2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aminn canım ama bu 3lü test o kadar çok kişide riskli çıkıyor ki. Sonrsında yaptırılan amniyosentezler harmony testleri vs hepsi temiz geliyor. Doktorum bana 3lü test yaptırmadı. Keşke sende yaptırıp içini bulandırmasaydın. Bişey çıkmayacak allahın izniyle merak etme. Hepimiz sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucaklarımıza

Canım kötü düşünme Allah korusun şu testler bi sürü insana zora soktu sonuçların inşallah iyi gelir

Benim evde küçük ne yapacağım diye düşünürken ev almaya karar verdik ailevi bazı problemlerde eklenince kumbarama kadar boşaltım evi bulduk bi sıkıntı çıkmazsa ev sahibi olacağız kuzumunda odası
Inşallah tadilat taşınma bakalım neler oalacak bende ateş ölçer ve buhar makinasi aldım geri kalan bir çok şey ablamda dahil yeni bebek sahibi olan üç arkadaşımdan geliyor .Bebekler kismetiyle geliyor şükür bugunlerimize

Canim Güle güle oturun minik kuzunuzla.
Ankarada ev fiyatları gerçekten çok pahalı bende geniş güzel bide merkezde olsun istiyorum öyle olunca fiyatlar coşuyor. Yavrum un kısmeti ne artık dedim Rabbim bi kapı açar inşallah. BenimkI ilk torun olcak inşallah. Çeyrek getirsinler yeter

Ah bu minik canavarlar yok mu. Ben haftada 2 kere balık tüketen ve cok sağlıklı beslenen bi insandim. Bu minik yüzünden 6 ay sonra ilk kez dün balık yedim oda zorlayarak. Hey gidi ben ne hale geldim yarım kiloluk kerata yüzünden

Selam kızlar bende 22haftalık hamileyim 25yasındayım bi oğlum var 3yaşında şimdi bide kızımız olucak inşallah en son kontrole dün gittim 427gr 27cm dedi doktor normalmiş şimdilik inşallah hepimiz sağlıcakla çocuklarımızı kucağımıza alırız renkli ultrason istersen yaptır dedi kararsızım Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah :)

Cnm bir iki seneden önce asla alamam diyordum kısmet işte insallah seninde enkisa zamanda gerçeklesir dileğin

Aynısını bende yapıyorum orada heyecandan unutuyorum çünkü sonra bir daha aramak zorunda kalmıyorum.

Canim masallah genç anne olmuşsun. Oğlunda çok tatli görünüyor
Rabbim sağsalim kucagimiza almayi nasip etsin kuzularimizi
senin kız uzun olacak galiba

En son gittiğimde erkek demişti bidahaki randebum 22şubatta..hareketlerini bazen çok sık bazen de saatlerce hissetmiyorum değişiyo senin kızdı demi?tekme atıyo mu
Benimki de erkek canım. Son bir haftadır filan her gün tekme atıyor bazı günler gün boyu oluyor bazen sadece sabah ya da sadece akşam. Keyfi isterse :)

Canim masallah genç anne olmuşsun. Oğlunda çok tatli görünüyor
Rabbim sağsalim kucagimiza almayi nasip etsin kuzularimizi
senin kız uzun olacak galiba

Amin canım inşallah ben testlerini yaptırmak icin devlette bi doktora gittim ordaki bana 1hafta geri görünüyor bebek dedi çok korktum ben sadece2kilo aldim ve dedim doğru söylüyo heralde kiloda aldım bebek kücük kaldı dünde kendi doktorum gittim işte yok öyle bişey dedi ölçtü herşeyini çok şükür normal dedi bilmiyorum artik hayırlısıyla bi dogsunlar inşallah :)

Hayırlı olsun canım detaylıya girdinmi

Canim seninki gayet iyi hemde fazlasıyla maşallah. Benim ki de geriden geliyor ama üzülcek bişiy yok.çünkü 1 hafta ileri ya da geri oynayabiliyormus zaten.sağlıklı olsunlar da varsın minik olsunlar:) benim ki daha küçük seninkinden:)

Saol canim.
Hayır renkli ultrason için doktor şart koşmadı bilmiyorum oğlumda girmiştim ama bunda daha emin değilim siz girdiniz mi?
Girdim canım bence girmelisin. Benim bebekte hep 1 hafta önde ama ben bunu kendim anladım doktorum hiç bişey demedi ultrason kağıdındaki haftamla günüm farklıydı doktor sadece herşey yolunda diyordu

Bebek her türlü somuruo zaten annesini biz ne kadar beslenmesekte. Ben aylarca sadece elma yedim bebek için inanılmaz endiselendim ama başta bi iki gün geriden geldi şimdi bi hafta one bile geçti. Olan bana oldu yani

Bebek her türlü somuruo zaten annesini biz ne kadar beslenmesekte. Ben aylarca sadece elma yedim bebek için inanılmaz endiselendim ama başta bi iki gün geriden geldi şimdi bi hafta one bile geçti. Olan bana oldu yani
Bebeğe yararlı olan şeyler süt muz ceviz yumurta kaşar peynirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…