2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende lazim olanlari alicam zaten cok hediye getirenim olacak esimin akrabalari cok ve adetlerinde var..

Yaz bebeği için lazım olcak şey çıtçıtlı ve çorap :) banyodan sonrada penye yelek :)

Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasihp etsin

2 hastane çıkışım yenidogan idğer çıtçıtlılarım pijamalarım 3-6 6- 9filan

2 hastane çıkışı bende aldım. Çitçitli body hep yeni doğan ve 0-3 aylık. 3-6 aylık ve diğerlerinden de almam lazim. Pijama takimlari almam lazim 1 tane var. Tulum aldım 2 tane. Daha çok şey almam lazim :)) battaniye aldım 2 penye 1 kalın :)

Tulum alma başka çünkü yaz bebeği olcak ve hemen büyücek en güzeli çıtçıtlı ve ayaklı takımılar :) ama yaz için bebeğe en güzeli penye yelek çıtçıtlı ve çorap :)

Kızlar nezleden burun tıkanıklığından daraldım. Burun spreyi kullanan var mı? İlladin di sanırım adı var bi fıs fıs kullansam mı?
Canım benim nefesim geceleri kesiliyo burnum kaınyo burun tıkanıklığından ama tuzlu sudan başka bişey kullanmıyorum

Erkek canim benim :) benimkinin tekmeleri disardan bile belli oluyo ve cok sert vuruyo artik. Ben ilk hareketlerini 16.haftada hissetmistim erken basladi kerata. Suan zaten siddet uyguluyo bana bildigin
Maşallah canım ne güzel bizimki tembel galiba bilmiyorum ki ben bile zor hissediyorum dışardan hiç belli değil tabi bakalım inşaallah yakinda tekmeler baslar

Kızlar nezleden burun tıkanıklığından daraldım. Burun spreyi kullanan var mı? İlladin di sanırım adı var bi fıs fıs kullansam mı?
Geçmiş olsun canım geçen hafta ben de öyleydim KBB doktoru tavsiyesi üzerine 1 bardak ılık su içine 1 çay kaşığı tuz yarım çay kaşığı karbonat günde 3-4kez burnuna çek çok rahatlatiyor bence ilaç kullanma

Tulum alma başka çünkü yaz bebeği olcak ve hemen büyücek en güzeli çıtçıtlı ve ayaklı takımılar :) ama yaz için bebeğe en güzeli penye yelek çıtçıtlı ve çorap :)

Penye yelek 3 tane aldım :) tulumlar çok güzeldi pembis pembis ozendim almadan duramadim :) ayaklı takim var arılı :) 2 tane tek ayaklı 1 tane ayaksız alt var daha alicam ayaklı takim ayaksız takim.

Ay sorma bende daraldım burun tikanikligindan. Artik burnum yokmuş gibi hissediyorum. Bende tuzlu su kullanıyorum ama bende ise yaramıyor fazla en fazla açık kaldığı 5 dk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…