2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benimki de erkek canım. Son bir haftadır filan her gün tekme atıyor bazı günler gün boyu oluyor bazen sadece sabah ya da sadece akşam. Keyfi isterse :)
Aaa aklımda kız kalmış nedense kendiminkini de kız hissediyodum aynen keyifleri nasıl isterse hayırlısıyla kucağımızda da tekme atarlar inşallah

Kızlar beslenmenize dikkat ediyormusunuz yani düzenli olarak hergün süt yumurta su vs..yoksa eskisi gibi mi devam ediyosunuz?

Su konusunda hiç belli olmuyo bazen günü 2 bardakla kapatıyorum bazen 2 litre kış olduğu için çok içemiyorum

Bende zeytinyağı kullanıyorum ama o sivilcelere anlam veremiyorum ama dr doğru demiş valla hamileyken nerden ne çıkacağı belli değil :)

Bebeğe yararlı olan şeyler süt muz ceviz yumurta kaşar peynirmiş
Canim ben hergün hepsini deli gibi yiyorum ama 1 hafta geriden geliyor bebiş :) bebeği besleyen damarlarla alakali bile bişiy olduğunda bebek besini yeterli alamıyorMuş.ben hep dikkat ediyorum ama bebise ulaşması geç oluyor galiba:))

Kızlar beslenmenize dikkat ediyormusunuz yani düzenli olarak hergün süt yumurta su vs..yoksa eskisi gibi mi devam ediyosunuz?
Hergün süt,yumurta,peynir,yoğurt,yeşillik muhakkak tuketiyorum.ama suyu 2 litreye tamamlayamadigim zamanlarda oluyor.onu bi düzene oturtamadim.özellikle aksamlari ve gece uykudan uyaninca çok içiyorum. O arada tamamliyorumdur herhalde:))

Yumurta her gun en az 1 adet yiyorum bazen 2. Haftada 3 gun bildircin yumurtasi yiyorum. Balik haftada 1 kez. Tavuk mumkun mertebe az yemeye calisiyorum malum tavuklar hep hormonlu. Haftada 1 avokado mutlaka yiyorum. Ekmek hayatimda yok zaten. Su gunde en az 2 lt cok susuyorum gece uykularimdan firliyorum yandim allah diye :) aklima geldikce kefir iciyorum..sut gunde bir bardak ya iciyorum ya icmiyorum fakat yogurdun canavariyim zaten sutten daha faydaliymis diye duymustum bi de sut cok gaz yapiyo malesef. Gaz problemim cok fazla Yine de hamilelikten once cok daha saglikli besleniyordum bu bebek icin aylarca hazirlik yaptim kilo vereyim bedenimi hazirliyim diye. Ama simdi borek simit bunlari da yiyorum.

Ben cok dikkat edemiyorum En çok günde 2.5 Lt su içmeye calışıyorum en az 2 Lt ile kapatıyorum günü

Süt sevmem oldum olası süt içmemişimdir yoğurt yemeye çalışıyorum ama her gün değil malesef 2 günde 1 filan

Yumurtayı seviyorum onu da 2 günde 1 yemeye çalışıyorum

Her gün mutlaka bir dilim beyaz peynir yemeye calışıyorum

Bazen öyle oluor ki bir gun hem yoğurt yiyorum hem peynir hem 2.5Lt su içiyorum hem yumurta o gun tam verimli oluyor bazen de hiçbiri olmuyor

Meyve hiç yemediğim bir şey o konuda kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum

Balık hiç yemem et, tavuk, nohut ve kuru fasulyeyi ihmal etmiyorum ete para vermekten para kalmıyor :)

Avokado hamilelere faydalı mı yoksa seviyosun die mi yiyosun

Süt içmiyosan hergün düzenli yoğurt ye canım bebek annenin kalsiyumunu aldığı için dişler bozuluyomuş dikkat et ona..ben yeterince su içmiyorum yaa günde 4 bardak filan..

Ben hamile kalmadan önceki gibi beslensem bebis şimdiye çok sağlıklı bi tosun olmuştu
Yaklaşık 2 haftadır yemeye başladım düzenli biraz da salmistim kendimi öncesinde.
Ama artık dikkat ediyorum 2 bardak süt yumurta meyve et peynir. Dün itibari ile balığa da başladım.
Ama Çaydan vazgeçmiyorum bi türlü napsam da en az 3 bardak içiyorum
Muz kabız yapıyor uzak duruyorum ceviz midemi bulandiriyor yağlı olduğundan. Bide bu avokado yu nasıl yiyosunuz kızlar oda çok faydalıymis bebek için

Ben de içiyorum çay eskiden 1 bardakken şimdi 5i buluyo çay aşeriyorum resmen..

Avokadoyu birkac gun olgunlastirdiktan sonra soyup catalla eziyorum icine yarim limon tuz zeytinyagi nar eksisi koyup karistiriyorum. Tam tahilli ekmegin ustune surup yiyorum. Kahvaltida veya ara ogunde yiyorum bir avokadodan rahat iki hatta uc ogunluk cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…