2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Can'ım bebeğin pozisyonuna göre değişir bakma süresi

Yine is yine dönem ve yine dersler başladı bi sürü ruh hastasi hoca ile uğraş dur işin yoksa. BebeğimI düşünmeye bile vakit kalmio kosturmaktan sinirlenmekten. Zaman geçsin hayırlısı ile oğlum büyüsün bende kucağıma alıp seveyim doya doya. Çok amin.

yüksek sesler bebeğinizin irkilme refleksini tetikler.

bugün hamilelik takviminde böyle yazıyor ya eşimle sevgililer günü için bi yere gitmiştik canlı müzik fln vardı yüksek ses yavrum o kadar çok tekmeledi ki hiç durmadan biz de korkuyor diye düşündük huzursuz olduk erken kalktık kıyamam ya bugün takvimde de böyle yazıyor demek ki korkuyor bebeklerimiz yükses sesten

Okurum canim allah şafi ismi hürmetine minik yavrularına bağışlasın ablanı..

canım ne desem bilemiyorum çok çok çok geçmişler olsun Rabbim acil ve en hayırlı şifalarını göndersin ablana onu oğullarına ve eşine sizlere bağışlasın o şimdi kendinden çok evlatlarını düşünüyordur

Allah yardımcınız olsun canım

nasıl bir tedavi süreci olacak hangi hastanede olacak?

ya bu genç yaşta da akciğer kanseri nerden gelir bulur

Haklısın canım ama zaten kalp çarpıntısı halsizlik yorgunluk ağız kuruluğu nefes nefese kalmak çok çalışma belirtisi yani çok çalışınca bunlar oluyor. Bir de himalaya tuzunda bir sürü mineral var vücudun ihtiyacı olan. Az çalışınca beliirtiler çok farklı

Evet canım seslere tepki veriyolar dün gece binada matkapla bişey deliyolardı bizimki gece boyu durmadı

Canım bugün daha iyiyim çok şükür. Rapor aldım okula gitmedim dinlendim. Zaten en iyi gelen şey dinlenmek.
Çok geçmiş olsun canım iyi yapmışsın. Senden değerli değil ya iş.ordan burdan çok kolay mikrop kapabiliyoruz artık. Havalarda bi garip zaten.insan ne yapacağını şaşırıyor. Dikkat etmek lazim

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

Meraba kızlar 23 haftalık olduk 12 şubatta ayrıntılı ultrasona girdim renkli gördüm bebişi :) Gayet iyi bir sorun yok dedi. Herşeyi tam o kdr iştahsızlığıma ramen kilosu gayet iyi artmış dedi. kilo 545 gr boy 26 cm dedi. Bende daha 1 gr bile fazladan yok :)Bir sonraki randevum 25. haftamda 10 mart gibi inşallah. Bu haftasonu mobilyasına bakmaya gidicez.. Çarşıdan ufak tefekleri aldık. Herşey hazır gibi.. katlanabilir leğen aldım evim küçük ıvır zıvır koyacak çok fazla yerim yok en azından bu şekilde katlayıp kapı arkasına dayayabilirim diye düşündüm. Nisan sonu gibi herşeyi hazırlanmış olur allahın izniyle. Doğum çantası hazırlıycam şimdi dursun bir köşede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…