2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar size bisey sorcam ya baktim bulamadim bu hani FL degeri varya 7 ile carpinca bebegin biyunu buluyosun. Bastan topugami yoksa bas popo arasi uzunlukmu cunku 16.haftadan sonra boy tam olculemez deniyor. Kafami karstirdi baya

Kizlar size bisey sorcam ya baktim bulamadim bu hani FL degeri varya 7 ile carpinca bebegin biyunu buluyosun. Bastan topugami yoksa bas popo arasi uzunlukmu cunku 16.haftadan sonra boy tam olculemez deniyor. Kafami karstirdi baya
aynen canım kilo ve boy şuan yaklaşık ölçüler az veya çok olabilir ztn detaylı kağıdığnıdada – + olarak yazıyo değreler 7 yle çarpınca baştan popoya boy buluyorsun

kızlar merhaba
28 kasımda 7 haftalık bebegım kalbi durdu alında 45 gün sonra adet oldum yani ocak yaında klomen içtim çatlatma iğnesi yaptırdım dr bu yada hamile kalmazsan döverim diye bile espri yaptı herşey çok yolundaydı ama bendeki sıkıntıalrı yüzünden diye düşünüyoırum 8 şubatta adet günüm olmasına ragmen ben 5 şubatta adet oldum ( burda erken olmama sebep olan ablalarıma ve kardeşime tşk ederim ) yani 25 gün sonra adet olmuş oldum , bu ay d.kontrol hapı iç biraz dinledirelimmi dedim dr oda olur dedi ama benim kalbim el vermiyor çünkü kızım uçan kuşu bile hamile anne bak diyor kalbimi dağlıyor,
asıl sormak istediğim şey ovulasyon testi kullanarak yumurtlama günümü bulup yapmak istiyorum , çift çizgi çıktıktan sonramı yoksa hafif belli olmaya başladıktan sonra mı çalışmalara başlamam gerekiyor ,

lütfen kullananlar bana yardımcı olsun
hamile kalanlar bebek cinsiyetinizde yazarsanız sevinirim

Canım bi tane kızın var sanırım inşallah ikinciside olur öncelikle sağlıklı olması için dua et.
Ben telefonumdan takvimim programını kullanıyordum iki ay ordaki ovulasyon dönemimi takip ettim ikinci ayımda hamile kaldım. Ben hep şunu duydum reglden sonra iki günde bi ilişki gerekli diye gün aşırı yani bildğim kadarıyla spermler 48 saat canlı kalıyor benim reglimde düzensizdi ve ovulasyonum takvime gör kurban arefesiydi en son o gece olmuştu ondanda iki gece önce ve 15 gün snra gebe olduğumu silik çizgiyle test ettim kan verdim.
Yani anlıcan reglinden sonra gün aşırı ilişki şart.
Bu arada cinsiyetimiz kız

Canim oncelikle bence kafani yorma bebek bebek diye..cunku ben oyle diye diye 2yil hamile kalamadim sonra eylulde 12si adet olmustum 17-19-21-23 iliski oldu sonra bir ay iliskiye girmedim ve hamile kalmayacagima emindim esimde bazi problem cikmisti yani kalamazdim dusuncesiyle hic kafaya takmadim.Cok sukur Allahim hic ummadigim zamanda oglusumuzu bize emanet etti insallah kucagimizada aliriz.benimde bir kurtajim oldu 2sene evvel.
Allah kizina uzun saglikli omurler nasip etsin insallah yeniden hamile kalirsin.

amin cnm inş

amin çok tşk ederim

Ben ovu testiyle hamile kaldim. Cift cizgiyi gordukten sonra ilk siliklestigi gun mutlaka degerlendir.

aynen canım kilo ve boy şuan yaklaşık ölçüler az veya çok olabilir ztn detaylı kağıdığnıdada – + olarak yazıyo değreler 7 yle çarpınca baştan popoya boy buluyorsun
Canim icimi cok rahatlattin varya. Bastan topugaysa benim yaramas baya kucuk oluyo diyodum hep. Simdi icim rahatladi Allah razi olsun

Öncelikle başın Sağolsun. Ben ovulasyon testini çok kullandım. Çizgi silikken daha vakit var demekti. Ben sonrasında dikkat ediyordum çizgi belirgenliştikçe 2 günde bir ilişki oluyordu. Çizginin belli olduğu ve ertesi gün mutlaka oldu.

Canim icimi cok rahatlattin varya. Bastan topugaysa benim yaramas baya kucuk oluyo diyodum hep. Simdi icim rahatladi Allah razi olsun
Birebir ölçü imkansız bunlar hep tahmini :) duymuşsundur çevreden bebeğin doğuma yakın kilosu hep çoktur ama bi bakarsın küçük doğar :)

Benimde öyle çoğu zaman ama bugün durgun :/ bir ara hareketlendi az işteydim sonra tekrar uyudu galiba benle alakalı değildir umarım

Canım çizgi silikleşince yapman gerekiyor.... Tam koyu olduğunda değil ama güvenmiyorum ben o testlere.

Hanımlar tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Oldunuz mu? Olacak mısınız?

Kızlar ikinci oğlum olacağı bugün kesinleşti. S _strawberry_ dlrsordn
12. haftada yapılan tahmin doğru çıktı.
Canimm rabbim sana hayirli evlat eylesin insallah. Benimde insallah ilk oglan olcak ama 2.side olsa inan sevinirim. Bendede bole bisey var. 3.dusunuyosan insallah o da kiz olur.

Kizlar ben bugun artik dayanamadim ciger yedim. Esim dogradi kizartti sagolsun. Cok abartmadim gerci bisey olmaz dimi icim de hic rahat degil ama hep canim cekiyodu. Bu arada kestigimiz kurbanin cigeriydi disardan almadik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…