2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
HAfta sonu bende pek giremiyorum eşimle ilgileniyorum çünkü ama hafta için eskisi gib iyazılmıyo

Canım turgut ozal da kime gidiosun boşver orayı zaten doğuma da Üniv. Hastanesi olduğu için hep asistan öğrenci bilmem ne giriomuş. Aşılama da bile kobay gibj kullaniolar insanı. .lokman hekime git. Sincan daki.. orda baran hoca iyi bi adam. Çok ilgili

Kızlar face grubu varmış yà oraya yazıyorlar ondan çok yazan olmuomuş.
Ben de bebis hareketlerini sık olmayan aralıklarla hissediyorum önceden daha çoktu. Ama hiç yok değil şükür. .
Kilo konusunda da bugün okulda sinir etti kendini bilmez hocanın biri. Amannnn çok şişmişsin sen dedi. Bundan sonraki aylarda çok kilo alırsın . Ve onları veremeSin dedi. Ki ben sporu diyeti severim veririm deneme rağmen israrciydi . Sinir oldum. Diyetten çıkınca 57 ile hamile kalan ben diyet kilolarimi hamis olmasam da kışın zaten alıodum ben.. Yani 65 oluodum. .Şimdi 69 oldum. Çok mü çok ya.. ben kendimi öyle tombak hissetmiyorum ama çok canım sıkıldı

zaten milletin şu saatten sonra kilo alırsın demesine sinir oluyorum kaçar kilo aldınız bana da yok oran büyüdü buran büyüdü diyolar ben 59,5 60 ile hamile kaldım şu an 63 kiloyum cok mu yani bilemedim

Ben çıktım oradan burası daha iyi

Ne güzel hissediyorsunuz bol bol benim bebiş bi kaç gündür durgun tedirgin olmuyo değilim aslında plesanta önde diye öyledir diyorum ama sizin minişlerden örnek alsın birazcık.

Benimde çok harekteli değil canım arkadaşlarım anlatıyo hopluyo zıplıyo diye şaşırıyorum :)

Ya ben de baya hareketliydi de o yüzden çok sertti bazen şimdi zayıfladı ve azaldı okudum biraz telaşlandım önemli bir durummuş galiba sırt üstü yattığımda çok hareket ederdi az kıpırdadı resmen kasılmalarda sebep olabiliyormuş oksijensizlik dolaşım sorunu falan değerlendirilmesi lazımmış insan büyüdükçe daha farklı telaşeleri oluyor ya..

Bugün ben dahil bi kaç kişi hareket azligindan bahsetti sanırım büyüdükçe yerleri daralıyor ondan hepimize birden olması tesadüf olmasa gerek değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…