2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bence 100 gramlığı yaptır canım hem riski yüksrk hastalara direk 75 yada 100 gr olanın yapılması öneriliyor hem de 100 gr kesin tanı koyduran

Yandan üstten falan biyerlerden baktı burnunu ölçtü yarık damak dudak varmı çenesi nasıl falan baktı ama ben 3 boyutluda yüzünü göremedim belki de o arada dönmüştür küçük hanım
bizimkinin yüzü belliydi sırtını ölçememişti bekledik biraz karnıma vurdu öksürdüm döndü :)

Bence 100 gramlığı yaptır canım hem riski yüksrk hastalara direk 75 yada 100 gr olanın yapılması öneriliyor hem de 100 gr kesin tanı koyduran
benim de hiç şekerle alakam yok şeker hastalığı olan da yok risk te taşıdığımı düşünmüyorum ama bakalım ne çıkacak 26. haftamda yapılacak yükleme ..

Kızlar ikinci oğlum olacağı bugün kesinleşti. S _strawberry_ dlrsordn
12. haftada yapılan tahmin doğru çıktı.
cnm gözünaydın öncelikle önemli olan sağlıklı olması. eğer kız bebek istiyorsan 3. kez denersiniz. teyzem de hep oğlu olsun istemişti 2 kızı vardı 3. çocuğu çok şükür gönlündeki gibi oğlan oldu. hem erkek çocukları da anneye bağlı oluyorlarmış ne güzell seni koruyup kollayacak iki delikanlı olması düşüncesi harika bencee :)

Merhabalar kızlar, ben de aranıza katılmak isterim. Yarın kısmetse 4D ultrasonografi çekimim var. İnşallah bunu da sağ salim bir problem olmadan atlatabilirim. Beni de aranıza kabul eder misiniz.
Bebeğimin cinsiyeti erkek :) Ben 8 Haziranda doğdum. Bebeğim de haziranda inşallah gelerek beni bu ayın annelerinden yapacak. :)
sayfanızı uzun zamandır takip ediyorum. Acaba beni de listeye ekleyebilir misiniz.

Hoşgeldin hayırlı olsun canım
Konu sahibine özel msj at

Tesettürlü bayanlar hastanede doğumdan sonra ne takıcaksınız
Bu mevzuyu ben de cok merak ediyorum. Ne giyicez basimiza ne taksak rahat olur pijama gecelik sabahlik off kafam cok karisik :)
Simdilik beyaz tulbent dusunuyorum. Normalde evime bile misafir gelse bonemi salimi igneler tam takim hazirlanirim ama hastanede bunlarla ugrasabilecegimizi sanmiyorum en rahat neysem onu yapar gecerim valla.

Sağol canım hayırlısı buymuş demekki. 3. Düşünmüyorum yaş itibarı ile fakt belli olmaz tabi kısmet canım

çeyizimden beyazlı mavili bir tülbent vardı ama çok hoş bişey kenarları iğne oyalı. onu takmayı düşünüyorum hem rahat olur hem de mavili ya erkek bebişe uygun
boynunu kapatcaksın yani dimi bide hava sıcak olcak :) onun derdi var ya ben napcam bilmiyorum pembe pijamayla lacivet pijamam var düğmeli önü üstünede pembe bi şal takarım ama nasıl takıcam :) ay diyorum acaba son zamanda saçımımı kestirsem rahat rahat :)

Kimi gecelik diyo kimi pijama diyo ama gelen gidenin yanında gecelik zor benim iki tane pijamam var özel lohusa için almadım almıcam yani boneli şallar varya o güzel olurmu acaba :)enrahatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…