2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Maşallah canım hadi atlattık çoğumuz bu durumu kalanlarda iy ihaberle gelsin inşallah
valla ben 10 kilo aldım nereye aldım bilmiyorum :) naptımda aldım yani şaşkınım.
Katlanır leğen nasıl hiç görmedim

Ben de senin gibiyim canım 12 kiloda ben aldım yiyip içip yatınca sonuç bu dün kontrolüm vardı doktor zayifsın boyun uzun korkma tadını çıkar gebeliğinın dedi rahatlattı beni veririz sonra sağlıklı olsunlar da yeter miniklerimiz

Benimkide tam aksine boyuna güvenme normal doğumda sıkıntıya girersin dedi. Ama diyete gerek yok sadece ekmek yeme tatlı yeme hamurişi tüketme haftada bir çok canın isterse ye dedi Sen kaçla kaldın. kimse bana inanımyo 10 kilo aldım diiynce ama aldım ben işe gelip gidiyorum ama oturarak çalışıyorum

amaan bebişler sağlıklı olsun düşünme bende aynı durumdayım oturarak çalışıyorum 8 kilo da bende var olsun veririzz bu yaramazlarla uğraşırken :) bizim dr da kilo takıntılı valla bakalım haftaya ne diyecek :)

Doğrudur eğer aşırı kusmam olmasaydı bende alırdım.Bak resim atıyorum atıyorum canım.. Bir arkadaşım almış kullanışlı olduğunu söyledi akordiyon gibi katlanıyor gri renk aldım ben. her yerde aynı 99 tl fiyatı Çarşıdan aldım ben. Fileside hediyesi.

Eklentiler

• 3312_kucuk.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 118

Çok kullanışlı bişeye benziyo amasanki büyük gibi baya pahalıymış ben yiğeniminkini kullanıcam sevi bebenin fileside var ekstra almam ama fikir amaçlı iyyimiş bu

Merhabalar.. nasıl gidiyor.. ben bugün sağlık ocağında kan testi yaptırdım.. sonuçlarım güzel çıktı.. bi aksilik olmadığını söylediler...:))
Durup duruken mi yaptırdın testi ben doktor istemediği zaman herangi bi test yaptırmıyorum ama doğrumu yapıyorum acaba. ? neredeyse 3 aydır kan testi yaptırmadım. İlk gebeliği öğrendiğimde toplu baktılar 6 tüp kan alındı okdr sonrada aralarda kan şekerime baktılar tiroidime baktılar o kdr.

Meraba kızlar tozlu.com dan alışveriş yapan varmı fiyatlar çok uygun hamile kıyafetleri beğendim sipariş veriyim mi bilemedim

Merhaba kızlar,

Dün sabah ikili tarama testi sonucumu aldım. Doktor riskli grupta olduğumu söyledi. Bana anne kanından down testi yaptırabileceğimi söyledi. Birkaç tane firma varmış bu testi yapan bir de Türkiye'de Düzen Laboratuvarı testi yapmaya başlamış. 1 hafta içinde sonuç veriyorlarmış. diğer markalar yurtdışına gönderdiği için biraz daha uzun sürüyormuş. Sizce nerede yaptırmalıyım. Cevap yazarsanız çok sevinirim, çok kararsızım

Kampanya ne zamana kadar acaba :)
Belli bir süresi yokmuş canım ama hala devam ediyor. Bütün bugaboo ürünlerinde fiyatın %50'si kadar hediye çeki var. Çeki 1 ay içinde ve bir seferde kullanman lazım. Şu an bizim çok ihtiyacımız olduğu için çeki kullanmak hiç zor olmuyor.

Canım geçmiş olsun. İnşallah iyi gelir sonuçların. Ben Panaroma testini yaptırdım. Telefon ediyorsun neredeysen gelip kanını alıyorlar. Amerikaya gönderiyor. 10 günde geldi sonuç.

Güle güle kullanın canım inşallah.

zeyzey3428 Sizce file şart mı? youtube'da bir sürü video izledim. Filesiz yıkıyorlar. Bebeği yatırmak için bir sünger aldık biz. Yeter mi acaba?

Kızlar 21+4 te bebişim 384 gr ve 22 cm çıktı bana biraz minik gibi geldi muz süt ceviz yiyorum içiyorum ama bebişim miniş sizce de öyle mi ?
Canım doktorun normal olup olmadığını söylemedi mi? Her bebek aynı olmak zorunda değil. Belli standart değer aralıkları var o sınırlardaysa sıkıntı yoktur onu da en iyi doktorun söyler

Sanki bebeğin hareketleri azaldı :/ ben de kendimi suçlamıyor değilim ben mi etkiliyorum acaba ama daha önce de canım sıkkın olduğunda falan değişmemişti uyuyorlar büyüyorlar diyorum ...

Canım doktorun normal olup olmadığını söylemedi mi? Her bebek aynı olmak zorunda değil. Belli standart değer aralıkları var o sınırlardaysa sıkıntı yoktur onu da en iyi doktorun söyler
Haftasıyla uyumlu dedi ama bana biraz miniş geldi merak ettm tabi önemli olan sağlıklı olsun.

günaydın arkadaşlar dün akşam kontrol ve şeker yüklememiz vardı. Kızımı gördük abisine el salladı esniyordu sanırım uyku vaktiydi. her şey gayet iyi olduğunu söyledi doktorum poposu aşağıya doğruymuş pozisyonu sürekli değişiyor. ama hersey şükür yolunda. Doğum için konuştuk biraz İlk sezeryan olduğu için. Mayısın son haftası almayı planlıyorum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…