2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Ben kimsenin bebegini kucagima da almam öpmem de annesi kendiliginden bana verirse oyle alirim sadece ama herkes boyle degil ki bizim insanimiz bebek sevmeyi minciklamayi cok seviyor

Dusun dusun kafayi yiyecegim ben de ya ben bebegin fotosunu cekerlerse de sinir olurum meselaa bi de tek tek herkese amaa sosyal medyaya atmayin demem lazim hele bi de benden izinsiz habersiz foto atan olursa cildiririm herhalde sinirden

Herkesi de kontrol edemiyorsun kii ooff hadi kendi aile akrabama laf gecirdim esin aile akrabasina nasil laf gecirecen

Ayyy bi de eşim ne var bunda diyor sinir oluyorum :) defalarca anlatıyorum ama yok bıraktım artık baştan konuşursunuz canım ben kısmetse öyle bi çözüm bulacağım etkili olacağını düşünüyorum çevremiz yok burda pek ama gerçekten senin dediğin gibi durumlarda bizim gibi pimpirikliyse bide sıkıntılı... Eşin de konuşur anlarlar bence sağ salim gelsinler hele bi :)

Benim eşim ultrason fotosunu bile buralara fln koymama izin vermiyo mesela o da benim gibi dusunuyor ama iste herkesi kontrol edemiyosun ama esimin kotu huyu ailene şöle böle söyle dedigimde soylemez soylemiyor oyle seyler benim soylemem gerek o yuzden

Bazen diyorum bizim gibi bu kadar takintili insanlar cocuk yapmamali aslinda ama iste

aynı fikirde olmanız güzel en azından ...bizde oda yok..

Anne olunca neler değişecek bakalım lohusalık hormonlarıyla daha mı kötü olacak ben de öyle düşünüyorum ama sonra akışına bırakıyorum hele bi gelelim çaresini buluruz diye :)

Aynen ya ben de diyorum bazen kendimi rahatlatmak icin, kimler ne sartlarda buyuyup gidiyor bu kadar takma diye

Şimdi bu kadar geliyodur diye teselli ediyorum ben de :) biz nasıl büyüdük mesela şimdi çok üstüne titremek istiyoruz evet ..

Ben kendimi baskasina sevdirmezmisim hic mesela, hatirliyorum da sinir olurdum kucagina almaua opmeye kalkan olunca beni, annem de kiz cocugu oldugumuz icin izin vermezmis hep kollar gozetirmis bizi bana da bu huy ordan geliyor sanirim benim de kizim olacak Allah bagislarsa

Bende tam tersi hissediyorum kizlar :) bebisimi herkes sevsin ilgilensin tabiki opmek minciklamak degil... yegenimi sokakta gezdirirken herkes sevmek bakmak isterdi cok mutlu olurdum :)
Bendeki gariplikte su sanki bebek sadece benim kocam la esit gormuyorum kendimi :) cunku basindan beri herseyini biz anneler yasio bulanti kusma tekme hareket babalar rahatt :) haliyle sanki tek basima yapmisim gibi gelio

Iyi aksamlar kizlar...ay o kadar mutluyumki sonunda oglusumun tekmelerini disardan gordum ve kayita aldim...cok guzel bi duygu Allah hepimize bol tekmeli gunler nasip etsin

Masallah canim Ben de elimde telefon bekliyorum ama beklerken tekme atmiyor baska zamanlar atiyor ne zaman kayit alabilecegim bakalim

Ee canim Turk milleti minciklamadan opmeden sevmiyor ki ama Ben de bebegin ilgi gorsun sevilsin isterim de opulmesini istemem ya hele kiz oldugu icin opulmesi fikri bana dayanilmaz geliyor

Cnm bulantilari cektik fln ama babalari da gecenin bi yarisi canimiz bisey cekiyo diye disari yollamadik mi :) onlara nazlanmadik mi :)

Benim ignelerimi esim yapiyor mesela igne fobisi olmasina ragmen, halen daha her seferinde gozleri kararir bayilacak gibi olur kendine zor gelir ben her seyde onun da emegi olsun istedim her skntiyi beraber cektik

Bende 64 ile kaldim su an 71 im aynı sekilde duzenli beslenemiorum da o kadar bulantilarima ragmen bide ..

Bende 64 ile kaldim su an 71 im aynı sekilde duzenli beslenemiorum da o kadar bulantilarima ragmen bide ..
Maşallah sana ben 92 ile ile hamile kaldım 86 olmuşum doktor kilo vermek için hamile kalman gerekiyormuş dedi bende korkuyorum normalmi kilo vermem şeker hastasıyım diyet yapıyorum bu arada ama normalde besleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…