2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Evet canım inşallah :) seninkinin cinsiyeti ne? Harketleri hissetme durumun nasıl?
En son gittiğimde erkek demişti bidahaki randebum 22şubatta..hareketlerini bazen çok sık bazen de saatlerce hissetmiyorum değişiyo senin kızdı demi?tekme atıyo mu

Gunaydin guzel anneler :)
Odalar konusulmaya baslamis ne guzel.. Bazi arkadaslar bebeklerini yanlarinda yatiracaklari icin odaya gerek olmadigini soyluyor fakat bu konuda benim kafam karisik eger yer ve imkan varsa bebek annenin odasinda yatsa dahi kendi odasi da olmali diye dusunuyorum.
Neticede bir suru esyasi olacak sadece kiyafet olarak dusunmeyin. Kiyafetleri, bakim malzemeleri, oyuncaklari, ana kucagi, kuveti, minderi, hediyeleri, nevresimleri.. Benim evimde bunlarin hepsini tepistirebilecegim dolap vs bir yer yok. Bebegimin esyalarinin yarisi o odada yarisi bu odada daginik olsun da istemiyorum. Illa ki bi dolap sifonyer vs alinacak ee oldu bebek odasi iste.
Bir de bebek gormeye gelen insanlar veya bana yardimci olmak icin gelen ailem vs zirt pirt yatak odama girip bebekle ilgilensin istemem. En azinda gunduzleri yatirabilecegim veya yatagini tasiyabilecegim ayri bir oda olmali.

İnşallah canım inşallah sağlıkla doğarlar. Doğrudur endişeleniyoruz. İlk bebisimiz :) sağlıkla gelsinler inşallah canım :)

Bnm de göbek deliğim dışarı çıkamaya çalıştığı günden beri sivilceye benzer şeyler var. çok kaşınıyo ve sanki kopuyo kaşırken. ben kakao yağı kullanıyorum. o bölgeyi nemli tutması için soktorum demişti. Sivilceler için de normal vücudun değişiyor çıakacak herşey dedi :)

Biz eylül ayında evlendik. Kira ödemeyelim diye ailemin 1+1 küçücük evine yerleştik :) ikimizde çalışıyoruz para biriktirip kendimiz ev alalım diye. Tabii hiç birimiz benim 20 gün sonra hamile kalacağımı hesap edemedi şimdi işten de çıktım para da biriktiremiyoruz bebek geliyor. Evimiz küçücük

Merhaba kızlar,
Ben 3 haftadır falan kızımın hareketlerini minik pıt pıtlar halinde hissediyordum ama emin olamıyordum. Ama vakit geçtikçe bu pıt pıtlar kuvvetlendikçe daha da emin oldum. İçimde resmen bir şey var ve kıpır kıpır geziniyor içimde. 2-3 kere de eşim hissetti, hissettikçe de çok mutlu oluyor. Bir iki kere de dışarıdan farkettim gibi. Güzel bir duyguymuş.

Karnım büyüyor, dışarıdan farkedildikçe çok mutlu oluyorum. Herkes hayırlı olsun diyor, hastalarım ve yakınları da soruyor bazen. Ay bayılıyorum. Bazen aynada kendime bakıyorum, kendi görüntüme inanamıyorum. Keşke biraz daha büyüsek karnımız kocaman olsa.

Oda konusuna da gelince biz kiracıyız, üstelik 2,5 sene sonra şehir dışına taşınacağız. Çocuk iki yaşına gelene kadar bir mobilya beşik ve bir şifonyere sığmaya çalışacağız. Bir kaç ay sonra da boş odaya koyarız eşyalarını dedik. Evimiz büyük 4+1.

2,5 sene sonra sabit bir şehirde olunca çocuk odası yaparız dedik.

