelirsem inşaallah alacağım. Zaten çok zor bi iş değil , birde yaz çocuğu olacağı için 40 ı çıktıktan sonra geze geze alırız ayrıca Kıyafet alan arkadaşlar çok almasınlar, ablamda 1 yaşa kadar hep almıştı hamileyken , çıkıp alamam diye, yeğenimin boyu kendi yaşıtlarından baya önde gidiyor, çoğunu giydiremedi, birde akraba Eş dost çok Kıyafet getiriyor , eve sadece 20 farklı kişi gelse en az 15 Kıyafet oluyor

sormaya bile korkuyorum ama kasılmalar sebebiyle mi kaybettin bebeğini

sormaya bile korkuyorum ama kasılmalar sebebiyle mi kaybettin bebeğini
Rahim ağzı yetmezliği varmış , bir önceki doktorumda göremedi , şimdiki gebeliğimde Dikiş atıldı, yatıyorum evde.. Işi gücü bıraktım, Allah inşaallah sağlıklı sıhhatli miadında nasip Eder bebeklerimizi

K kubis-55 canım magnezyuma ve progestana dikkat et, ben iğnesini vurunuyorum haftalık, 28. Haftadan itibarendende nidilat vereceklermiş kasılmaları geciktirsin diye

Hormonlardan mıdır bilinmez beni ölüm korkusu sardı ya ölürsem bebeğim ne yapar bensiz kocam napar ya da ben kocamsız bebekle offf saçma sapan şeyler geliyor aklıma.... Kayınvalidem dul ve sorunlu bir kadın ondan mı acaba

Günaydın annisler .. kötü şeyler dusunmeyelim pozitif olalım yeni bir dönem başladı okullarda allah hepimize özellikle hamisko ben gibi topisko annislere. Bol istirahatli bol keyifli 10 haftam bekle benı ... Yani insallah oylesindir

Hormondandır o Allah korusun kötü niye düşünüyosun

Hormonlar yapıyor bunu ne yazıkki. Dikkat et güzel seyler düsünmeye çalıs. Allah bebeği en güzel zamanda kısmetiyle verir insaallah. Heleki hissediyoruz bebeklerimizi daha ne olsun

Günaydın Arkadaşlar nasılsınız 1 haftadır yoktum. Oğlum 15 tatilde oldugu için ona baktım... Baya konu birikmiş herkez Bebişelere birşeyler almaya başlamış.

Aynen başladı yine alışmıştım sıcacık evime Allah yardımcımız olsun. Booool booooool sabır versin :) benim de 12 hafta var. :/

Günaydın Arkadaşlar nasılsınız 1 haftadır yoktum. Oğlum 15 tatilde oldugu için ona baktım... Baya konu birikmiş herkez Bebişelere birşeyler almaya başlamış.

Günaydın canım okul açıldı rahatlamışsındır.
Ben bitirdim herşeyimizi
Şimdi perde ve yan koruma diktircem

Canım benim öyle kötü şeyler getirme aklına. Öyle bişey niye olsun ki durduk yere. İnş sağlıkla bebeğini kucaklarsın tatlım. Etrafındaki ailen akraban yada arkadaşlarınla paylaş sıkıntını içini dök rahatlamaya çalış. Tvde hep eğlenceli komik şeyler izle. Ama yine de bu düşünceler devam edecek olursa bi psikolog yada psikiyatristen destek al canım

K kubis-55 canım magnezyuma ve progestana dikkat et, ben iğnesini vurunuyorum haftalık, 28. Haftadan itibarendende nidilat vereceklermiş kasılmaları geciktirsin diye
Canm doktor 10 gün daha kullan dedi cuma günü ayrıntılım var bi sıkntı çıkmazsa rahim agzında bebşte falan herhlde bıraktırcak
İki sefer nst ye girdim sancı çıkmadı bişi görünmüo dedi

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bir hafta geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

@SELMUR86 canım bişey rice edicem chicco lit way aldın ya onun tam yatış pozisyonunda yatılan yerin ölçüsünü bana yazar mısın?

Kızlar doğum iznine ayrılırken 32. Haftanın dolduğunu gösterir belgeyi özel muayenehanesi olan doktordan alabiliyor muyuz?

Günaydın canım. Ben de aynı durumu yaşıyorum birkaç gündür. Sancım çıkmadı nst de. Ağrılarım geçtikten sonra artık özellikle akşamları çok yorulduğumda braxton hicks (yalancı kasılma) larım başladı. Düzensiz bir şekilde kasığımın sol bölgesinde yumurta benzeri sert bir çıkıntı oluyor 10-15 saniye sürüyor ve geçiyor. Benim de 10 gün sonra randevum. Başta çok endişeleniyordum ama yabancı kaynaklardan da araştırdım. Kasık ve bel ağrısı takip etmiyorsa, düzenli değilse ve şiddetlenmiyorsa endişe etmeyi gerektirir bir durum yoktur diye yazıyor her yerde. Yine de dikkatli olmakta yarar var. Ben de magnezyum kullanıyorum bunun için düzenli olarak ama yorulmazsam sıkıntı yok. Yorulursam o da çare etmiyor. Üstüne bir de bu hafta taşınıyoruz. Napıcam bilemiyorum. Dikkat etmeye çalışıcam bakalım. Normal olduğunu sanıyorum bu durumun. Her yerde yorulmamak gerektiği ve bol su içilmesi gerektiği yazıyor bu yalancı kasılmalar için. Bence sen de endişe etme verilen ilaçları kullan ve bekle canım . Biliyorum söylemesi de uygulaması da çok zor. Ben de endişe etmemekte çok zorlanıyorum ama pozitif düşünmekten başka çaremiz yok. Erken doğum hikayelerinin çoğu farklı hikayelerden kaynaklanıyor. Dikkatli olmak, özen göstermek ama içselleştirmemek lazım.

K kubis-55 Bak mesela iki gün sonra başlasaymış bu kasılmalar ben de zaten kk'nın gün gün hamilelik takviminde yazıcakmış :) Benim ilk gebeliğim ama ben bebeği de ikinci gebeliğim gibi 13-14. haftalardan beri hissedebiliyorum. Tüm belirtilerim hep bir iki hafta önden geliyor ilginç bir şekilde.

168. Gün
24. Hafta 0. Gün

10 Şubat 2016
Bu andan, bebeğinizin beklenen doğum tarihine kadar olan sürede bebeğinizin ayakları yaklaşık iki kat artarak 45 mm den 83 mm ye çıkacaktır.Bazı anneler doğum öncesi prova niteliğindeki Braxton Hicks kasılmaları (doğum öncesi kasılmaları) yaşayabilirler. Daha önce gebe kalmış kadınlarda daha erken başlar ve daha şiddetli olur. Gebelik sırasındaki baş dönmelerine karşı yan tarafınıza yatmanız size faydalı olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…