- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #26.341
Afiyet olsun o zaman ben de deniyimHamilelikte cok faydali diye yemeye basladim onceden agzima surmezdim. Sonradan asik oldum her gun olsa her gun yerim :) tavsiye ederim kizlar bundan sonra da hep yicem genclik iksiri diyorlar.
Ben daha hic yemedim ilginç gelio bana görüntüsü. Deneyeyim canım. madem hersey bebis ler içinAvokadoyu birkac gun olgunlastirdiktan sonra soyup catalla eziyorum icine yarim limon tuz zeytinyagi nar eksisi koyup karistiriyorum. Tam tahilli ekmegin ustune surup yiyorum. Kahvaltida veya ara ogunde yiyorum bir avokadodan rahat iki hatta uc ogunluk cikiyor.
Ilk yiyisinde tadi da ilginc gelecek ama alisacaksin dedigin gibi her sey bebisler icin :)Ben daha hic yemedim ilginç gelio bana görüntüsü. Deneyeyim canım. madem hersey bebis ler için
Süt içmiyosan hergün düzenli yoğurt ye canım bebek annenin kalsiyumunu aldığı için dişler bozuluyomuş dikkat et ona..ben yeterince su içmiyorum yaa günde 4 bardak filan..
Bir yerde okumuştum amniyotik sıvı 3 saatte bir yenileniyormuş. Bunun için de sıvı tüketimi önemliymiş. Ve burada gittiğim doktor bol su içmek bebeği rahatlatır mutlu olur hem de bebek hareketlenir demişti.seker000 bu arada canım yememiz gereken seyler aslında bizim sağlımız için, bebekler zaten annenin depolarından besleniyor ama su öyle değil amniyotik sıvı için su çok önemliymiş doktorum öyle söyledi bebeğin hayatı için hareketleri için su çok önemli zorlansan da su içimini arttırmaya çalış günde en az 12 bardak içmek gerek zor oluyor ama en önemlisi de su
Aynen canım aslında kendi sağlığımız için de iyi beslenmemiz lazım..aynen suyu artırmam lazımm bi de meyve yemiyorum sevemedim bi türlüseker000 bu arada canım yememiz gereken seyler aslında bizim sağlımız için, bebekler zaten annenin depolarından besleniyor ama su öyle değil amniyotik sıvı için su çok önemliymiş doktorum öyle söyledi bebeğin hayatı için hareketleri için su çok önemli zorlansan da su içimini arttırmaya çalış günde en az 12 bardak içmek gerek zor oluyor ama en önemlisi de su
Bi de zaten fazlaca lavaboya gidiyorum 12 bardak içsem lavabodan çıkmam herhaldeseker000 bu arada canım yememiz gereken seyler aslında bizim sağlımız için, bebekler zaten annenin depolarından besleniyor ama su öyle değil amniyotik sıvı için su çok önemliymiş doktorum öyle söyledi bebeğin hayatı için hareketleri için su çok önemli zorlansan da su içimini arttırmaya çalış günde en az 12 bardak içmek gerek zor oluyor ama en önemlisi de su
Aynen canım aslında kendi sağlığımız için de iyi beslenmemiz lazım..aynen suyu artırmam lazımm bi de meyve yemiyorum sevemedim bi türlü
Bi de zaten fazlaca lavaboya gidiyorum 12 bardak içsem lavabodan çıkmam herhalde
Bir yerde okumuştum amniyotik sıvı 3 saatte bir yenileniyormuş. Bunun için de sıvı tüketimi önemliymiş. Ve burada gittiğim doktor bol su içmek bebeği rahatlatır mutlu olur hem de bebek hareketlenir demişti.
