- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #25.941
sütü sabah içiyorum kahvaltı yaparken kahvaltılığım burda ztn pekmez bal kaymak :) haftalık getirip bırakıyorum arkadaşlarla yapıyorz bazen kahvaltıyı ama ikindiden sonra insana bi açlık geliyo eve en erken 7 de gidiyorum eakşam yemeği o saate kalıyoBen karbonhidratla idare ettim ya da beşte evde olunca direk yiyodum hazır yemeğim ama kutu süt yoğurt kuru üzüm fındık elma armut getirmeye çalışıyorum peynir zeytin buzdolabı var burada gerçi günlük olursa kokmazda..
Alt tarafa pıtpıtladığı zaman gıdıklayıcı oluyor biraz. Rahim ağzına yakın bir yeryere sanırım. Benimki de can yakacak kadar değil tabi ama bazı tekmeleri daha güçlü tabi. Bazılarını da elimle hissediyorum sadece :)
Kuru yemiş meyve idare etmeye çalışıyorum :/
Canım olur Allahın izniyle. Benim de iki sene olmasına bir ay kala öğrenmiştim. Çok sürmedi zaten 3 hafta sonra da kaybettim. 8. Haftanın içindeydi benimki de. 3. Ayda da hamile olduğumu öğrendim. Hepimizin bünyesi farklı. Kimisi hemen diğer ay hamile kalıyor. Ben de kolay hamile kalmamıştım pko var bende o yüzden olacak mı olmayacak mı sıkıntıları vardı yani. Ama Rabbim yeter ki istesin olmayacak şey yok. Yönünü Ondan asla çevirme yani. Verecek olan O. Kan pıhtılaşması çok büyük bir problem değil. Hamile kalmayla ilgili problem oluşturuyor mu bilmiyorum. O konuda bir şey okuyup duymadım. Ve iğne korkutmasın seni İlla göbekten olması şart değil kol göbek bacak istediğin yerden oluyor. Sen dua etmekten asla vazgeçme ve sabırlı ol. İçindeki ümidi hep taze tut. Tekrar olacaktır. 3buçuk ay geçti hala olmadı vs diye kendini strese sokma :)Canım bende de kan pıhtılaşması var.
Şuan 2 buçul senelik evliyim.
Tam 2. Senemizde hamile olduğumu öğrenmiştim
Ama 8 haftalıkken düşük yaptım
Ve araştırılmasını istedim
Zaten zar zor 2 senede hamile kaldım bi sorun varsa öğreneyim dedim.
İyikide araştırmışım kan pıhtılaşması çıktı.
Şimdi düşük yapalı 3 buçuk ay olacak nerdeyse
İnşallah tekrar gelir mucizem.
Bide şey duydum kan pıhtılaşması olan kişiler geç hamile kalıyormuş doğrumu acaba.
Şuan kan sulandırıcı hap kullanıyorum
Hamile kalırsam hergün göbekten iğne vurulmam lazımmış.
İnşallah sizde sağlıklı bi hamilelik geçirisiniz mucizenizi kucağınıza alırsınız inşallah amin
Tamam canım teşekkür ederim.Canım olur Allahın izniyle. Benim de iki sene olmasına bir ay kala öğrenmiştim. Çok sürmedi zaten 3 hafta sonra da kaybettim. 8. Haftanın içindeydi benimki de. 3. Ayda da hamile olduğumu öğrendim. Hepimizin bünyesi farklı. Kimisi hemen diğer ay hamile kalıyor. Ben de kolay hamile kalmamıştım pko var bende o yüzden olacak mı olmayacak mı sıkıntıları vardı yani. Ama Rabbim yeter ki istesin olmayacak şey yok. Yönünü Ondan asla çevirme yani. Verecek olan O. Kan pıhtılaşması çok büyük bir problem değil. Hamile kalmayla ilgili problem oluşturuyor mu bilmiyorum. O konuda bir şey okuyup duymadım. Ve iğne korkutmasın seni İlla göbekten olması şart değil kol göbek bacak istediğin yerden oluyor. Sen dua etmekten asla vazgeçme ve sabırlı ol. İçindeki ümidi hep taze tut. Tekrar olacaktır. 3buçuk ay geçti hala olmadı vs diye kendini strese sokma :)
