2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Sor canim bana da haber edersin, ben de doktora cd veriyor mu diye soracagim ya cd olsun elimizde ilerde cocugumuza gosteririz izLetiriz bak bu sensin diye :)

Benden de iyidir canim ben 48den 51e ciktim biraz hizli oldu sanki bu cikis :) 8 kilo aldin he masallah :) ben cok yiyorum oyle boyle degil ikk 19 haftanin acisini cikariyorum sanirim o nedenle daha cok kilo alirim gibi geliyor :)

Hoş geldin cnm bende haziranda doğdum hatta eşimde şimdi kızımızda haziranda geliyo konu sahibine özel mesaj atarsan ekler seni listeye

Aramızda rahim ağzı yetmezliği olan var mı arkdaşlar ?
Okuya okuya bi hal erken doğuma sebep oluomuş bazen farkedilmeyebiliomuş

30. Haftaları bi görsem offf

Sen mide bulantılarından dolayı filan doğru düzgün yiyemedin ki. Şimdi bulantılar bitince almaya başlarsın. Benim öyle bulantım kusmam olmayınca 8 kilo ondan aldım herhalde

Ben de o şallardan düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum. Pijama alırım sanırım gecelikle oturup kalkıp yatarken bir yerlerim açılır vs içim rahat etmez benim. Benim de kafama takılan acaba doğum katına erkek geliyor mu geliyorsa ben pijamayla filan dolaşamam onun için de sabahlıkların bileğe kadar uzunu oluyor mu yaaa?

Ya sakın ya çok fazla 100 gram şeker. 7 kiloda ne varmış ki? Ben başka bir doktora sordum. 50 gramı bütün dünyada hekimler öneriyor dedi.

Beni gebelikten öncede vardı açlıkmı yoksa yüklemeden sonramı 170 cıktı

Yok canım kendim evde ölçtüm aslında. Açlık 97, yemekten 1 sata sonra 170, 2 saat sonra 133. Şeker yüklemesi 1 saat sonra mı bakıyor 2 saat mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…