2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynıyız :))) benimde 5 haftam var sonra bitiyor rapor hakkımı kullancam geçen gittim bi şey demedi ...heyete anlamadım öyle yapıyolar birlikte gün sayalım :)
Rapor hakkın mı az senin? Çünkü hafta olarak benden öncesin daha önce rapor alman lazım. Kasılmalar bilmiyorum ben de devam ediyor mu çok ayakta durursam ve çok hareket edersem oluyor sanırım. Ağrı olmuyor ama sertleşmeyi hissediyorum. O da kasılma oluyor herhalde. Kendi doktorum sertleşme için normal olacak öyle şeyler dedi. Kasılma filan görünmüyordu zaten. Geçen hafta gitmiştim. Kasılmayı yaşadığım yerdeki doktor söylemişti. 15 ine randevu verdi ama gider miyim bilmiyorum :)

Aynen ben de üç doktora gittim bi şey demedi artık bıraktım yani doğal olarak ... Vajinal mi bakılması lazımmış uzunluk falan için kesin yeni duydum öyle bir şey... Birisi dedi sadece.
Benim 8 gün kullandım 4 gün gripten 5 gün geçen hafta zaten o yüzden aynıyız canım ama ben senin yerinde olsam bulurdum bi şekilde başında dırdır yok olsunnn bakalııımm :)))yalnızdım başka servis çıkardılar başıma...

Canım okuyorum burada onlar olacak yalancı kasılmalar diyolar sen özel hastaneden mi alacaksın kısmetse ileride

Kızlar şeker yüklemesi yaptıran var mı? Benim 170 çıktı. Muhtemelen gebelik diyabetim var
bana da doktor çok kilo almışsın muhetemelen şekerdendir diye 100 lük şeker yüklemesi yaptırmamı söyledi yaptırmadım daha aldığım kilo da 7 kilo benide diyetisyene gönderceğini söylemişti anlamadım nasıl bir durum

Beş yaşına kadar yarı zamanlı falanda yazıyordu canım o extra da ben ücretsiz izinin arkasına diye biliyorum

okul çağına kadar yarı zaman biliorum bende
işçiye bişey yok ben 4 ay kullanıp2 aylık bebeğimi bırakıp gelcem birazda işçiye yardım etseler keşke.

Bende şuana kadar 10 kilo aldım ama doktorum önce açlık tokluğa bakıcak gerek görürse şeker yüklemesi yapıcak bence çok önemli bi konu

Çok uğraşmak istemedim canım. Hava iyi olduğu zamanlarda servisle değil arabayla gelip gidiyorum. İdare ediyorum yani :) servis çok sarsıyor zıp zıp sonra tüm akşam bel ve kasık ağrısı çekiyorum ben de yalnızlıktan sıkıldım. Okulda tek başıma. Konuşacak biri yok. Sürekli çocuklar:/

@brnaeknci
evet haklısın canım konuşsaydın kaç kalıyola hamile kaldın ve aile geçmişinle ilgili önemli şeyler varsa oyüzdende demiş olabilir

okul çağına kadar yarı zaman biliorum bende
işçiye bişey yok ben 4 ay kullanıp2 aylık bebeğimi bırakıp gelcem birazda işçiye yardım etseler keşke.
Çok haklısın canım uzatmaya ve de az rapor kullanmaya çalış ama psikolojik olarak yıpranıyosun işte kafa da hep bir soru bu ülkede böyle işler ...

İdare et canım az kalmış ben de dolmuşla gelip gidiyorum çok kötü yer yok dur kalk yapıyolar oturuş şekline bağlı falan kasıkta ağrılar olabiliyor şunu diyim ama özelden heyet almak zordur devlet verir o durumlarda onlar iyi olsunda biz çalışırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…