2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı mutlu huzurlu canlı mo canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın anneler

Çok kilo almışım şeker yüklemesi yaptırıcam bugün bakalım o yüzden mi alıyorum. İnşallah şeker çıkmaz, çok korkuyorum.

Sanki bebeğin hareketleri azaldı :/ ben de kendimi suçlamıyor değilim ben mi etkiliyorum acaba ama daha önce de canım sıkkın olduğunda falan değişmemişti uyuyorlar büyüyorlar diyorum ...
Benimde çok harekteli değil canım arkadaşlarım anlatıyo hopluyo zıplıyo diye şaşırıyorum :)

Güle güle kullanın canım inşallah.

zeyzey3428 Sizce file şart mı? youtube'da bir sürü video izledim. Filesiz yıkıyorlar. Bebeği yatırmak için bir sünger aldık biz. Yeter mi acaba?

Ben hep fileyle yıkandığını gördüm ki zaten nereye yatırırsan yatır bebeği tutmadan yıkayamıyorsun kendin dizine yatırıp bile yıkayabilirsin

İnşallan çkımaz canım ya bende çok kilo aldım ama doktorum şu bu sebeptendir demedi hiç

Ben dün arada sırada gittiğim ama güvendiğim dra gittim. En son 31 aralkta gitmişim ona o günden düne 7 kilo almışım. Çok dedi. Ben teklif ettim yükleme yapmak lazım mı diye bu durumda yapılması gerekli dedi. Hiç emin olamadık eşimle gece boyu zararı var mı diye araştırdık yurt dışında zararları olarak araştırınca baş dönmesi falan yapar yazıyor. Bebek için hiç bir yan etkisinden bahsetmiyor. Burada aklımız bizim çok karışık. İnşallah çıkmaz ikimizde de herhangi bir şey. Neden alıyorum bu kadar kilo bir anlasam : (

Valla bende 10 kilo aldım nasıl anlamadım yani öyle sürekli yemiyorum abartmıyorum ama almışım doktorum ilk günden beri takipte tatlı yapar dedi ama şekerim olmasına dair şuan bi belirti yokmuş 5 martta açlık tokluk kan şekerine bakılacak kandan.
Şeker yüklemesi bence önemli

2653
Günaydın anneler

Çok kilo almışım şeker yüklemesi yaptırıcam bugün bakalım o yüzden mi alıyorum. İnşallah şeker çıkmaz, çok korkuyorum.
inşallah şeker çıkmaz canım. fazla kilo almanın şekerle alakası olabileceğinin duymamıştım. ben 17 kilo aldım mesela bende yaptıracağım testi bugün yarın.

CANIM KİLO ALMAN NORMAL BEN OĞLUMDA 18 KİLO ALDIM.ŞEKERİM ÇIKMADI AMA BİZİM MERAK ETME BENCE

2653

inşallah şeker çıkmaz canım. fazla kilo almanın şekerle alakası olabileceğinin duymamıştım. ben 17 kilo aldım mesela bende yaptıracağım testi bugün yarın.

Yani şeker yüzünden karbonhidrat yemek istiyor o da kilo yapıyor olabilir dedi. Mantıklu geldi. Aslında istemiyordum yükleme yaptırmak en başından beri ama şimdi içtim suyu saatimi bekliyorum. Temiz çıkarız inşallah hepimiz.

CANIM KİLO ALMAN NORMAL BEN OĞLUMDA 18 KİLO ALDIM.ŞEKERİM ÇIKMADI AMA BİZİM MERAK ETME BENCE

Şu ana kadar 14 kilo aldım. 25. haftadayım henüz. Korkuyorum 20yi geçmekten. Verebildiniz mi doğumdan sonra o kiloları. Ben hem normal doğumu tehlikeye atmaktan hem dr sonra o kiloları verememekten korkuyorum.

Ben de hiç fazla yemiyorum (tabi ki arada kaçırıyorum ama). Güzel beslendiğimizi düşünüyordum şimdi acaba çok mu protein ağırlıklı besleniyoruz diye düşünmeye başladım. Kuzenim çok kilo almıştı bir oturuşta iki tabak yiyordu normal diyordu ben hep kontrollü yiyorum ama alıyorum. Çok gıcık bir duygu. Canım nadiren çikolata istiyor onu yedikten sonra bile kendimi suçlu hissediyorum. Kilo hamilelikten önce de problemimdi. 8 kilo vermiştim hamile kalmadan önce o kiloları hemen aldım.

Belkide ondan olabilir canım. ben normal bi tabak yemek yiyorum ekmek yiyorsam o gün makarna pilav yemiyorum yada tersi yapıyorum. ama ilk zaman bulantı dönemimde çok yüklendim bide demir ilacı ttüketiyoum vitamin içiyorum bunlar da aldırıyo olabilir bana çünkü değerlerim çok düşük kullanmak zorundayım bide

Sanki bebeğin hareketleri azaldı :/ ben de kendimi suçlamıyor değilim ben mi etkiliyorum acaba ama daha önce de canım sıkkın olduğunda falan değişmemişti uyuyorlar büyüyorlar diyorum ...
Benim de plesanta ön duvarda sanırım o yüzden surekli hissedemiyorum bazı günler fikir fikirdi bu bi kaç gündür baya durgun.

Ben de ekmeği günde 1 dilim kahvaltıda yiyorum. Akşam yemeğinde Sebze varsa sadece bir dilim ekmek daha yiyprum ama baklagilllerle falan hiç yemem mesela. Ama dünden beri 1 2 örnek diyet baktım kurufasülye mercimeğe izin vermiyor. Ete akşam izin vermiyor. Ben protein olsun diye akşamları nadiren sebze yiyorum. Gün içinde karnıbahar brokoli haşlayıp salata yapıyorum sebze için. Akşan erken yedik sonra 9dan sonra birşey yemedim gece uyandım açlıktan bu bi saatten sonra yememe işi de güzel değil. Yürüyüşü abartıcam şimdi hergün yğrüyücem. Hem doğuma da faydası olur. Yaptığım ıvır zıvır işleri kursları falan bırakıcam sadece hamileliğe yoğunlaşıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…