Olsun bebişlerimiz için değerMeyve konusunda ben de oyleyim malesef ya aslinda Allah ne guzel yaratmis cesit cesit tadlari da guzel ama yemiyorum iste huy :)
Ben lavabodan cikamiyorum malesefinsan alisiyor bir yerden sonra ama disardayken zor oluyor esimle sinemaya gittik film sirasinda bile gitmek zorunda kaldim :)
Günaydın hanimlar.artan kilom la her yedigimi yazmaya başladım. Bugün 22.hafta bitti ve ben 7.5 kilo aldım.hayretle artışı izliyorum.sizce fazla mi yiyorum.beslenmem genel olarak böyle. Aparatifleri okulda teneffüs aralarına saklıyorum. Ayrıca sınıfım 3. Katta ögretmenler odası ve tuvalet 1.katta. ben her teneffüs inip çıkıyorum da. Ama neden bu kadar kilo aldım
Canım listende çok kilo aldıracak bir şey yok. Hareket de ediyorsun. Arkadaşım 32. Haftasında ve haftalardır kilosunun aynı kaldığını endişelendiğini doktora söyleyince doktor da Bazıları ilk aylarda çok kilo alıp son aylarda almaz demiş. Ben de öyle ümit ediyorumGünaydın hanimlar.artan kilom la her yedigimi yazmaya başladım. Bugün 22.hafta bitti ve ben 7.5 kilo aldım.hayretle artışı izliyorum.sizce fazla mi yiyorum.beslenmem genel olarak böyle. Aparatifleri okulda teneffüs aralarına saklıyorum. Ayrıca sınıfım 3. Katta ögretmenler odası ve tuvalet 1.katta. ben her teneffüs inip çıkıyorum da. Ama neden bu kadar kilo aldım
Umarim devamında daha fazla almam.çok korkuyorum fazla kilo almaktan.sizinde işiniz zormuş. Ben okulda ekmek türü bir şey yemezsem azıcık sürekli aç oluyorum.çok ekmek tüketiyor um ama sütlü tatlıları çok seviyorum.Canım listende çok kilo aldıracak bir şey yok. Hareket de ediyorsun. Arkadaşım 32. Haftasında ve haftalardır kilosunun aynı kaldığını endişelendiğini doktora söyleyince doktor da Bazıları ilk aylarda çok kilo alıp son aylarda almaz demiş. Ben de öyle ümit ediyorumçünkü ben de 8 kilo aldım canım. Böyle gidersem 20yi geçer :/ :):) bana kilo aldıran ekmek :) çünkü sabahtan akşama kadar okuldayım ve köyde bakkal bile yok :) sürekli ekmek arası götürüyorum o da şişiriyor beni :):) ekmek gibi pufidik olcam
Bu arada çok ekmek tüketmiyorum olacaktı. Hep tableti azizligine ugruyorumUmarim devamında daha fazla almam.çok korkuyorum fazla kilo almaktan.sizinde işiniz zormuş. Ben okulda ekmek türü bir şey yemezsem azıcık sürekli aç oluyorum.çok ekmek tüketiyor um ama sütlü tatlıları çok seviyorum.
Okulda ark. Hamile benden geride kızın elinden çikolata düşmüyor ama kiloyu ben alıyorum :)
Tatlıyi tükettigin için olabilir mi canım. Yazında muhallebiyı gördüm. Hamilelikte sütlü tatlılar kilo aldırır.onun yerine daha sağlıklı olan kabak tatlısı, meyve tatlılarıni yemeyi dene.ayva tatlisi benzeri gibi.tatlı ihtiyacını bastırmak istiyorsan.ama hergün de tatlı yememelisin.bence sana tek kilo aldıran o tatlılar. Çocuğa yararı olmuyor sadece sana kılo aldırıyor cunkuGünaydın hanimlar.artan kilom la her yedigimi yazmaya başladım. Bugün 22.hafta bitti ve ben 7.5 kilo aldım.hayretle artışı izliyorum.sizce fazla mi yiyorum.beslenmem genel olarak böyle. Aparatifleri okulda teneffüs aralarına saklıyorum. Ayrıca sınıfım 3. Katta ögretmenler odası ve tuvalet 1.katta. ben her teneffüs inip çıkıyorum da. Ama neden bu kadar kilo aldım
Olabilir.tatlıya zaafım var :) ama haftada 1 defa sütlü tatlı yaparım en çok. Süt aldigimgunlerde.şekerini az tutuyorum.ama ne kadar olsa tatlı tatlıdır .onuda kısayim bakalım :)Tatlıyi tükettigin için olabilir mi canım. Yazında muhallebiyı gördüm. Hamilelikte sütlü tatlılar kilo aldırır.onun yerine daha sağlıklı olan kabak tatlısı, meyve tatlılarıni yemeyi dene.ayva tatlisi benzeri gibi.tatlı ihtiyacını bastırmak istiyorsan.ama hergün de tatlı yememelisin.bence sana tek kilo aldıran o tatlılar. Çocuğa yararı olmuyor sadece sana kılo aldırıyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?