2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim göbek deliği düzleşmişti şimdi fırtacak sanırım :) arada bana da oluyor canım. Ama çok nadir bir gün olursa 5 6 gün olmaz.

Hepimizde oluyorsa normal demek ki :)

Tulipaturban benimki.Kan olur lekelenir fln o yuzden ucuz bi ürün değil hastaneye onu götürmem modanisadaki uygun olanın adı ne
Canım memnun musun tulipaturbandan ve hangi model seninki? Ben de almak istiyorum normal zaman için. Ayşe hazır turban diye geçiyordu sanırım ama yeri penye. O da az değil elli lira.

Evet ben de bazen baya baya asagida hissediyorm hareketleri. De doktora sormadım . Bilmiöm asagida die mi öyle ki

Canım, ablam biberonları 3 güne bir kaynar suda yarım saat kaynatmaya devam ederdi, kaynamış suyuda hazır sudan yapardı. Hiçbirşekilde deterjan kullanmıyordu. Allah nasip ederse evladımızı ben , tencereye 1-2 damla elma sirkesi koyup kaynamış suda bekletmeyi düşünüyorum , çünkü ablam dalgınlıkla biberonları ocakta unutuyordu :))))

Canım memnun musun tulipaturbandan ve hangi model seninki? Ben de almak istiyorum normal zaman için. Ayşe hazır turban diye geçiyordu sanırım ama yeri penye. O da az değil elli lira.
Memnunum canım yaz aylarında kullanıyorum özellikle benimki önü çift çapraz olanlardan kumaşı gayrt iyi iç göstermiyor ama gulsum elkhatroushininkimden memnun kalmadım

Benim oğlan da çoğunlukla asagida hatta bazen o kadar aşağı iniyor ki korkuyorum doğmaya niyet edecek diye. Ama dr normal bu haftalarda dedi rahim ağzı uzun ve kapalı olursa sorun olmuyormuş. Dr için rahat etsin dedi. Çoğumuzda var demekki bu durum.

Kızlar iyi geceler herkese. Bebişler nasıl herşey yolundadır umarım. Ya bişe sorucam benim göbek deliğimin tam etrafında minik minik sivilceye benzer şeyler çıktı ve deli gibi kaşındırıyo. Bu ne olaki a dostlar bilgisi olan varmı krem falan da sürmedim bilip bilmeden

Memnunum canım yaz aylarında kullanıyorum özellikle benimki önü çift çapraz olanlardan kumaşı gayrt iyi iç göstermiyor ama gulsum elkhatroushininkimden memnun kalmadım
Şifon kumaş dimi? Siyah renk çok kullanıyorum ben denemelik siyah alayım bir tane. Kış ayları için yün ve pasmina modelleri de yapmış tulipa. Gulsum hanımda çok seçenek yok zaten.

Soracaklarını bir kağıda not et canım. Çünkü bir dahaki randevuya kadar birçok şey olabiliyor ama insan unutuyor. Ben yazmıştım sorayım diye doktor elimden aldı kağıdı okudu okudu cevapladı :):)

Canım tetanoz için kesin bişey söylemiyorum ama bence bebeğinin hiçbir aşısını aksatma çok çok önemli. Bir sağlıkçı olarak ben bebeğin tüm aşılarını yaptırmanı öneririm kesinlikle

Ben soracaklarımı telefona kaydediyorum unutmayım diye. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…