- 20 Haziran 2013
- 2.113
- 2.390
- 173
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #26.541
İNŞALLAH GÜZEL HABERLER LE GELİRSİN CANIM DÜN BİZ DE GÖRDÜK 1 AYDAN SONRA BÜYÜMÜŞ KUZUMYaşasın bugün oğlumu görmeye gidecem 1 ayı geçti görmüyorum çok özledim bakalım ne yapıyor oğluşum ne kadarlık oldu ben erkenciyim bugün çünkü oğlumu görme günü
Benimde çok harekteli değil canım arkadaşlarım anlatıyo hopluyo zıplıyo diye şaşırıyorum :)Sanki bebeğin hareketleri azaldı :/ ben de kendimi suçlamıyor değilim ben mi etkiliyorum acaba ama daha önce de canım sıkkın olduğunda falan değişmemişti uyuyorlar büyüyorlar diyorum ...
İnşallan çkımaz canım ya bende çok kilo aldım ama doktorum şu bu sebeptendir demedi hiçGünaydın anneler
Çok kilo almışım şeker yüklemesi yaptırıcam bugün bakalım o yüzden mi alıyorum. İnşallah şeker çıkmaz, çok korkuyorum.
Güle güle kullanın canım inşallah.
zeyzey3428 Sizce file şart mı? youtube'da bir sürü video izledim. Filesiz yıkıyorlar. Bebeği yatırmak için bir sünger aldık biz. Yeter mi acaba?
Oyy kiyamam yaa bebeklerimizin korktugunu dusununce cok uzuluyorum aslinda ya karanlikta duruyorlar bir de gariplerim hicbir sey de anlamiyorlar :)
İnşallan çkımaz canım ya bende çok kilo aldım ama doktorum şu bu sebeptendir demedi hiç
Valla bende 10 kilo aldım nasıl anlamadım yani öyle sürekli yemiyorum abartmıyorum ama almışım doktorum ilk günden beri takipte tatlı yapar dedi ama şekerim olmasına dair şuan bi belirti yokmuş 5 martta açlık tokluk kan şekerine bakılacak kandan.Ben dün arada sırada gittiğim ama güvendiğim dra gittim. En son 31 aralkta gitmişim ona o günden düne 7 kilo almışım. Çok dedi. Ben teklif ettim yükleme yapmak lazım mı diye bu durumda yapılması gerekli dedi. Hiç emin olamadık eşimle gece boyu zararı var mı diye araştırdık yurt dışında zararları olarak araştırınca baş dönmesi falan yapar yazıyor. Bebek için hiç bir yan etkisinden bahsetmiyor. Burada aklımız bizim çok karışık. İnşallah çıkmaz ikimizde de herhangi bir şey. Neden alıyorum bu kadar kilo bir anlasam : (
İnşallah canım yaa kuzum çook özledimİNŞALLAH GÜZEL HABERLER LE GELİRSİN CANIM DÜN BİZ DE GÖRDÜK 1 AYDAN SONRA BÜYÜMÜŞ KUZUM
inşallah şeker çıkmaz canım. fazla kilo almanın şekerle alakası olabileceğinin duymamıştım. ben 17 kilo aldım mesela bende yaptıracağım testi bugün yarın.Günaydın anneler
Çok kilo almışım şeker yüklemesi yaptırıcam bugün bakalım o yüzden mi alıyorum. İnşallah şeker çıkmaz, çok korkuyorum.
Ben dün arada sırada gittiğim ama güvendiğim dra gittim. En son 31 aralkta gitmişim ona o günden düne 7 kilo almışım. Çok dedi. Ben teklif ettim yükleme yapmak lazım mı diye bu durumda yapılması gerekli dedi. Hiç emin olamadık eşimle gece boyu zararı var mı diye araştırdık yurt dışında zararları olarak araştırınca baş dönmesi falan yapar yazıyor. Bebek için hiç bir yan etkisinden bahsetmiyor. Burada aklımız bizim çok karışık. İnşallah çıkmaz ikimizde de herhangi bir şey. Neden alıyorum bu kadar kilo bir anlasam : (
2653
inşallah şeker çıkmaz canım. fazla kilo almanın şekerle alakası olabileceğinin duymamıştım. ben 17 kilo aldım mesela bende yaptıracağım testi bugün yarın.
CANIM KİLO ALMAN NORMAL BEN OĞLUMDA 18 KİLO ALDIM.ŞEKERİM ÇIKMADI AMA BİZİM MERAK ETME BENCE
Valla bende 10 kilo aldım nasıl anlamadım yani öyle sürekli yemiyorum abartmıyorum ama almışım doktorum ilk günden beri takipte tatlı yapar dedi ama şekerim olmasına dair şuan bi belirti yokmuş 5 martta açlık tokluk kan şekerine bakılacak kandan.
Şeker yüklemesi bence önemli
Belkide ondan olabilir canım. ben normal bi tabak yemek yiyorum ekmek yiyorsam o gün makarna pilav yemiyorum yada tersi yapıyorum. ama ilk zaman bulantı dönemimde çok yüklendim bide demir ilacı ttüketiyoum vitamin içiyorum bunlar da aldırıyo olabilir bana çünkü değerlerim çok düşük kullanmak zorundayım bideBen de hiç fazla yemiyorum (tabi ki arada kaçırıyorum ama). Güzel beslendiğimizi düşünüyordum şimdi acaba çok mu protein ağırlıklı besleniyoruz diye düşünmeye başladım. Kuzenim çok kilo almıştı bir oturuşta iki tabak yiyordu normal diyordu ben hep kontrollü yiyorum ama alıyorum. Çok gıcık bir duygu. Canım nadiren çikolata istiyor onu yedikten sonra bile kendimi suçlu hissediyorum. Kilo hamilelikten önce de problemimdi. 8 kilo vermiştim hamile kalmadan önce o kiloları hemen aldım.
Benim de plesanta ön duvarda sanırım o yüzden surekli hissedemiyorum bazı günler fikir fikirdi bu bi kaç gündür baya durgun.Sanki bebeğin hareketleri azaldı :/ ben de kendimi suçlamıyor değilim ben mi etkiliyorum acaba ama daha önce de canım sıkkın olduğunda falan değişmemişti uyuyorlar büyüyorlar diyorum ...
kaçlık şeker yüklemesi yaptırcaksın canım ?Günaydın anneler
Belkide ondan olabilir canım. ben normal bi tabak yemek yiyorum ekmek yiyorsam o gün makarna pilav yemiyorum yada tersi yapıyorum. ama ilk zaman bulantı dönemimde çok yüklendim bide demir ilacı ttüketiyoum vitamin içiyorum bunlar da aldırıyo olabilir bana çünkü değerlerim çok düşük kullanmak zorundayım bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?