2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar ben bugun artik dayanamadim ciger yedim. Esim dogradi kizartti sagolsun. Cok abartmadim gerci bisey olmaz dimi icim de hic rahat degil ama hep canim cekiyodu. Bu arada kestigimiz kurbanin cigeriydi disardan almadik.

Kızlar bugün ayrıntılı usg yaptırdım. Yarım saat kadar sürdü. Allaha şükür het şey yolunda. 1 hafta önden gidiyormuş kızım. Fotoğraf ve 3 boyutlu video cd si verdi. Evde oturduk izledik, pek tatlı bir burnu dudakları var. 459 gram olmuşuz.

Doktorum şeker yükleme önermedi. Zayıf olduğum ve ailemde diyabet olmadığı için risksizmişim. Ama yaşım 29 olduğu için tokluk şekeri ölçüp getir dedi bir kaç tane.

1 ay sonra kontrolüm var. Tam kan sayımı ve idrar kültürü istedi benden

Kızlar bugün detaylı ultrasonumuz vardı 22+2de 508 gr 28 cm olmuş prensesim şükür herşeyi normal çıktı. Sırtını bize dönmüş yüzünü göstermedi küçükhanım. Artık bi sonraki kontrolü bekliycez o tatlı yüzünü görebilmek için

Meyvenin yanına süt yada süt ürünü bişey ye canım daha uzun süre tok tutabilir

Benim de oluyo bi de bogazima bişey takiliyo sanki yutak kismim yaniyo resmen reflü hat safhada sanırsam

Allah yardimcimiz olsun:)

Sorma benim normalde de gastritim var asit patlaması yaşıyo midem gaviscon şurup iyi geliyo ama hamilelere olur mu ki acaba

Ben de gaviscon almistim doktorlarimiza sormamiz lazim aslinda icebilir miyiz diye

Prospektusunde hamilelikte mide yanmasi icin diye de geciyor kullanim alani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…