2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim
Yaa ben de yazimi yazdiktan sonra gece 2de tekmelerini hissettim ilk defa ve esim de elini koyunca hissetti Sadece kipirti hissediyorduk tekme bi baskaymis
Harika bir sey degil mi ya
canım sen kaç haftaliksin tam olarak. Ben de tekme falan hiç hissetmedim kipirti gibi ama o da günde bir kaç kez ve hafif bir şekilde 21+3 benim ki

İnşallah bebeklerimiz iyi olsun yeter ki.Aman havalara dikkat edin
Ben mide ağrısı ve kusma ile ambülansla hastaneye kaldırılmıştım. 2 dk ara ile çıkarıyordum. İlaç verdiler geçmedi. Böyle bir şey görmedim hayatımda. Orda ultrasona girdim. Arkasını dönmüş, iyice içeriye gömülmüş, uyuyordu :)

Canim
canım sen kaç haftaliksin tam olarak. Ben de tekme falan hiç hissetmedim kipirti gibi ama o da günde bir kaç kez ve hafif bir şekilde 21+3 benim ki
Canım ben 21'de tekmelerini videoya çekebiliyordum. Ama tek tük oluyordu. 22'nin sonuna doğru ise kıpır kıpır sürekli. Hareketleri çok daha kuvvetli. Dışarıdan çok net görünüyor. 1 haftada bile çok değişiyor.

Ay kuzum benim benim bebiş de iyidir inşallah zorla bir lokma atıyorum ağzıma bakıyorum hareketleniyo yavrum :) inşallah tez zamanda iyileşirim sen de çok dikkat et Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun

Reactions: 9ay
Yaa ben de yazimi yazdiktan sonra gece 2de tekmelerini hissettim ilk defa ve esim de elini koyunca hissetti Sadece kipirti hissediyorduk tekme bi baskaymis
Harika bir sey degil mi ya
Evet çok güzel bir duyguymuş , ilk kalp atışlarını duyduğum zamanki kadar heyecanlandım , bi mutlu oluyor insan , Allah'ım inşaallah sağlıklı Doğumlar nasip eder :)))

Kızlar daha mı kıpır kıpır oluyor acaba? Kafana takma canım 1 gün sonra ne olacagı belli olmuyor birden tekme atmaya başlayabilir
Ay inşallah canım ya insan sabirsizlaniyor hr şey hemen olsun istiyoruz her bebk farklıdır tabi bunu biliyorum ama işte annelik duygusu galiba bakalım bikaç gune başlar inşallah tekmeler

Ay inşallah canım ya insan sabirsizlaniyor hr şey hemen olsun istiyoruz her bebk farklıdır tabi bunu biliyorum ama işte annelik duygusu galiba bakalım bikaç gune başlar inşallah tekmeler

Tabi cnm herkes bebeginin hareket ettigini soylerken benimki etmiyordu mesela (ayni haftalarda oldugumuz diger uyeler) sonra birden kipirtilar basladi sonra da tekme geldi bebekten bebege degisiyor iste :)

Yaa kızlar ben akrabalar yakinlar fln bebek doğsa da sevsek dediklerinde fln hiç mutlu olmuyorun bebegimi simdiden kıskanıyorum sanırım şu kimselere çocuğunu vermeyen annelerden olacağım sanırım ya kimse kucağına alıp götürmesin mesela ne bileyim doğum yaptığımda bile sürekli ailem akrabalarm eve gelirse diye korkuyorum ben sevmem mesela evime gelinmesini bebek gelince ev çok kalabalık olursa diye korkuyorum bizde akraba çok çnkü annem mevlüt hayalleri kurarken ben ya gelenler bebeği kucağına almaya kalkarsa diye korkuyorum dışarda sokakta birileri gelip kucağına almaya kalkarsa diye korkuyorum
yaa off var mı benim gibi pimpirikli paylaşımcı olmayan aranızda?

Ben eşimi de kimseyle paylaşamıyorum eşim kuzenlerimle sohbete girse ben mutlaka araya girerim fln gerçekten eşimi kimseyle paylaşamıyorum mesela bebeğimi daha beter kıskanırım sanırım off off

Aynen canım katılıyorum senden fazlasıyım hatta memlekette doğum yapmaktan vazgeçtim hastaneyede gelsin istemm böyle kalabalık..bilmiyorum şu an yazsam aklıma gelenleri destan olur ama heralde yenidoğan bi bebeği kimse öpmeye kalkmaz ya da kucağına alıp muncık mıncık benim tanıdıklarım çevren kesin yapar gibi memlekette olunca ben mi abartıyorum :)

Son düzenleme:
Aynen canım katılıyorum senden fazlasıyım hatta memlekette doğum yapmaktan vazgeçtim hastaneyede gelsin istemm böyle kalabalık..

Oyh nasil buyutecegiz biz bu cocuklari :) benimki aman bir sey olur dusururler fln dgl benimki paylasamama duygusu

Dogum ramazana denk geliyor diye sevuniyorum yaa oruc olur kimse gelmez aksamlari da iftardi şuydu buydu gelmezler umarim diye

Oyh nasil buyutecegiz biz bu cocuklari :) benimki aman bir sey olur dusururler fln dgl benimki paylasamama duygusu

Dogum ramazana denk geliyor diye sevuniyorum yaa oruc olur kimse gelmez aksamlari da iftardi şuydu buydu gelmezler umarim diye
Ya ben mesejada eklediğim gibi valla gitmicem heralde memlekete kesin mıncıklarlar arkadaş olsa derim tanısam ama küçükken çıkmışım annemin çevresi bir şey de diyemem şişer kalırım valla benimde paylaşamama duygusu ama tecrübeli annişler bilir heralde
Yenidoğmuş bebek 1-2-3 öpüp koklanmaz öyle hastası var temiz olmayanı var bunun

Ya burada birisi konu açmıştı dışarıda tanımadığı insan gelmiş şapırt diye öpmüş 1 aylık bebeği dudağında uçukla gelde kızma ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…