Kizlar cok giremiyorum artikiyisiniz hepiniz insallah. Benim sipa canimi cok acitiyo bazen. Hareketleri cok sert. Bazen derimi delip cikacak diye korkuyom bugun ayy diye bagirtti beni artik. Keseyi falan patlatir diye korkuyom oyle bisey olurmu valla korkmaya basladim. Hic ole gidiklama falan yok resmen dovuyo beni
Canım tarçınlı ilik sütle ye meyveyi beni bayagi tutuyor yada yoğurtla....Çalışanlar öğlenle akşam yemeği arasında ne yiyorsunuz
Ben saat 3 te çok acıkıyorum meyve yiyorum ama bastırmıyo e karbonhidrat yasak öğle yemeğinden ayıramıyorum (kişi sayısına göre geldiği için) napcam ben ya
QUOTE="hayaller hayatlar, post: 45076290, member: 627504"]Bende senin için dua edicem canım zorluğunu bilirim
inşallah canım ben de dua edicem senin için.. emin ol vardır yeri zamanı Rabbim biliyor bize dua etmek düşer. sağlıklı sıhhatli bir bebeğin olsun senin de inşallah. sakın stres olma tmm olumsuz etkilenmemen lazım kendini üzme 2 bucuk sene çok birşey değil[/QUOTE]hayaller hayatlar
Teşekkür ederim Allah razı olsun
2 buçuk seneyi geçti evleneli
1 kere hamile kaldım oda düştü. İnşallah dualarınızla benimde gelir mucizem
Canım Benim Rabbim yardımcın olsun bol bol dua edeceğim senin için inşallah en kisa sana çooook güzel haberler alırız senenin sevgiyle kucakliyorumKızlar önceden bende bu sayfadaydım.
Ama 8 haftalıkken düşük yapmıştım.
3 ay oldu hala hamilr kalamadım.
Çok üzülüyorum
Sizden dua isteyecektim. Hamilelerin dua sı kabul olur inşallah
Allah razı olsun hepinizden
Aminn canımm Allah razı olsun.Canım Benim Rabbim yardımcın olsun bol bol dua edeceğim senin için inşallah en kisa sana çooook güzel haberler alırız senenin sevgiyle kucakliyorum
Tekrar tekrar güzel Merhametli Allahım yar ve yardımcın olsun
Canım tarçınlı ilik sütle ye meyveyi beni bayagi tutuyor yada yoğurtla....
Sordugun sorularin hepsinin cevabi hayir : D ama sert vuruyo gunde bi iki kez valla. Ben cok erken hissetmeye baslamistim minik hareketleri simdi bu haftalarda costu yani pitpitlardan eser yokAllah allahhh çok ilginç yaaa. Sıpaya bak adam olmuş da can yakıyor :) Çok mu zayıfsın ya da karnın çok mu gergin? Göbeğin küçük mü? Bebek mi çok iri? Ben 23. hafta da daha yeni dışardan görülebilen hareketleri farkedebiliyorum. :))
:)erkek bebekler hızlı derler ay onun o vuran ayaklarını yerim ben hayalımde tontiş bi ayak var :)Sordugun sorularin hepsinin cevabi hayir : D ama sert vuruyo gunde bi iki kez valla. Ben cok erken hissetmeye baslamistim minik hareketleri simdi bu haftalarda costu yani pitpitlardan eser yok
Ay canimm seninki tontis ayakli bi minnos olcak Allah in izniyle belli gelisiminden :) bizimkinede doktor ayaklari biraz buyuk dedi. Koca ayak olcak galiba :):)erkek bebekler hızlı derler ay onun o vuran ayaklarını yerim ben hayalımde tontiş bi ayak var :)
Bende eşimde kilolu doğmuşuz :) bakalım bizimki nolcak :) Çok şükür iyi gidiyo şuan bakalım.Ay canimm seninki tontis ayakli bi minnos olcak Allah in izniyle belli gelisiminden :) bizimkinede doktor ayaklari biraz buyuk dedi. Koca ayak olcak galiba :)
benimde perş günü :) sonra c.tesi kontrolum var bebişimi görcem :)Yarın aşınin 2.dozunu vurdurmaya gidecem...
Canim benim ayaklar 36 ama babanin 44 babaya cekmis belliki :).Bende eşimde kilolu doğmuşuz :) bakalım bizimki nolcak :) Çok şükür iyi gidiyo şuan bakalım.
Erkek normaldir :) baba kaç giyiyo :) seninde küçük değilse ayaklar normal büyüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?