2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
onlar sağlıklı olsun yeter tabiki fazla kilo iyi değil bende tansiyon çıkmıştı.

İŞte doktorlar bundan korkuyo doğum sırasında annenin hayatı tehlikeye girebilir yani kilo herşeyin düşmanı sonuçtabende artık tedirginim bi on daha alırsam diye20 yle doğum yapmak normal ama ben istemiyorum

ankaradayım hastanede doktora soru sormasam bana birşey söylemiyor kendi kendimin doktoruyum yani hastane ile bir ssıkıntımız da mevcut zaten hastane sgk kapsamından çıkarıldı devlet desteği yok artık malesef bir tane hastası bile kalmadı hastanenin ..bu arada bu hastane turgut özal hastanesi .. söylentilere göre soruşturma açılmış kapanma durumu söz konusu olabilirmiş ..bu konuda da tedirginlik yaşıyorum atıyorum son 1 ay kala hastane kapanırsa diye eyvah ki ne eyvah .. balgat koru ile görüştüm 5300 paket fiyat verdi pahalı ama bilemedim ne yapacağımı

ben de ankaradayım ve zubeyde hanımda yapmaya karar verdim nasip olursa canım cemaat hastanesi oldugu için sanırım devlet destegini ustunden cekti diye duydum

ben de ankaradayım ve zubeyde hanımda yapmaya karar verdim nasip olursa canım cemaat hastanesi oldugu için sanırım devlet destegini ustunden cekti diye duydum

evet karışmış turgut özal artık fakat kadın doğum için çok tutulan bir hastane diye duymuştum doktorlar birer birer özel muayenehane açıyor ordan ayrılıp ..bebişimi ilk öğrendiğimde zübeyde hnm a gittim ben muayene için üstelik orda tanıdık olmasına rağmen kaba bir şekilde karşıladılar adamlara da hak veriyorum bazen çok yoğun bir hastane fakat insani değerler ölmedi daha netice de bir can dünyaya getiriyoruz ve herşey sağlık ... umarım sen memnunsundur ..

O konuda haklılar, ben de aşırı kilo alımını savunmuyorum ama hamilelikte kilo kontrolü çok zorluyor :) Ben çok hızlı kilo aldım mesela, ve endişelendim. Doktorum da multivitamini hergün değil, gün aşırı kullan dedi. İki haftadır öyle yapıyorum ve geçen hafta kilo artışı yaşamadım. Hareketi de arttırdım, akşamları uzun yürüyüşler yapıyorum. Haftaya da pilatese başlayacağım.

Benim spor yapma gibi imkanım yok oturarak çalışıyorum çtn daha yeni yeni su içmeye başladım.

Kizlarrr yaa neden bilmiorum su tetanoz asisini hep erteliyorumm aşidan korkmuyorum gerekli oldugunuda dusunuyorum ama nedense hala vurdurmadim...
Kilo olarak 70 le hamile kaldim 73 74 arasi gidiyorum buara cok aburcubur yedim dikkat etsem bunuda almazdim... geriye kaldi 3.5 ay ins 80 i gecmem
Tansiyonumu hep olcuyorum 11 7 genelde doktorum eger 13 9 un uzerine cikarsa problem olur dikkat et yinede dedi
Seker yuklemeside yaptirdim 50gr yukleme yapildi 140 in altinda olmasi gerek dedi sukur oyle cikti 1 ay daha kontrol yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…