2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim 19 . Haftada başladı canm kasılmalar çook erken yani

Şu 30. Haftalara bi girdeydik de azck rahatlasaydık

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Ben sukur iyiyim. Kahvaltimizi daha yeni yapabildik.. Sirada temizlik var..:)

gÜnaydın canım afiyet olsun kolay gelsin :) mobilyalarım gelcek benimde bugün c.tesi ikeadan aldık herşeyimizi :) Dedesi bekliyor evde bizde işimize geldik çalışıyoruz

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Ben sukur iyiyim. Kahvaltimizi daha yeni yapabildik.. Sirada temizlik var..:)
Günaydınnn. Ben bugün işe dinlenirim diye geldim ama daha yeni oturabildim. Haftasonu eşya kolilemekle geçti ki daha 3 te birini bitiremedik evin. Bir de taşınma telaşı çıktı. Bu haftayı bi atlatsaydım hayırlısıyla. :)

gÜnaydın canım afiyet olsun kolay gelsin :) mobilyalarım gelcek benimde bugün c.tesi ikeadan aldık herşeyimizi :) Dedesi bekliyor evde bizde işimize geldik çalışıyoruz
kolay gelsin.. ikeadan hangi mobilyalari aldiniz? ben dolp olarak karar veremedim resim varsa eklermisin veya urunlerin adini

ay bilirim zordur bende hamilelikte iki defa tasinmak zorunda kaldim.. kolsy gelsin dikkat et

Ben sabah kalktim cok susamistm 2 bardak su ictim 2 dk gecti hepsini geri cikardim simdi yine midem bulanio peynir ekmek yaptim arada sirada geri gelcek sanirim
Bebek icin bakim seti hastane cikisi emzik tirnak makasi atesolcer zibin alt ust takim aldim battaniye banyo havlusu corap vs. Baya bisey aldim. Ben alinmasi gerektigini dusunenlerdenim. Olumsuz dusunmeyein eger bi risk yoksa artik 20 li haflardayiz son 1 2 ay zor gecebilir

Hadi ya ne güzel. Sen de durumlar nasil peki kipirti tekme falan. Senin kızdı dimi cnm doğru mu hatirliyorum
Erkek canim benim :) benimkinin tekmeleri disardan bile belli oluyo ve cok sert vuruyo artik. Ben ilk hareketlerini 16.haftada hissetmistim erken basladi kerata. Suan zaten siddet uyguluyo bana bildigin

kolay gelsin.. ikeadan hangi mobilyalari aldiniz? ben dolp olarak karar veremedim resim varsa eklermisin veya urunlerin adini

HENSVIK dolapla karyola aldım canım. Dolabın içinde 3 raf bi tane askılık var Benim için en uygun mobilyalar bunlardı :)

bu yatağı tercih ettim içine sert sünger.

oyuncak kutusu, dolap içine kutular filan aldım

Benim hiç bişeyim kalmadı alıncak :) bende erken alınması tarafındayım

Benim hiç bişeyim kalmadı alıncak :) bende erken alınması tarafındayım

Erken alinca enerjin cok oluyor geziyosun zevkine gore aliyosun... birde olan duruma gore hareket edilir hamileyiz ve haziranda dogum yapicaz neden ya bebegimi kaybedersem diye dusuneyim... nisanlanincada ceyiz aldik ayriliriz diye dusunmedik :) he birde indirimler cok ise yariyor kislik bebek kiyafetleri yakinda epeyy indirimli alinabilir

Tabi canım katılıyorum :) ikea da indirim vardı nerdeyse 150 lira indirimle aldm bu kimi için az ama benim için çok indirim o parayla ebebekten banyo bakım ürünlerini aldım :)

Merhaba kızlar :) çok huysuz oldum ben ya neden boyle :) bir de dun kızım sert bir tekme attı şaştım kaldım :) eskiden hafif tekmelerdi. Allah kucaklarımıza almak nasip etsin. Tekme atmasını beklemek tarifsiz bir duygu. Benim daha çok eksiğim var :) dolap aldım içine de aldığım kıyafetleri yerleştirdim. Daha kıyafet almam lazim :)

Bence de alınması lazım. Doktor muayene zamanıma denk gelmiyor da bir onun için iki saat yol gitmeyim diye. Bulunduğum yerde özel muayenehanesi olan bir doktor var ondan alırım o halde.
Canım gene ara bir sor şimdidien ama sonuçta bu dişçi değil kadın doğum yani sana vereceği her bilgi rapor belge devlet kontrolundedir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…