- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #26.261
Ay bu çok güzelmişGraco ya da chicco diyolar bu park yatak nasıl acaba renk hoş ama :) bu graco contour prestige.electra falanda var ama..Eki Görüntüle 1770900
Valla ya belkide aynı anda :)Benim de 1 hafta gelişi önden gidiyo bugün bu doktor da aynısı dedi :) Zamanlar çabucak geçsin, inşallah sağlıkla eli kolu düzgün bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alalım. Haziranda peş peşe bir sürü bebiş gelecek :)
günaydın kızlar bebeğim bugün itibariyle 23+3 1 ay öncesinde dışarıdan bile görmeye başladım hareket ettiğinde ama neredeyse 5 gündür hiç hissetmedim. uzun aralıkla hissediyorum genelde bir oğlum var. 5 yaşında onda böyle birşey yoktu. bu bebeğim kız. siz de durum nasıl ?
Canım bizim prenseste aynı bazen koca gün hiç tepki yok akşam onu sıkıştırıyorum hemen vuruyo :)günaydın kızlar bebeğim bugün itibariyle 23+3 1 ay öncesinde dışarıdan bile görmeye başladım hareket ettiğinde ama neredeyse 5 gündür hiç hissetmedim. uzun aralıkla hissediyorum genelde bir oğlum var. 5 yaşında onda böyle birşey yoktu. bu bebeğim kız. siz de durum nasıl ?
Canim vala benim ilişki durumu riskli olduğu için hamilelik boyunca olmayacak.kendimde korkuyorum zaten.ama ilişki doğumu kolaylastirirmis.sende herhangi bi risk yoksa hamilelikte ilişki olması senin yararına olur.doğumu kolaylaştırır hemde:)
Bi başka doktora da gözük sen canım. Onemli bişiy olmayabilir ama pıhtılaşma olabilir diyip geçiştirmekte doktor için ne kadar normalmis.böyle bi şüphede test yapması lazım.Pıhtılaşma sorunu olabilir dedi doktor ama kesin bişey demedigi için ilaç da kullanmıyorum
Yarın ayrıntılı için bi Prof. dan randevu aldım canım ona bi sorucam umarım onemli değildir.Şimdi bi de ise başlama durumum var kara kara düşünüyorum napicam diyeBi başka doktora da gözük sen canım. Onemli bişiy olmayabilir ama pıhtılaşma olabilir diyip geçiştirmekte doktor için ne kadar normalmis.böyle bi şüphede test yapması lazım.
İçim rahatladı. Doktor rahim ağzı kapalı ve uzunluğu gayet iyi dedi. Önemli olan da buymuş , ama işte bebek aşağıda biraz diyince insan korkuyo neticede ilk kez anne olucam ve bilmiyoruz bir çoğumuz bu şeyleri. korkmamız da normal. inşallah sağlıkla doğarlar :)Benimki kiz canım :) kiz bebisleri aşağıda olanlar var mi ? :) bağlar genişlediği için olabilir bu iğne batmalari. Benimki ne zaman çıkacak yukarı acaba :)
Ben cam bir kapta kaynatmayı düşünüyorum. Deterjan almadım onun için.
