2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
sütü sabah içiyorum kahvaltı yaparken kahvaltılığım burda ztn pekmez bal kaymak :) haftalık getirip bırakıyorum arkadaşlarla yapıyorz bazen kahvaltıyı ama ikindiden sonra insana bi açlık geliyo eve en erken 7 de gidiyorum eakşam yemeği o saate kalıyo anlıcna düzenli düzensiz yiyorum

Benim hep aynı yerde aşağıda ayakları hatta doktorum uyardı eğer dönmeye başlamaşsa canın çok yanar diye

Canım olur Allahın izniyle. Benim de iki sene olmasına bir ay kala öğrenmiştim. Çok sürmedi zaten 3 hafta sonra da kaybettim. 8. Haftanın içindeydi benimki de. 3. Ayda da hamile olduğumu öğrendim. Hepimizin bünyesi farklı. Kimisi hemen diğer ay hamile kalıyor. Ben de kolay hamile kalmamıştım pko var bende o yüzden olacak mı olmayacak mı sıkıntıları vardı yani. Ama Rabbim yeter ki istesin olmayacak şey yok. Yönünü Ondan asla çevirme yani. Verecek olan O. Kan pıhtılaşması çok büyük bir problem değil. Hamile kalmayla ilgili problem oluşturuyor mu bilmiyorum. O konuda bir şey okuyup duymadım. Ve iğne korkutmasın seni İlla göbekten olması şart değil kol göbek bacak istediğin yerden oluyor. Sen dua etmekten asla vazgeçme ve sabırlı ol. İçindeki ümidi hep taze tut. Tekrar olacaktır. 3buçuk ay geçti hala olmadı vs diye kendini strese sokma :)

Tamam canım teşekkür ederim.
Dua ile mucizemi bekliyorum.
Allah razı olsun.
Cuma günü adet günüm 3 gün kaldı
Onun gerginliği başladı yine.

Allah allahhh çok ilginç yaaa. Sıpaya bak adam olmuş da can yakıyor :) Çok mu zayıfsın ya da karnın çok mu gergin? Göbeğin küçük mü? Bebek mi çok iri? Ben 23. hafta da daha yeni dışardan görülebilen hareketleri farkedebiliyorum. :))

Canım tarçınlı ilik sütle ye meyveyi beni bayagi tutuyor yada yoğurtla....

QUOTE="hayaller hayatlar, post: 45076290, member: 627504"]Bende senin için dua edicem canım zorluğunu bilirim
hayaller hayatlar

Teşekkür ederim Allah razı olsun
2 buçuk seneyi geçti evleneli
1 kere hamile kaldım oda düştü. İnşallah dualarınızla benimde gelir mucizem[/QUOTE]
inşallah canım ben de dua edicem senin için.. emin ol vardır yeri zamanı Rabbim biliyor bize dua etmek düşer. sağlıklı sıhhatli bir bebeğin olsun senin de inşallah. sakın stres olma tmm olumsuz etkilenmemen lazım kendini üzme 2 bucuk sene çok birşey değil

hayaller hayatlar

Teşekkür ederim Allah razı olsun
2 buçuk seneyi geçti evleneli
1 kere hamile kaldım oda düştü. İnşallah dualarınızla benimde gelir mucizem
inşallah canım ben de dua edicem senin için.. emin ol vardır yeri zamanı Rabbim biliyor bize dua etmek düşer. sağlıklı sıhhatli bir bebeğin olsun senin de inşallah. sakın stres olma tmm olumsuz etkilenmemen lazım kendini üzme 2 bucuk sene çok birşey değil[/QUOTE]
oltu1 Allah razı olsun arkadaşım.
Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Dua ile bekliyorum mucizemi.
İnşallah bu sayfaya bende hamileyim diye yazmak nasip olur

Canım Benim Rabbim yardımcın olsun bol bol dua edeceğim senin için inşallah en kisa sana çooook güzel haberler alırız senenin sevgiyle kucakliyorum
Tekrar tekrar güzel Merhametli Allahım yar ve yardımcın olsun

Aminn canımm Allah razı olsun.
Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın aminn

Sordugun sorularin hepsinin cevabi hayir : D ama sert vuruyo gunde bi iki kez valla. Ben cok erken hissetmeye baslamistim minik hareketleri simdi bu haftalarda costu yani pitpitlardan eser yok

Sordugun sorularin hepsinin cevabi hayir : D ama sert vuruyo gunde bi iki kez valla. Ben cok erken hissetmeye baslamistim minik hareketleri simdi bu haftalarda costu yani pitpitlardan eser yok
:)erkek bebekler hızlı derler ay onun o vuran ayaklarını yerim ben hayalımde tontiş bi ayak var :)

Ay canimm seninki tontis ayakli bi minnos olcak Allah in izniyle belli gelisiminden :) bizimkinede doktor ayaklari biraz buyuk dedi. Koca ayak olcak galiba :)
Bende eşimde kilolu doğmuşuz :) bakalım bizimki nolcak :) Çok şükür iyi gidiyo şuan bakalım.
Erkek normaldir :) baba kaç giyiyo :) seninde küçük değilse ayaklar normal büyüktür.

Bende eşimde kilolu doğmuşuz :) bakalım bizimki nolcak :) Çok şükür iyi gidiyo şuan bakalım.
Erkek normaldir :) baba kaç giyiyo :) seninde küçük değilse ayaklar normal büyüktür.
Canim benim ayaklar 36 ama babanin 44 babaya cekmis belliki :). karabibereren canim doktora sordunmu bi sorun yok dimi. Bizimkiler biraz asi olcak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…