2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın deyip kayboluyorsun gel de iki sohbet edelim
Canım ben buralardayım sohbet etmek istersen dürtmen yeterli bi haftasonu eşim evdeyken teli çok elime alamıyorum onun dışında buralarda geziyorum okuyorum işte

Canım ben buralardayım sohbet etmek istersen dürtmen yeterli bi haftasonu eşim evdeyken teli çok elime alamıyorum onun dışında buralarda geziyorum okuyorum işte

Anladım cnm ee kaynaşalım o zaman yaş kaç, kaç yıllık evlisin, ilk gebelik mi, oğlun mu olacak?

Ben 23 yaşımdayım 9 aydır evliyim ilki gebeliğim düşük oldu bu ikinci gebeliğim ve kızım olacak inşaAllah

Kopuyorlar mı ki ? Ben sivilce gibş bir şey zannedim tırnakladım ama kopmayınca fark ettim ben olduğunu. Çıkıntısı çok fazla yok zaten. Ben de internette çoğu hamilelik sonrası geçer diye okudum. İnşallah geçer.

Kızlar boğazım çok kötüüüüü önceki gece sütü soğuk içmiştim. yutkunamyorum şu an. Ne yapmam lazım nasıl geçer?

Benimkini de radyoloji uzmanı yaptı. Tepeden tırnağa bana herseyi göstererek, anlatarak yaptı hemde.için rahat olsun bence de.radyoloji uzmanları da bu konuda deneyim sahipleri oluyor.

Kızlar boğazım çok kötüüüüü önceki gece sütü soğuk içmiştim. yutkunamyorum şu an. Ne yapmam lazım nasıl geçer?
Hemen adaçayı alın bir bardak suda 10 dakika kaynağı süz iliyinca gargara yap çok faydasını göreceksin aklına her geldiğinde gün içinde yapabilirsin ve bir sure sut içme cnm.

Saol canim tesekkur ederim..evet igneyi cikarinca da cikiyor..ya bazen benden igneyi cikarinca 1 damla kadar kanda geliyor yaptigim yerden..sende oldu mu hic..

Gunaydin guzel anneler. Carpinti problemi yasiyor musunuz? Durup dururken hatta otururken geliyor, 15-20 dakika vurup gidiyor. Bu esnada kalbim deli gibi atiyor konusursam nefes nefese kaliyorum sanki maraton kosmusum.. Neden boyle

İğne nin havasını alırken biraz kaçıyor. Sorun olacağını sanmıyorum. Yani bana olmadı daha.
Yardimci oldugun icin tesekkur ederim..Evet havayi alirken oluyorda dun aksam kapagi acinca igneninde ucu biraz yamuktu ben mi yapttim bilmiyorum ondan sorayim dedim..

Gunaydin guzel anneler. Carpinti problemi yasiyor musunuz? Durup dururken hatta otururken geliyor, 15-20 dakika vurup gidiyor. Bu esnada kalbim deli gibi atiyor konusursam nefes nefese kaliyorum sanki maraton kosmusum.. Neden boyle
Benim özellikle geceleri oluyor doktora sordum tansiyonun dusuyordur dedi sag yada sol yana doğru uzan basın biraz yüksekte o zaman bi kac dakika içinde geçiyor.

Benim özellikle geceleri oluyor doktora sordum tansiyonun dusuyordur dedi sag yada sol yana doğru uzan basın biraz yüksekte o zaman bi kac dakika içinde geçiyor.
Ben de tansiyon mu yukseliyor acaba dedim, dusuyorsa bi derece daha zararsiz tabi. Hamilelikte yuksek tansiyon cok tehlikeli. Tesekkurler tavsiye icin.

Günaydın canim benim de tansiyon düşünce hemen çarpıntı olur biraz dinlenmek gerekir benin daha çok gündüz oluyor

Saol canim tesekkur ederim..evet igneyi cikarinca da cikiyor..ya bazen benden igneyi cikarinca 1 damla kadar kanda geliyor yaptigim yerden..sende oldu mu hic..
Evet bugüne kadar çok oldu canım. Mühim şeyler değil sanırım :) her zaman doğru yeri denk getiremeyebiliriz. Sonuçta bir yerimize normal iğne ya da diken de azıcık batsa kanayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…