2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Evet o tehlikelere var tabi ki. Ama önlemini alabileceğimiz çok fazla seçenekler var. Reflu yatakları, sırt ve yan destekli yatak minderleri vs. Çevremde bir çok arkadaşım 5 aylık olana kadar bu yataklardan kullanmaktalar ve bir sıkıntı yaşamadılar. Çocuk doktorları da bu yatakları öneriyorlar. Tabi farklı düşünceler ve öneriler de vardır elbet. Önlemini aldıktan sonra ve Allh'ım koruduktan sonra hiç bir şey olmaz inşallah. Her şeyin en kötüsünü düşünmeyelim. İyi şeyler düşünelim ki iyi olsun. Gece uyurken de yanımızda yatakta yatarken dönebilir ve Allah korusun yarım saat bir saat dalarak uyuya kaldın ve uyandığında o pozisyonda yanında olsa bile, bebeği yüz üstü bulabilirsin. Yani illaki yanımızda yatmaları da bu olayların olmasını engellemez. Allah ve melekler bebeklerimizi korusun İnşallah.

Merhaba anne adayları.

Üzüntüm çok büyük. Gencecik güzeller güzeli ablama akciğer kanseri teşhisi kondu, ileri safhasındaymış( iki tane minik oğluşu var. Biri ilkokulda biri üç yaşında..

Rabbim onlara eeşine ailesine bize bağışlasın ablamı inş. Allah rızası için amin diyip bi fatiha okur musunuz ablamın şifası için?

Hamilelerin duası kabul olur derler(

Allah şifa versin canım artık doktorlarımız bu konularda çok iyi. Geçen sene amcam dad aaynı rahasızlık vardı ameliyat oldu ve şimdi çok iyi. İnşallah ablanda o iyi olanlardan olru.

uuufff kaç yaşında
Allahım şifa versin yardımcınız olsun yalnız bırakma onu yakın oturuosunzdur inş

MAŞALLAH CANIM NE GÜZEL BAKALIM BİZE NE DİYECEK BENDE ALDIM. KİLO 8 DOKTOR KESİN BANA DA KIZACAK ACAYİP KİLOYA TAKINTILI BİR DOKTOR

MAŞALLAH CANIM NE GÜZEL BAKALIM BİZE NE DİYECEK BENDE ALDIM. KİLO 8 DOKTOR KESİN BANA DA KIZACAK ACAYİP KİLOYA TAKINTILI BİR DOKTOR
benim doktorumda öyle şuan iki kilo hakkın kaldı bakalım napcaksın dedi sonraşaka yaptım diyip 5 kilo daha al kapat dedi :) sabah iki yumurta ye dedi makarna pilav asla yok şeker asla yok dedi tmm ben öliyim dedim içinden ya burdada var kilo almayanlar nasıl becerdiniz ya ben koca göbek oldum :)

Allah şifa versin, yavrularına ve size bağışlasın ablanı canım.

Günaydın anneler.bende 2.5 kilo aldım ama kilolu hamile kaldım 81 le hamile kaldım şimdi 83.5 oldum. Benim minnak çok sağlıklı beslendiriyor beni sağolsun:))tatlı midemi bulandiriyor.kızarma yağlı deseniz görmek istemiyorum o derece. Yağsız tuzsuz bol limonlu ne varsa bana yediriyor
Arada çok canım istediginde midemin bulanmasini göze alarak börek kızarma patates yedim.

Ama artık yavaş yavaş değişiyor galiba:))

Perintolog dedi doktorum, o yüzden bir perintolog a gittik

AYnen zamanla insanın yedikleri değişiyor hiç yemekle ilgili sıknıtı çekmedim ilk günden beri yiyorum hiç çıkarma yaşamadım çünkü bide ilaçlardan sanırım kilo artışım hizlandı

Tiroid testleri normalse yani tiroid bezi fazla çalışmıyorsa iyotlu tuz almak gerekir bez normal çalışmaya devam etsin diye. Az çalışıyorsa yine iyotlu tuz gerekir. Sadece fazla çalıştığında iyotlu tuz önerilmiyor canım

Canım benim geçmiş olsun Allah şifasını versin inş okudum dua ettim canım

Allah şifa versin canım artık doktorlarımız bu konularda çok iyi. Geçen sene amcam dad aaynı rahasızlık vardı ameliyat oldu ve şimdi çok iyi. İnşallah ablanda o iyi olanlardan olru.
İnş canım allah razı olsun nerede ameliyat oldu bilgin var mı?

uuufff kaç yaşında
Allahım şifa versin yardımcınız olsun yalnız bırakma onu yakın oturuosunzdur inş
Amin canım inş artık gidip gelicez mesafelerin önemi kalmıyor ki..

Allah şifa versin, yavrularına ve size bağışlasın ablanı canım.

Amin canom inş allah razı olsun.

Canım benim geçmiş olsun Allah şifasını versin inş okudum dua ettim canım
Allah razı olsun amin cnm inş

ALLAH ŞİFA VERSİN. İNŞALLAH İYİ OLUR ATLATIRSINIZ BUGÜNLERİ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…