2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın kızlar.
Ben artık gece nöbeti tutmak istemiyorum. Bu gece nöbetçiyim. Toplamda 4 nöbetim var ay bitene kadar.
Mart ayı bir gelseydi.

Nasılsınız?

iyi aksamlar anneler nasilsiniz? bebek magneti siparisi icin önerebileceginiz bir yer varmi?? ben nisanda siparis vermem gerekiyo ama hic guzel bulamadim
Hastane içinmi istiyorsun canım. instagramda bi sürü sayfa var en uygun fiyatlısını bulabilirsin. göbüşün çıkmaya başladımı :)

Ben düğünümde bile nikah şekeri yaptırmadım. Evde kendi aramızda ev kınası yapmıştık. Bunun için de 50 tane sabun, biraz da şeker hamurlu kurabiye yaptırmıştım. Doğum için de yaptırmayı düşünmüyorum. Hastaneye de eve de çok geleniö gidenim olacağını düşünmüyorum.
Sadece çikolata ya da lokum

İkea nın karyolayasıyla VYSSA SKÖNT yatağını aldım canım ben

Var mı fotoğrafı? Biz park yatak almayı düşünüyoruz. Ev kira, üstelik tayinciyiz. Oda yapmayacağız o yüzden.

Hediyelik konusunda katılıyorum daha çok çikolata lokum işe yarar gelenlere süslü bi tabakta ikram edilebilir.

bunları aldım canım ben yatak odamda yer olmadığından küçük odamı ona bıraktım ztn bunlar çok pratik ve çok küçük karyola iki kademeli
park yatakları çok araştırdım hiç içime sinmedi heleki hareketli bebekler 2 yaşına kadar zor duruyomuş içinde geçen bi akrabama gitmiştim çocuk yatağı kırmış içinde hoplayıp zıplamaktar

ikbal hocaya gidiyorum ama bakalım değiştircem kesinleşiyor gibi haftasonu koru hastanesiyle görüşcem hayırlısı artık ..bu arada evet doğuma da doktor girmiyomus asistanlar giriyomuş öğrendim onuda baştan söylemiyorlar

ya baktimda biraz kokulutas buluyorum hep.. cikticikti biraz:))) 2 kiloda aldim haha

Çok çevren varmı gelenim gidenim çok olur mu diyosun ama bunlar bence hep para tuzağı annelerin kendi egosunu tatmin etmesi bende çikolata lokum dağıtcam mevlütte oda hastanede bişey yaparmıyım bilmem

aman bu konuşanlardan her yerde var ya takılma sen onlara öncelikle herkesin bünyesi bir değil sen bebişinin ve kendinin sağlığını düşün .. bana da diyorlar iş yerinde her gün bu gidişle 100 kilo olcan yok biz 9 kiloyla tamamladık falan takılma boşver sinir bozucular işte he de geç :)

Şeker yükleme ile ilgili de 1-2 şey söyleyim ben de. Benim doktorum zayıf olduğum ve birinci derece ailemde şeker hastası olmadığım için şeker yükleme önermedi. Gerek yok dedi. Sadece yaşımdan ötürü risk varmış. Yaşım da 29

Sadece bir kaç kere açlık ve tokluk kan şekerine bak, bana söyle dedi. Dün baktım açlık şekerim 81, tokluk şekerim 101

Güle güle kullan çok şık duruyorlar.

Bende sıkıştırmamaya çalışıyorum canım benim sağ da ve solda az vuruyo sonra uyuyo sanırım :)
Benim bebeğim de bütün gece hiç kıpırdamıyo. çok rahat uyuyorum. ama son iki ayda bebekler gündüzleri kıpırdamayı bırakıp, geceleri sabaha kadar kıpırdıyor vuruyomuş. Doğum yapan arkadaşlarım öyle diyo. şimdi çok rahatsın. akşamları uyurken hissetmezsin diyo. ama son ayda gündüz hiç vurmazken geceleri yarım dakika bile durmuyo ve canın acıyo her kıpırdadığında diyorlar :) yani şimdi hoşumuza giden son ayda canımızı yakacaklar :)

birşey sorcam sağ tarafınıza yatıyomusunuz uzun süre. bana doktorum bebeğe kan akışını sağlayan kalın ana damarın sağdan geçtiğini ve uzun süre sağ tarafa yatmanı tavsiye etmem dedi. baş dönmesi ve mide bulantısına neden oluyomuş. sizin bilgilerinizi merak ediyorum bu konuda.

Bana da sağ sol farketmez yeterki sırt üstü yatma tansiyonun düşer miden bulanır dedi ben de soluma yatmaya çalışıyorum ama bi bakıyorum sağdayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…