Canım, ablam biberonları 3 güne bir kaynar suda yarım saat kaynatmaya devam ederdi, kaynamış suyuda hazır sudan yapardı. Hiçbirşekilde deterjan kullanmıyordu. Allah nasip ederse evladımızı ben , tencereye 1-2 damla elma sirkesi koyup kaynamış suda bekletmeyi düşünüyorum , çünkü ablam dalgınlıkla biberonları ocakta unutuyordu :))))
Evet ben de bazen baya baya asagida hissediyorm hareketleri. De doktora sormadım . Bilmiöm asagida die mi öyle ki
Ayrıntılıda herseyi sorup rahatlarsin en azından. Burda söylediğin gibi bütün sıkayetlerini söyle doktora.kara kara düşünme canım önemli bişiy değildir ama doktorun umarsamaz tavrına takıldım bende.varsayımlarla hareket edip olabilir demesi falan.ben fazla pinpirik olduğum için takılıyorum bu konulara.başlayacağın is masa başı ise sıkıntı olmaz sanırım. Sürekli ayakta olman gereken bi iş tabi ki sıkıntı olabilir.sen güzel düşün güzel şeyler olsun :)Yarın ayrıntılı için bi Prof. dan randevu aldım canım ona bi sorucam umarım onemli değildir.Şimdi bi de ise başlama durumum var kara kara düşünüyorum napicam diye
Öğretmenim ben canım masa başı desen değil ayakta desen değil :) gerçi normalde hep ayakta olurum ama bu kez durum değişik :) umarım başlamak zorunda kalmam :)Ayrıntılıda herseyi sorup rahatlarsin en azından. Burda söylediğin gibi bütün sıkayetlerini söyle doktora.kara kara düşünme canım önemli bişiy değildir ama doktorun umarsamaz tavrına takıldım bende.varsayımlarla hareket edip olabilir demesi falan.ben fazla pinpirik olduğum için takılıyorum bu konulara.başlayacağın is masa başı ise sıkıntı olmaz sanırım. Sürekli ayakta olman gereken bi iş tabi ki sıkıntı olabilir.sen güzel düşün güzel şeyler olsun :)
Anladım canım cevap için teşekkürlerCanim vala benim ilişki durumu riskli olduğu için hamilelik boyunca olmayacak.kendimde korkuyorum zaten.ama ilişki doğumu kolaylastirirmis.sende herhangi bi risk yoksa hamilelikte ilişki olması senin yararına olur.doğumu kolaylaştırır hemde:)
Senle doğumumuz aynı gün gibi görünüyo ne güzellBenim doktorum erkek olduğu için soramıyorumama birkaç kez bayan doktora gitmiştim geçen hafta sordum bir problem olur mu diye. Yavaş ve dikkatli olursanız bir şey olmaz dedi. Ve sperm rahim kasılmasına sebep olur o yüzden içeri boşalma olmasın dedi.
Hakkında hayırlısı olsun diyelim o zaman.öğretmenlik hem güzel hem zor bi meslek.inşallah istediğin olsun :)Öğretmenim ben canım masa başı desen değil ayakta desen değil :) gerçi normalde hep ayakta olurum ama bu kez durum değişik :) umarım başlamak zorunda kalmam :)
Zaten bebegin yaninda olmasi daha kolay oluyor emzirmek icin.zaten dogunca ayri odada yatirmaya kiyamicaksin muhtemelen.bana kalirsa güvenli bağlanma icin iki yasina kadar ayni odada ayri besikte kalmasinda yarar var. Sonra ayirmasi zor oluyor diyorlar ama bazi pedagoglar cocuk anneye güvenli baglanirsa iki yas caginda kendiliginden bireysellesmek istermis.bakalim yasayarak gorecegizGünaydın anneler
Maşallah siz oda yapmaya başladınız. Benim oğlan in daha sadece bi takım elbisesi var başka hiçbişey almadik.
Evimiz çok küçük bebeğe oda yok yanıma alayım diyorum ya olurda ev alabilirsek ki ev almak istiyoruz sırf bebek için o zaman bi odası olur kuzumun. Güzel bi odası olsun istiyorum hep.
Neye göre ne alacağımi hiç bilemedim.
Bide doğumdan hemen sonra annemlerde kalcam eylule kadar.
Napsam hiç bilemedim
Bizimki de aynı aşağıda ama detaylıda herşey normal çıktı sen iyi yatıyosun ben çalışıyorum işe gidip gelirken servisimde yokBenim de bebeğim kız. Ve biraz aşağıda duruyor. Hareketlerini bile hemen vajinamın üstünde hissediyorum. Geçen hafta ayrıntılı ultrasonun vardı. Herşey normal çok şükür. Bebeğimi aşağıda taşıyorum bu yüzden ayakta durmakta yürümekte Zorlanıyorum. Günümün çoğu yatarak geçiyor. Kızım iyi olsun da bi 40 hafta daha yatarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?