2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
:) sırt üstü yattığında karnını okşadığında özellikleri sevmiyorlar. Yani her okşamanda sevimyo değil tabiki annesinin onu okşamasını seviyo ama biz bilemediğimiz için uyuyorken onu dürtmek uyandırmak, hemen teklemesine neden oluyo işte :)

şimdilik bi sıkıntım yok canım Kamber Oğuzer e gidiyorum memnunum çok özel arastırdım ama genellikle sezeryan yanlısı oldukları için düşünmüyorum şimdi

Bu babynestler çok tatlı ama taşımak için çok uygun değil gibi. Taşıma yerlerinden tutunca bebek arada kalıverecek gibi canlanıyor gözümde.

evet canım benimde öyle oluyo sırt üstü yatınca genellikle tekmeliyor

Bende anakucağı var o zaman almama gerek yok mu bundan? Kararsız kaldım 10tl fark ile süngerli yapıyorlarmış
Sen hastaneden ana kucağıyla çıkarıcaksan hiç gerek yok canım. Yatak alırken baya araştırdım çocuğun sert süngrede yatması sağlıklışmış yastıksız.

artık çok fazla yazan olmuyo arkadaşlar eskiden yazıların çokluğundan takip edemiyordum bugun kasıklarım agrıyor

Neyde kampanya vardı canım. Ben orasını kacirmisim:/

Hakkında hayırlısı olsun canım. Açlık kan şekerinin kaç çıktığını hatırlıyor musun?

Günaydın anneler

Çok kilo almışım şeker yüklemesi yaptırıcam bugün bakalım o yüzden mi alıyorum. İnşallah şeker çıkmaz, çok korkuyorum.
Benim de en büyük korkum 2 gündür şekerimi olcuyorum ve sınırın üzerinde çıkıyor. Bana da şeker yüklemesi yolu gözüküyor sanirim:/

Şeker yüklemesi nde değerlerin nasıl geldi canım?

artık çok fazla yazan olmuyo arkadaşlar eskiden yazıların çokluğundan takip edemiyordum bugun kasıklarım agrıyor

Bened farkettim yazan yk artık
hatta ben bazen siteye bir şey oldu yazılmıyor filan sanıyorum :):) özellikle haftasonu saatlerce yazan olmuyor. Ben de dahil :):) en baştan beri keseydi kalp atışıydı ikili testlerdi cinsiyetti derken hep bir telaş vardı ondan herkes soruyor konuşuyordu :)

Kızlar instagramda bi sayfa buldum.kapalı bayanlar hastanede nasıl bi örtü takacaklarindan bahsediyorlardi.bulunca paylaşayım dedim.baktiklarinizdan daha uygun sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…