2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
zeyzey3428 amcam ilk öğrendiğinde özel bi hastanede öğrendi ama sonra istanbul zeytinburnu yedikule ye başladı orda ameliyat oldu zaten akciğer üzerine bi hastane duymuşsundur

zeyzey3428 amcam ilk öğrendiğinde özel bi hastanede öğrendi ama sonra istanbul zeytinburnu yedikule ye başladı orda ameliyat oldu zaten akciğer üzerine bi hastane duymuşsundur

Hastaneyi biliyorum ama o kadar.. Oraya da bakalım allah razı olsun. Allah tüm hastalara herkese şifa versin inş..

Kızlar 21+4 te bebişim 384 gr ve 22 cm çıktı bana biraz minik gibi geldi muz süt ceviz yiyorum içiyorum ama bebişim miniş sizce de öyle mi ?

Y

Yani 20 dakika sürmedi sanki 10 dakika gibi geldi bana :) ama doktorum da Üniv. Hastanesinde bölüm başkanı hem de perinatalog biraz ons güvendim ama cidden kısa geldi süre bana
O zaman güven canım :) bişey olsa allah korusun söylerler çünkü riske atmazlar

Canım Allah ablana şifa versin inşaallah, evlatları için moralini yuksek tutsun , Allah'ım evlatlarına eşine bağışlasın

Hastaneyi biliyorum ama o kadar.. Oraya da bakalım allah razı olsun. Allah tüm hastalara herkese şifa versin inş..
Amin canım inşallah. şuan nereye gidiyo ablan bilmiyorum ama yedikule ye türkiyenin 4 yanından geliyolar amcam kemoterapi gördü ama yetmedi sonra ameliyatla ciğerin bir parçası alındı sonra 10 güne iyileşti Ayaklandı ablanında başka rahatsızlığı yoksa (tansiyon şeketr vs) korkma artık çok şükür herşeyin tedavisi var sadece geç kalınmamsı gerek

Tiroide gebeligin basinda bakilmisti ilkin sinirda cikti bikac hafta sonra normale dondu..sanirim testi tekrarlasak iyi olacak. Tesekkurler.

Y

Yani 20 dakika sürmedi sanki 10 dakika gibi geldi bana :) ama doktorum da Üniv. Hastanesinde bölüm başkanı hem de perinatalog biraz ons güvendim ama cidden kısa geldi süre bana
Canım profesörler genelde öyle oluyor, kendileri bakıp inceliyorlar , sorun yoksa bebek sağlıklı deyip hop kaldırıyorlar, onlara göre kendi baktıklarında teknik olarak sıkıntı yoksa yok şu eli yok şu kolu diye pek anlatma ihtiyacı hissetmiyorlar, ben mesela Bebeğin boyu kilosunu hiç bilmiyordum taki 2 hafta önce uzman bir doktora fidesine kadar , Prof bakarken kalp atışları mide Bağırsak Çevresi kafa Çapına boyuna kilosuna bakıp , sadece şu haftadasın Bebeğin gelişimine göre , herşey yolunda deyip hop kaldırıyor, ultrason kağıdı bile vermiyor, öyle olunca bende uzman başka bir doktora daha gitmeye başladım cd kağıt ne varsa verdi :))) bol bol Anlattı :)))

Evet cnm aynen tek tek bak eli bak kolu falan yapmadı öyle bekliyodum öyle olmadı bakar bakmaz evet normal diyodu :) içimi rahatlattin cnm Sağol :)

Kizlarr nasilsiniz giremiyorum ben pek artik arada okumaya calisiyorum nasillar diye. Bu persembe ayrintili ultrasonum var yeditepe univ. Hastanesinde yaptiran oldumu hic merak ediyorum nasil acaba. Insallah ole 10 15 dkda cikartmaz. Gerci 1 saat suruyo demislerdi telde.

Kızlar amniyosentez yapmıştım ya ön sonuç çıkmış şükür ki temiz çıkmış bikaç gune kadar kesin sonuç da cikarmis. İnşaallah bu ön sonuç olumlu o da büyük ihtimal oyle olur diye düşünüyorum. 2 ay önce ogrwnmis tüm bu toxoplazma enfeksiyonu nu ve 2 aydır her an aklımda hep dua ediyordum. Burdan da herkes hep destek verdiniz çok sağolun dua ettiniz Allah razı olsun rabbim bebislerimizi sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşaallah

Bol sıvı tüketimi suyu arttimada çok etkili oluyor canım. Bunu biliyorsundur zaten.allah beterinden korusun.hersey yolundadır eminim.üzülme canım, hersey güzel olacak insallah

Kızlar boğaz ağrım devam ediyor ama kemiklerim ağrımaya sızlamaya başladı halsizlik var. Biraz da ateşim var. Ne yapmalıyım?
Canım hamilelikte ateş iyi değil. Bana doktorum; ateşin çıkmasın Parol kullan demişti. Eğer ateşin olduğunu düşünüyorsan ateşini ölç ve 38 derece üzerine çıkarsa hemen doktora git.çok geçmiş olsun

Canım bugün daha iyiyim çok şükür. Rapor aldım okula gitmedim dinlendim. Zaten en iyi gelen şey dinlenmek.

Canım bebeğin duruşuna göre değişiyo pozisyon bulumazsa seni bekletiyo sonra gene çağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…