2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Dokunmayla falan geçen bir hastalık değil a-b hepatit c falanda çok sık rastlanmıyor zaten bu ayı b yi herkes hafifde atlatılabiliyo farkında bile olunmuyor bazen tabi bebek için gerekli önlemler alınması açısından yaptırmak lazım aşıları ben de öyle düşünüyoeum herhangi bir zararı yok ben de aile hekimliğinde çalıştım ve önemli doğumda hemen yapılıyor ilk aşı.

Kızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl
.bundan 3 gün önce falan bildiğin içim kıpır kıpır di şu iki gündür az az hareket hissediyorum. Bu haftalarda artmasıı lazım yoksa azalıyor mü yeri daralio die

Günaydın deyip kayboluyorsun gel de iki sohbet edelim

İyi akşamlar herkese
2. düzey usg yani organ taramasına giren anneler perinatoloğa mı yoksa radyoloğa mı yaptırdınız ? Bu ikisi arasında fark var mı ? Pazartesi günü gideceğim ama gideceğim hastanedeki radyoloji uzmanıymış. O yüzden kafam biraz karışık doğrusu. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ben perinotologdan randevu aldim 22 şubata..

Merhaba arkadaşlar
Eskiden hamile biri ay bebek oynadı,tekme attı dediğinde "ay benim karnımda bir şey oynasa ne yaparım korkarım" derdim.Şimdi bebek oynasın diye bekliyorum.Bazen hiç hissetmiyorum telaşlanıyorum.Annelik çok farklı bir hismiş
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Mrb canım bende cuma günü gittim 2.düzey usg ye benimkini perinatoloji uzmanı yaptı ama radyoloji uzmanıda onun eğitimini almış oluyor endiselenme derim

Amin cnm oynar hiç sıkıntı yapma her bebek yanı olmuyo benim ilki çok hareketliydi ikinci okadar değildi

Radyoloji uzmanları da detaylı inceleyebilir canım endiselenme

Ben perinotologdan randevu aldim 22 şubata..

Mrb canım bende cuma günü gittim 2.düzey usg ye benimkini perinatoloji uzmanı yaptı ama radyoloji uzmanıda onun eğitimini almış oluyor endiselenme derim

Radyoloji uzmanları da detaylı inceleyebilir canım endiselenme

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için o zaman hiç iptal ettirmeyeyim randevumu :)

Portakal suyunda haklısın, aslında hergün içiyorum. Esim sağolsun sıktıkça içiyorum ben de :) ama şeker oranı konusunda haklısın. Haftada 1 balık, en az 2 gün et,tavuk pek tüketmiyorum.evden hiç çorba eksik etmiyorum.suya daha ağırlık vereceğim artık. Çok teşekkür ederim.

Kızlar hepinize Merhaba bugün detaylıya girdik çok şükür hersey yolundaydı ama ben çok memnun kalmadım niyeyse Prof. Perinatolog buldum özellikle adam 10 dakikada falan baktı beynine kalbine ayrıntılı baktı ama diğerlerine çok ayrıntili bakmadı gibi geldi öyle el ayak parmaklarini sayma falan olmadi hüsrana uğradım biraz ama adam kaç yıldir bu işi yapıyor bakmıştir diyip içimi rahatlatmaya çalışıyorum

Kime gttin canim bizim de prof tu herseyini tek tek syledi

Kime gttin canim bizim de prof tu herseyini tek tek syledi
Izmirdeyim ben canım ya o da söyledi aslında ama çok kısa tuttu gibi geldi herkes yarım saatten falan bahsediyoçünkü mesela cigerlerine falan baktı mi ayrıntılı bilmiyorum kaline beynine bobreklerine bakarken şu normal bu normal die söyledi yetmedi bana galiba :)

Şu haftalar hareketler bilinçsiz olduğu için biz çoğunu hissedemiyomuşuz. Ayrıca bir yerde okumuştum. Bu haftalarda artacak ama azalırsa korkmayın birkaç hafta sonra daha düzenli olacak düzenli uyuyup uyanacak. Sık sık hıçkıracak yazıyordu

Arkadaşlar göğüs boyun ve göbek bölgemde küçük et benleri çıktı. Sizde de var mı?
Canım çok normal korkma. Hücre çoğalması olduğu için oluyor. Sakın korkma ve elleme. Ben ilk hamileliğimde bilmediğimden koparmıştım. Sonra hepsi geçiyor. Göğsümde kopardığım yerler daha beyaz, iz kaldı. Koparamadıklarım zamanla geçti

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için o zaman hiç iptal ettirmeyeyim randevumu :)
Ben de şu an aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Nerde oturıyorsun bilemiyorum ama genelde radyoloji uzmanları perinatologlar kadar ücret istiyorlar. Öyleyse perinatoloğa gitmek daha mantıklı. Ama uygun fiyata bulduysan bilemem. Benim ikiz radyoloji uzmanı 250 tl, perinatolog 450 tl ye yapacak. Kararsızım hangisine yaptırsam

İstanbuldayım ama kendi muayne olduğum hastanede radyoloji uzmanı bakıyor bir başkasına sorduk onda hiç yok diğeri çok pahalı o yuzden kararsız kaldım bilemedim :S

2 li testimde sorun yoktu, 2000 küsürde bir risk vardı, ama 3 lü de 50 de bir geldi, şok olduk, eğitim ve araştırma hastanesine gidiyordum orada yapalım dedi doktor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…