2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aldınmı beşiğini :)

Daha almadim bakalım bu aralar araştırma yapıyoruz yikansin dursun kenarda alınca yerleştiririm. Beşiğe karar veremedim henüz çok kararsız bir insanim ben :) benim yatak odam çok geniş. Yatak odama bir dolap aldım bebek dolabı. Birde beşik alicam. 1 yaşına kadar yanimda yatırmayı düşünüyorum. Evimde ayrı oda da var ama kıyamadım bebeğime. 1 yaşından sonra oda takimi bakıcam bebegime :) oda kururum ayrı.

Tabi ki senin tercihin odan büyükse güzel havadar olması vs önemli onun odasında. Ben çok araştırdım en iyisi ikea geldi :)

Etrafımda hamile olan yakın zamanda hamilelik geçiren herkes 20 den fazla kilo aldı da korkuyorum ben de :):):) gerçi verdiler geri ama.

Dogumdan sonra kendimize ceki duzen verirsek geri veririz tabii instagramda yabanci annelere bakiyorum da kisa sure arayla 3 4 cocuk getiriyolar dunyaya ve halen daha incecikler :)

Şuan kendimi yere atıp böcek gibi gülesim var dalgamı geçiyorsun 4 kilo ne ya biz 10 lardan bahsediyoruz
Napayım tatlım 2 doktorun 2 side kilo alma diye başımın etini yiyolar her kontrolde hatta bi tanesi çok kilo verdigimi duyunca ayda yarım kiloya gönülsüzce izin verdi
Annem de eski usul 2 canlisin girip çıkıp Yemen lazım diye başımın etini yedi. Her telefon da saydirio valla ne biçim annesin bebek aç kalıyor diye
Kilo takıntılı oldum ne yapsam yaranamiorum kimseye valla
Hoş benim minik sipa hala tat vermio mideme

aaa gerçektenmi ah bizimki tepiniyo yemek ye diye hiç boş durmuyo ağzım detaylı doktoru kızdı çok almışsın diye ama yapcak bşey yok :)

Amin tabiki en önmelisi ama kendi sağlığımız içinde çok almamalıyız yani :) benim ki önden gidiyordu en son bakalım hala öylemi c.tesi öğrencez
Benim de 1 hafta gelişi önden gidiyo bugün bu doktor da aynısı dedi :) Zamanlar çabucak geçsin, inşallah sağlıkla eli kolu düzgün bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alalım. Haziranda peş peşe bir sürü bebiş gelecek :)

Ben de bu sertlikler olunca oturuyorum direkt. ayağa kalkınca vücudum ikiye ayrılacakmış gibi geliyo :) içim rahatladı biliyo musun. Bnm gibi bunları yaşan çok ve demekki normal bişey. doktora gidince heyecan ve korkudan bişey soramıyosun onu ultrasnda görünce. çok mutlu oluyosun. doktorun yanından çıkınca eşime kızıyorum. off şunu da sorcaktım niye hatırlatmadın diye :)

Benim bebeğim de aşağıda. Aynısı bende de oluyo iğne batmaları. doktor bugün gittiğimde normal dedi. bebek büyüyor ve aşağıda olduğu için hafif baskı yapıyor. sayfada bazı anne adaylarında da oluyomuş aynısı. Sanırım erkek bebekleri böyle oluyo :)

kızlar birşey sorcam. Biberonlarınızın temizliğini nasıl yapacaksınız. Eski usul annemlerden biliyorum. Kaynayan suda biraz bekletirlerdi. Kaynayan suya koyarlardı yani. Kuzenlerime hep öyle yapmışlardı. Aranızda bu işlemi duyan ya da uygulayan var mı. annem yaparız biz de eskisi gibi dedi. İçini de özel bir detarjan oluyormuş onunla yıkarız dedi.
Sizler nasıl yapacaksınız.

Pıhtılaşma sorunu olabilir dedi doktor ama kesin bişey demedigi için ilaç da kullanmıyorum

Benimki kiz canım :) kiz bebisleri aşağıda olanlar var mi ? :) bağlar genişlediği için olabilir bu iğne batmalari. Benimki ne zaman çıkacak yukarı acaba :)

Canım sen ikeadan almıştın mobilyaları demi en de baktım netten söyliycem ama anlamadım fazla bu serilerden ve karışık
Sadece bunları ayrı bulabildim nasıl acaba kullanışlı mı mağazadan mı almıştın:)

Tabi ki senin tercihin odan büyükse güzel havadar olması vs önemli onun odasında. Ben çok araştırdım en iyisi ikea geldi :)

Aynen canım odam geniş :) ikea dan beşik bakayım madem bende. Bebegimin odası bebegime yetecek kadar tam bir oda takimi sigar. Ama iste dayanamam benden uzakta yatmasına. :)

Ben cam bir kapta kaynatmayı düşünüyorum. Deterjan almadım onun için.

Aynı marka mı acaba? Memnun musun? Hastanede neden ziyan olsun. Hastanede dolama yapamam ki biri gelecek oldu mu kafama geçiriveriyim diye istiyorum. Yoksa bone tak şalı iğnele vs uzun iş gibi geliyor :):)
Tulipaturban benimki.Kan olur lekelenir fln o yuzden ucuz bi ürün değil hastaneye onu götürmem modanisadaki uygun olanın adı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…