2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Valla ya belkide aynı anda :)

günaydın kızlar bebeğim bugün itibariyle 23+3 1 ay öncesinde dışarıdan bile görmeye başladım hareket ettiğinde ama neredeyse 5 gündür hiç hissetmedim. uzun aralıkla hissediyorum genelde bir oğlum var. 5 yaşında onda böyle birşey yoktu. bu bebeğim kız. siz de durum nasıl ?

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı bol enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın
Benim cadım da bazı günler hiç hareket etmiyor. Endişelendiğim zaman genelde vurduğu bir pozisyona geçiyorum, onu biraz rahatsız ediyorum zaten bir kere vurunca tamam diyorum hersey yolunda benimki miskinlikte

Canım bizim prenseste aynı bazen koca gün hiç tepki yok akşam onu sıkıştırıyorum hemen vuruyo :)

Günaydın anneler
Maşallah siz oda yapmaya başladınız. Benim oğlan in daha sadece bi takım elbisesi var başka hiçbişey almadik.
Evimiz çok küçük bebeğe oda yok yanıma alayım diyorum ya olurda ev alabilirsek ki ev almak istiyoruz sırf bebek için o zaman bi odası olur kuzumun. Güzel bi odası olsun istiyorum hep.
Neye göre ne alacağımi hiç bilemedim.
Bide doğumdan hemen sonra annemlerde kalcam eylule kadar.
Napsam hiç bilemedim

teşekkür ederim kızlar. ben bu hareket işini aşamadım sanırım. aynı durumda olmamız rahatlattı beni ... ama kesin benim kız ne bana ne abisine çekecek. :)

Bi başka doktora da gözük sen canım. Onemli bişiy olmayabilir ama pıhtılaşma olabilir diyip geçiştirmekte doktor için ne kadar normalmis.böyle bi şüphede test yapması lazım.
Yarın ayrıntılı için bi Prof. dan randevu aldım canım ona bi sorucam umarım onemli değildir.Şimdi bi de ise başlama durumum var kara kara düşünüyorum napicam diye

Benimki kiz canım :) kiz bebisleri aşağıda olanlar var mi ? :) bağlar genişlediği için olabilir bu iğne batmalari. Benimki ne zaman çıkacak yukarı acaba :)
İçim rahatladı. Doktor rahim ağzı kapalı ve uzunluğu gayet iyi dedi. Önemli olan da buymuş , ama işte bebek aşağıda biraz diyince insan korkuyo neticede ilk kez anne olucam ve bilmiyoruz bir çoğumuz bu şeyleri. korkmamız da normal. inşallah sağlıkla doğarlar :)

Ben cam bir kapta kaynatmayı düşünüyorum. Deterjan almadım onun için.

ben de deterjan almadım. Demek ki doğru yani herkes biliyor bu kaynatma işini :) ben de diyodum bizimkilerin uydurma işleri diye :)

Elma sirkesini annem de söyledi. koyanlar varmış diye :) Deterjan biz de kullanmadık hiç. Sadece özel deterjanların olduğunu duymuştuk.

Evet ben de bazen baya baya asagida hissediyorm hareketleri. De doktora sormadım . Bilmiöm asagida die mi öyle ki

cnm bebeğin aşağıda olsaydı doktorun söylerdi. biraz aşağıda diye. ben de doktorum söyledi diye biliyorum durumu. Aşağıda hissedebilirsin yukarda da. Neticede anasının karnında istediklerini yapıyorlar. :)

Yarın ayrıntılı için bi Prof. dan randevu aldım canım ona bi sorucam umarım onemli değildir.Şimdi bi de ise başlama durumum var kara kara düşünüyorum napicam diye
Ayrıntılıda herseyi sorup rahatlarsin en azından. Burda söylediğin gibi bütün sıkayetlerini söyle doktora.kara kara düşünme canım önemli bişiy değildir ama doktorun umarsamaz tavrına takıldım bende.varsayımlarla hareket edip olabilir demesi falan.ben fazla pinpirik olduğum için takılıyorum bu konulara.başlayacağın is masa başı ise sıkıntı olmaz sanırım. Sürekli ayakta olman gereken bi iş tabi ki sıkıntı olabilir.sen güzel düşün güzel şeyler olsun :)

Öğretmenim ben canım masa başı desen değil ayakta desen değil :) gerçi normalde hep ayakta olurum ama bu kez durum değişik :) umarım başlamak zorunda kalmam :)

Anladım canım cevap için teşekkürler

Benim de bebeğim kız. Ve biraz aşağıda duruyor. Hareketlerini bile hemen vajinamın üstünde hissediyorum. Geçen hafta ayrıntılı ultrasonun vardı. Herşey normal çok şükür. Bebeğimi aşağıda taşıyorum bu yüzden ayakta durmakta yürümekte Zorlanıyorum. Günümün çoğu yatarak geçiyor. Kızım iyi olsun da bi 40 hafta daha yatarım :)

Senle doğumumuz aynı gün gibi görünüyo ne güzellcevap için teşekkür ederim

Zaten bebegin yaninda olmasi daha kolay oluyor emzirmek icin.zaten dogunca ayri odada yatirmaya kiyamicaksin muhtemelen.bana kalirsa güvenli bağlanma icin iki yasina kadar ayni odada ayri besikte kalmasinda yarar var. Sonra ayirmasi zor oluyor diyorlar ama bazi pedagoglar cocuk anneye güvenli baglanirsa iki yas caginda kendiliginden bireysellesmek istermis.bakalim yasayarak gorecegiz

Bizimki de aynı aşağıda ama detaylıda herşey normal çıktı sen iyi yatıyosun ben çalışıyorum işe gidip gelirken servisimde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…