- 3 Eylül 2015
- 549
- 601
- 23
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #26.461
Kızlar ben şahit olduğum duyduğum bir olay var o nedenle çok daha hassasım bu konuda. Allah kimseye vermesin inş. Bi bebek galiba 5-6 aylıkken yüzüstü dönmüş ama geri dönememiş ve boğulup ölmüş. Benim ilk kızım da 5 aylıkken 2 defa yüzüstü döndü geri dönemedi azıcık sesi çıktı aynı odada olduğum için uyanıp hemen geri çevirdim uyanmasam sesini duyamasam aynı odada olmasak belki de aynı sonu yaşayacaktı benim tavsiyem en azından 1 yaşına kadar aynı odada farklı bi yatakta yatırın (aynı yatak da yatmak da önerilmiyor)
Neden oluyomus peki canim..Ben doktora sordum yürürken oluyor benim bi sıkıntı değil bu eğer sertlik başlayıp hiç geçmeden günlerce olursa sıkıntı dedi
Sebebi yok gebelik bu herşey olucak dediNeden oluyomus peki canim..
Magrnezyum eksikliğnden olablir canm dktruna bi sorNeden oluyomus peki canim..
Allah şifa versin canım artık doktorlarımız bu konularda çok iyi. Geçen sene amcam dad aaynı rahasızlık vardı ameliyat oldu ve şimdi çok iyi. İnşallah ablanda o iyi olanlardan olru.Merhaba anne adayları.
Üzüntüm çok büyük. Gencecik güzeller güzeli ablama akciğer kanseri teşhisi kondu, ileri safhasındaymış( iki tane minik oğluşu var. Biri ilkokulda biri üç yaşında..
Rabbim onlara eeşine ailesine bize bağışlasın ablamı inş. Allah rızası için amin diyip bi fatiha okur musunuz ablamın şifası için?
Hamilelerin duası kabul olur derler(
Merhaba anne adayları.
Üzüntüm çok büyük. Gencecik güzeller güzeli ablama akciğer kanseri teşhisi kondu, ileri safhasındaymış( iki tane minik oğluşu var. Biri ilkokulda biri üç yaşında..
Rabbim onlara eeşine ailesine bize bağışlasın ablamı inş. Allah rızası için amin diyip bi fatiha okur musunuz ablamın şifası için?
Günaydın canım haftana bakılırsa zamanın gelmiş. Bizim 5 martta açlık tokluk kana bakıcak inşallah. bizde c.tesi gittik kontrole 600 grm olmuşuz 29 cm olmuş boyumuz tahmini tabi. Ama ben 10 kilo aldığım için doktor çok kızdı boyuna güvenme doğumun sıkıntıya girer biz bunu istemiyoruz dedi ve 32 den sonra çalışmanı istemem dedi. Herşey yolunda çok şükür darısı başına güzel haberlerle gel inşallah.
benim doktorumda öyle şuan iki kilo hakkın kaldı bakalım napcaksın dedi sonraşaka yaptım diyip 5 kilo daha al kapat dedi :) sabah iki yumurta ye dedi makarna pilav asla yok şeker asla yok dedi tmm ben öliyim dedim içinden ya burdada var kilo almayanlar nasıl becerdiniz ya ben koca göbek oldum :)MAŞALLAH CANIM NE GÜZEL BAKALIM BİZE NE DİYECEK BENDE ALDIM. KİLO 8 DOKTOR KESİN BANA DA KIZACAK ACAYİP KİLOYA TAKINTILI BİR DOKTOR
Allah şifa versin, yavrularına ve size bağışlasın ablanı canım.Merhaba anne adayları.
benim doktorumda öyle şuan iki kilo hakkın kaldı bakalım napcaksın dedi sonraşaka yaptım diyip 5 kilo daha al kapat dedi :) sabah iki yumurta ye dedi makarna pilav asla yok şeker asla yok dedi tmm ben öliyim dedim içinden ya burdada var kilo almayanlar nasıl
becerdiniz ya ben koca göbek oldum :)
Gecen hafta tartildim 65 kg..61 ile basladim..Magrnezyum eksikliğnden olablir canm dktruna bi sor
Bi deee kaç kilo aldn
Ben 6 kg almşm
Perintolog dedi doktorum, o yüzden bir perintolog a gittikİyi akşamlar herkese
2. düzey usg yani organ taramasına giren anneler perinatoloğa mı yoksa radyoloğa mı yaptırdınız ? Bu ikisi arasında fark var mı ? Pazartesi günü gideceğim ama gideceğim hastanedeki radyoloji uzmanıymış. O yüzden kafam biraz karışık doğrusu. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Günaydın anneler.bende 2.5 kilo aldım ama kilolu hamile kaldım 81 le hamile kaldım şimdi 83.5 oldum. Benim minnak çok sağlıklı beslendiriyor beni sağolsun:))tatlı midemi bulandiriyor.kızarma yağlı deseniz görmek istemiyorum o derece. Yağsız tuzsuz bol limonlu ne varsa bana yediriyor
Arada çok canım istediginde midemin bulanmasini göze alarak börek kızarma patates yedim.
Ama artık yavaş yavaş değişiyor galiba:))
Tiroid testleri normalse yani tiroid bezi fazla çalışmıyorsa iyotlu tuz almak gerekir bez normal çalışmaya devam etsin diye. Az çalışıyorsa yine iyotlu tuz gerekir. Sadece fazla çalıştığında iyotlu tuz önerilmiyor canımCanım benim de öyle oluyordu. Troid çıktı. İnşallah sen baktırmışsındır ve yoktur. Doktorlar istiyor çünkü. Baktırmadıysan serbest t3, serbest t4, tsh a baktır. Sağlok ocakları yapıyor bu testi. Beni ilk 4 ay mahvetti bu çarpıntı ve buna bağlı yan etkiler. Bu ay geçti çok şükür. İnşallah senin de geçer. Bu arada sonuçların iyi çıksa bile himalaya tuzu kullan. İyotlu tuzu kes. Geçmiş olsun
Canım benim geçmiş olsun Allah şifasını versin inş okudum dua ettim canımMerhaba anne adayları.
İnş canım allah razı olsun nerede ameliyat oldu bilgin var mı?Allah şifa versin canım artık doktorlarımız bu konularda çok iyi. Geçen sene amcam dad aaynı rahasızlık vardı ameliyat oldu ve şimdi çok iyi. İnşallah ablanda o iyi olanlardan olru.
Amin canım inş artık gidip gelicez mesafelerin önemi kalmıyor ki..uuufff kaç yaşında
Allahım şifa versin yardımcınız olsun yalnız bırakma onu yakın oturuosunzdur inş
Allah şifa versin, yavrularına ve size bağışlasın ablanı canım.
Allah razı olsun amin cnm inşCanım benim geçmiş olsun Allah şifasını versin inş okudum dua ettim canım
ALLAH ŞİFA VERSİN. İNŞALLAH İYİ OLUR ATLATIRSINIZ BUGÜNLERİ...Merhaba anne adayları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?