2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar sırt ustu yattığınız da bebeginiz daha çok tekmeliyor mu ? Saga dönüyorum sola dönüyorum bir yerden sonra sirt ustu yatmışım. Bu sabah farkettim sırt ustu yatınca bebeğim rahatsız oluyor gibi tekmeliyor bende dönüyorum sonra kesiliyor tekmeler. Boyle olan var mi ?

Evet cnm. :) Bebekler anne karnında iki büklüm olmayı sevdikleri için, sırt üstü yattığımızda bebek düzleşiyo ve pozisyonu sevmediği için hareketleri de artıyo :) çok enteresan dimi :) ben tüm gün hissetmediğim zaman akşam eve gidince mağsuz sırt üstü yatıyorumki bebeğimi hissedeyim diye. napim sevmiyo o pozisyonu ama benim de onu hissetmeye ihtiyacım var. böyle böyle bir birimizin ihtiyaçlarını karşılacaz bebeğim diye ona konuşuyorum okşuyorum, daha çok vuruyo o zaman da. Karnı ovmayı da sevmiyormuş bebekler çok. uyanmasına falan neden oluyomuş :)

Aaa gerçekten mi ben konuşuyorum karnimi oksuyorum seviyorum oda tepki gösteriyor demek ki ondanmis bende neden karnımı ovdugum zaman tekme atiyo diyordum :) değişik şeyler öğrendim bak simdi :) çok sağol canım beni aydinlattin :) bebislerimize bak ya :) onlar bile anne karnında keyiflerini bozana tekme atiyo :) az değiller :) keyif düşkünü bebisler bunlar :)

Benim spor yapma gibi imkanım yok oturarak çalışıyorum çtn daha yeni yeni su içmeye başladım.
Ben de masa başı işinde çalışıyorum ancak evim iş yerime yakın, eşim de işten erken geliyor. Saat akşam 7de yemek bulaşık faslı bitmiş oluyor, hemen yürüyüşe çıkıyoruz beraber. Ona da iyi oluyor, eşim de benimle beraber göbeklendi çünkü :)

Benim niye hala var bu bebek büyümüyor mu yoksa kızlar ya karnım hala küçük yukarı çıkmıyor bu kiz
Erkek bebeklerde karın biraz daha öne doğru olur derler ya ondan öyledir benimki belki. 9 aylık olunca nasıl olcan acaba diyorlar. Ben de çok mu büyük diye kendimce dert ediyorum. Anormal mi diye Her çocuk farklıdır anne karnında bile. Büyümese doktorun söylerdi canım büyüyordur tabiii ki :)

Benim niye hala var bu bebek büyümüyor mu yoksa kızlar ya karnım hala küçük yukarı çıkmıyor bu kiz
Erkek bebeklerde karın biraz daha öne doğru olur derler ya ondan öyledir benimki belki. 9 aylık olunca nasıl olcan acaba diyorlar. Ben de çok mu büyük diye kendimce dert ediyorum. Anormal mi diye Her çocuk farklıdır anne karnında bile. Büyümese doktorun söylerdi canım büyüyordur tabiii ki :)

Keske benimde kocaman olsa ama yok iç karnım geniş sanırım göbeğim çok büyümüyor. Gobusunun kiymetini bil :) dert etme büyük diye :) bende küçük diye dert ediyorum çünkü :)

normal otururken çok hissediyorum ben. Ama Gün boyu genellikle oturduğum için olabilir :) yan yatınca da yattığım tarafa vuruyor genelde. Otururken göbek deliğimin sol üstüne çok vuruyor çok hoşuma gidiyor açıp izliyorum :)

benim evimle işim birbirniden bağımsız :) bide istanbulun metrobüs faslı var binmek inmek filan :) yoruluyorum eve zor atıyorum kendimi

Al bndende okadar daha 6. ayda böyleysem 9. ayda yerimden kalkamam heralde

kesinlikle :)
ne zamn hareketlerini hissetmek istesem
sırt üstü yatıp tepikleri duyup bi ohh cekiyorum :)

Otururken bende gobegimi açıp izliyorum otururken bende hissediyorum sırt ustu yatarken göbeğime vuruyo yan yatarken çok az hissediyorum rahatı yerinde sanırım :) bende gülümseyerek izliyorum karnimi şişip iniyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…