2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hareketleri farklı farklı yerlerde mi hissediyorsunuz genelde aynı mı?

Benimki çoğunlukla sağdan vuruyor bazen ortadan nadiren de soldan vuruyor canım karnım da küçücük nerede dolaniyo bu kadar anlamadım

Büyümüyor mu acaba küçük mü kaldı diye de korkuyorum göbeğim büyümüyor yaw

Ay benim göbeğim kocaman ya görenler oooo baya büyütmüşsün bebişi diyor. Benimki göbek deliğimin sol üst kısmına vuruyor ya da aşağıda kasık bölgemde sağ tarafa. Çoğunlukla buralar. Ama bir Türlü yakalayıp da videoya çekemedim. Göbek deliğimin oradaki belli oluyor vuruyor vuruyor videoyu açıyorum duruyor sıpa :)

Arkadaşlar merhaba
Şeker yüklemesi nasıl yapılıyor?Yaptıranlar bu konuda bilgi verebilir mi?
Doktor 24. Haftada 70 gr şeker yüklemesi yapacağını söyledi.Sabah aç karnına gelin dedi.2-3 saat sürdüğünü söylemiş bazı arkadaşlar.

Tatlım ben bu sabah yaptırdım. sabah aç karnına gittim. Önce açlık şekerim için kan aldılar. Sonra bana soda şişesi gibi küçük bir şişe verdiler. 75gramlık yazıyordu üzerinde. Bunu 5 dakika içinde iç sonra hiçbir şey yiyip içme tam bir saat sonra gene kan alıcaz dediler. Su içebilir miyim diye sordum az miktarda mideni bulandırmayacak kadar içebilirsin dediler. Sonra 1 saat sonra tekrar gittim gene kan aldılar. Şimdi hiç birşey yememeye içmemeye devam bir saat sonra gene geleceksin kan vereceksin dediler. 1 saat sonra tekrar gittim gene kan verdim. Yani 9.30, 10.30 ve 11.30 olmak üzere 3 kez kan verdim ve işlem 2 saat sürdü.

Benim de en büyük korkum 2 gündür şekerimi olcuyorum ve sınırın üzerinde çıkıyor. Bana da şeker yüklemesi yolu gözüküyor sanirim:/

Temiz çıkar inşallah canım.
Faydası ne kadar olur bilmiyorum ama ben azıcık tarçın yutmaya başlayacağım gün içinde şekerimi dengelemek için

Ay ben de videoya yakalayamadim bir turlu hic durmadan tekmeler ben elime tel alip gobegimi acinca tekmelemeyi birakir

Ya benim gobegim neden buyumuyor yaaa iyice hamile oldugum belli olsun istiyorum

Ben de bunu anlamıyorum işte. Hamile kadına neden kilo almışsın denir yaa. Yani çözümü mü var? Ne yapayım? Yok gögüslerin büyümüş yok popon mu çıkmış. Çıktıysa ne yapılabilir yani şu aşamada. Çıktıysa çıktı sana ne ayrıca

Sevgili gebito cevabın için teşekkür ederim.Yapılma şeklini merak ediyordum tokluk için arada bir şeyler mi yiyeceğim diye düşünüyordum çok teşekkürler

iyi aksamlar anneler nasilsiniz? bebek magneti siparisi icin önerebileceginiz bir yer varmi?? ben nisanda siparis vermem gerekiyo ama hic guzel bulamadim

Bence buranin sayısının az olması daha iyi öbür türlü ben yetiştiremiyorum kim ne diyo kime ne olmuş kim ne alemde takip edemuyorum burda kalanlar samimiyeti ilerletebilir en azından kim kaç yasında başka çocuğu var mı ne iş yapar vs biliriz birbirimizi

Şeker yükleme testinin hiçbir zararı yok canım. Zararı olsaydı ben yaptırmazdım bi sağlıkçı olarak

Yaklaşık bir saattir ağrım var benim de eve süpürge falan tuttum çok yormamaya çalıştım aslında kendimi ama neden oldu bilmiyorum endiselendim
Benim de ağrı var ya. Bugun yoruldum. Galiba okulda. Su an dà uyuyamiyorm bel ve karın ağrısından. Bıçak saplanir gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…