Canım hiç meraklanma inşaallah , bebek nasibiyle gelir ablam doğmadan önce babam kalıp taşeronluğu yapıyormuş , ama hiç iş yok, doğduktan bir hafta sonra 7 katlı bir binanın kalıp taşeronluğunu almış :))) ben doğmadan önce devam ediyormuş , ben doğmadan 1 ay önce devlet memuru oluyor , hatta ilk Maaşını benim doğumuma harcıyor:)) kardeşim doğmadan önce babam kendimize 4 katlı ev yapmaya başladı, sürekli devalüasyon, demiri bir gün önce sorduğu rakamla birgün sonra aldığı rakam Arasında 2 kat fiyat farkediyor, memur maaşıyla 2 çocuk dershane masrafı evin masrafı çok sıkıntılı günler geçirmiştik , hatta babam Kardeşimi istemiyor , 2 çocuğa bakamıyorum buna nasıl bakacağız modunda, Allah'a binlerce kez şükür hiçbir zaman için Muhtaç etmedi çalıştı didindi, kardeşim geldi , evin bereketi bi arttı, şimdi en sevdiği kızı kardeşim :))) bende Açıkça Söylemek gerekirse, oda konusunda 1-2 yaşına kadar çocuk pek anlamaz oda kavramını, o Yüzden çok masraf yapmayacağım, zaten şu an çocuk Odasında eşimin giyinme dolabı , eşimin annesi memleketten gelir diye yatak mevcut, dolap falan almayacağım , eşimin dolabından 1 gözü bebeğe ayıracağım , sağlıkla sıhhatle gelsinlerde bunlar kolay iş :)))

Benim evimde küçük ben bide kredi ödüyorum :) sen gene kendi evindesin

Ben de şuan oda yapmayı düşünmüyorum nasılsa yanımda yatırcam yatak odam da çok büyük ayrı bi odayı gereksiz buluyorum tabii fikrim değişmezse

Benim bir yatak odam bi de salonum var. Yatak odamda tuvalet masası gardrop ve yatak tam sığıyor. Bir insan geçecek kadar yer kalıyor. Beşik koymak bile imkansız. En kötü tuvalet masasını kaldırıp beşiği oraya koyucam :) sonra da burayı kiraya verip en azından 2+1 ev tutmak lazım :)

Merhaba arkadaşlar ben acayip işkembe çorbası aş eriyorum her hafta içi yorum nerdeyse !! önceden hiç ağzıma süremeyi bırakın eşim istiğinde dahı yanına yaklasmazdım.. ne olacak benim halim bilmem

Aynı düşüncedeyim. Herkes farklı düşüncelere sahip. Ben de çocuğumu 4 aylık olana kadar yatak odamda yatırmayı düşünüyorum. (Kendi beşiğinde.) Kendi odası da olacak. Bebek her ağladığında eşimle yatarken kayınvalidenin de odaya damladığını düşünsene. Ya da yanında kalan kişinin. Kayın validem bebek toparlanana kadar 40 gün biz de kalacak ve o 40 gün boyunca da odama almayacağım. Bebeğimin odasında açılan koltuğum var. kayınvalidem orada yatacak bebek de kendi yatağında kendi odasında. uyandığında ben de bebeğimin odasına gideceğim. Kayınvalidem kendi evine dönünce de bebek 4 aylık olunca odasını ayıracağım. Aklı ermeye başlayınca ayırması çok zor. Eltimin oğlu 5 yaşında hala yanlarında odada yatıyor. bnm düşüncem de böyle. ama herkes farklı düşünebilir. Anne de bebek de nasıl rahat olursa öyle olmalı. Bebek gelişimi kitabımda da 5 aylık olana kadar odası ayrılmalı şeklinde yazıyor.

haziran anneleri, 3lü testim riskli geldi, yurt dışında yapılan nifty testini yaptırdım, sonuçlar haftaya çıkıcak. Allah rızası için hepinizden dua bekliyorum, Rabbim yaşatmasın şu yaşadıım günleri kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…