2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın güzel anne adaylarıı. Ben kızımı galiba erkek gibi büyütücem. :) Allahtan ananesi babannesi farkında kız olduğunun da ona göre hediyeler geliyor. Kurabiye canavarı yelek hm erkek bebek reyonundan benim aldığım. Diğeri de dün akşam ananemizin aldığı. Kampanya devam ediyor mu bilmiyorum ama markafoni de mothercare da baya bir indirim var. Kaçırmayın derim.

Son düzenleme:
Maşallah canım Naber?
Ne olsun canım iyiyim okul başladı işte uğraşıyoruz :) ayrıntılı ultrasonu sormayı unutmuştum doktora arıcam bakalım ne dicek. Ama uzun uzuuuun göresim var :) senden naber canım nasıl gidiyor bir dahaki kontrol ne zaman? Kilo aynı mı duruyor hala? Benim ki 8e yaklaştı. Ama görenler hiç kilo almamışsın biraz yanaklar dolmuş diyor nası yaaaa 8 kilo aldım nerdeyse diye tepki veriyorum :):):)

Hanımlar tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Oldunuz mu? Olacak mısınız?
Ben dün yaptırdım ilk aşımı. Kolumda çok çok hafif kas ağrısı var o kadar ama herkes de olacak diye bir kural da yok. Yaptırılırsa birşey kaybedilmez diye düşünüyorum. Sonuçta hala hastanelerimizin birinci sınıf steril bir ortama sahip değil. Özellikle de devlet hastaneleri ama yaptırmayan da çok. Tamamen kişisel bir tercih.

günaydın annişler ben dün sabah tetenoz iğnesini oldum. daha sonrasında ağrım yoktu akşam 7 gibi ağrım başladı ve hala aşı vurulan yerime dokunamıyorum sizde de böyle mi oldu
Ben bir sorun yaşamadım canım sadece kolumu havaya kaldırınca ağrıyordu biraz. İkincide ne olur bilmiyorum. Herkesin bünyesi farklı. Kolunu çok kullanma. Ağrısı artar.

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

günaydın annişler ben dün sabah tetenoz iğnesini oldum. daha sonrasında ağrım yoktu akşam 7 gibi ağrım başladı ve hala aşı vurulan yerime dokunamıyorum sizde de böyle mi oldu
Ben de dün sabah yaptırdım canım. 5 gibi başladı. Şu an da çok hafif kas ağrım var ama rahatsız etmiyor pek. Hemşire yaparken beni uyardı yalnız. Kas ağrısı yapması normal diye. Merak etme birkaç güne düzelicek en geç.

Çalışan anneler bu yeni tasarı ne oldu .... Bocaladılar galiba iyice karıştı olan haklarda mı gidecek ne :)

Rapor işini konuştun mu canım ...

Canım heyeti vermedi 10 20 günlük raporu veririm ama heyet göZe çarpabilir dedi. Ben de senelik alabileceğim rapor hakkımı kullancam. Yani henüz 5 hfta daha okula gitmem gerekiyor.
Aynıyız :))) benimde 5 haftam var sonra bitiyor rapor hakkımı kullancam geçen gittim bi şey demedi ...heyete anlamadım öyle yapıyolar birlikte gün sayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…