2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın kızlar, ben gece nöbetinden geldim. Akşam 5 te ayrıntılı ultrasonum var. Aytıntılıya son giren benim galiba. Bakalım neyimiz var neyimiz yok, kaç gram olduk, boyumuz kaç oldu?

@ankamir canımm teşekkür ederim Rabbim razı olsun.
İnanıyorum inşallah gelecek mucizem
Umutsuz olmak istemiyorum
Ama öyle zor ki beklemek
Beni iyi anlarsın
Beraber dua ettik birbirimize.
O sayfada yaşadıklarımızı çok iyi bilirsin.
Dualarını eksik etme canım benim

canım ilk başta 6 tane yeni dogğan yeter bence 3 4 tanede 3 - 6 alsonra gerisi gelir
cnm yeni doğanla 0-3 ay farklı şeyler ilk bir ay 0-3 aylık body ler bile çok büyük gelir ona rağmen idare etmeye çalışır insan ben tam tersi kulandım kızımda 0-3 çok kullandım sonra 3-6 almadan 6-9 aldım mesela siz alırken kesimlere bakın her marka aynı olmuyor ama hastane çıkışları dıiında kolsuz yarım kollu olmak üzere bence 10 ar tane alın çok kirleniyor çok değiştiriliyor ve hergün bebeği yıkıyorsunuz altı geçiyor göbeğinden kan değiyor falan filan

Senin neyin olacaktı canım evet şanslı olacaklar Güle güle giysinler inşallah zaman daralıyor çabuk geçiyor ne kadar dikkat etsemde yine olan oldu canım hastalıktan uzak kalamadım
İnşallah kızçem olcak canım :)
benim hamileliğin başından beri bi burun tıkanıklığı gidiyo başkada bişey yok çok şükür ama ne zaman boğaım gıdıklansa hemen limon sıkıp içiyorum
Bal yiyorum pekmez yiyoruz idare ediyoruz :) yarı yolu geçtik yokuş aşağı inmek kolay :)

yenidoğan la 0-3 evet farklı boy olarak ama her bebeğin gelişimi bir değil kimi bebek iri doğuyor kimi daha küçük. ben yenidoğan la 3-6 aldım herşeyimi ztn bebekler çabuk büyüor ve yaz bebeğinde tek lazım olan şe çıtçıtlı badi

Maşallah canım hayırlı ve sağlıklı zamanında kucaklarımıza alalım inşallah ay canım dikkat etmek şart zor oluyor hamileyken rahatsızlık ever yolun yarısını geçtik bile beklemek heyecanlı

Maşallah canım hayırlı ve sağlıklı zamanında kucaklarımıza alalım inşallah ay canım dikkat etmek şart zor oluyor hamileyken rahatsızlık ever yolun yarısını geçtik bile beklemek heyecanlı
Evet artık heyecan sardı :) çok güzel bi süreçmiş inşallah hepimiz sağ salim bebişlerimizi alırız kucağımıza :)

Çalışanlar öğlenle akşam yemeği arasında ne yiyorsunuz
Ben saat 3 te çok acıkıyorum meyve yiyorum ama bastırmıyo e karbonhidrat yasak öğle yemeğinden ayıramıyorum (kişi sayısına göre geldiği için) napcam ben ya

Bizimki gıdıklıyo beni resmen :) hç öyle sert yapmadı henüz ama ne zaman karnımı sevsem vuruyo :)
Alt tarafa pıtpıtladığı zaman gıdıklayıcı oluyor biraz. Rahim ağzına yakın bir yeryere sanırım. Benimki de can yakacak kadar değil tabi ama bazı tekmeleri daha güçlü tabi. Bazılarını da elimle hissediyorum sadece :)

Canım ben de iki buçuk senelik evliyim. Bu ikinci gebeliğim. İlk gebeliğimi temmuz ayında kaybettim. Kalbi durduğu için. Kan pıhtılaşması problemi varmış. Ondan üç ay sonra tekrar hamile kaldım. Şimdi iğne yapıyorum her gün. Bugüne kadar geldik bakalım. Rabbim tamamına da erdirir inşallah. Yani umutsuz olma sakın umutsuzluk inanan insanlara yakışmaz. Ki burada birden fazla kaybı olan insanlar her seferinde umutla sarılmışlar. Yaşadığımız her şey imtihan. Kimisi varlığıyla kimisi yokluğuyla. Biz göremesek de bazı şeylerin olmayışında da vardır bir güZellik. Umut et Rabbine sığın. En hayırlı zamanda olacaktır buna inan :)

Ben karbonhidratla idare ettim ya da beşte evde olunca direk yiyodum hazır yemeğim ama kutu süt yoğurt kuru üzüm fındık elma armut getirmeye çalışıyorum peynir zeytin buzdolabı var burada gerçi günlük olursa kokmazda..

Kizlar cok giremiyorum artik iyisiniz hepiniz insallah. Benim sipa canimi cok acitiyo bazen. Hareketleri cok sert. Bazen derimi delip cikacak diye korkuyom bugun ayy diye bagirtti beni artik. Keseyi falan patlatir diye korkuyom oyle bisey olurmu valla korkmaya basladim. Hic ole gidiklama falan yok resmen dovuyo beni

Canım bende de kan pıhtılaşması var.
Şuan 2 buçul senelik evliyim.
Tam 2. Senemizde hamile olduğumu öğrenmiştim
Ama 8 haftalıkken düşük yaptım
Ve araştırılmasını istedim
Zaten zar zor 2 senede hamile kaldım bi sorun varsa öğreneyim dedim.

İyikide araştırmışım kan pıhtılaşması çıktı.
Şimdi düşük yapalı 3 buçuk ay olacak nerdeyse
İnşallah tekrar gelir mucizem.

Bide şey duydum kan pıhtılaşması olan kişiler geç hamile kalıyormuş doğrumu acaba.

Şuan kan sulandırıcı hap kullanıyorum
Hamile kalırsam hergün göbekten iğne vurulmam lazımmış.

İnşallah sizde sağlıklı bi hamilelik geçirisiniz mucizenizi kucağınıza alırsınız inşallah amin

Hersey yolunda çıktı çok sükür. Doktorda iyi bir doktordu bol bol anlattı sağolsun:)
Doktor çok önemli önceki hamileliklermde iyi bi doktora denk gelmedim şimdiki doktorum perinatoloji uzmanı zeynepkamilde çok memnunum cuma günü 2. Düzey ultrasona gün verdi çok merak ediyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…