2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Güle güle kullan canım ne kadara aldın hepsini ? Ben de kararsizim park yatak mi karyola mi diye

Arkadaşlar merhaba,

Ben 23+3 günlük hamileyim. 3 gündür grip geçiriyorum dün hastaneye gittim antibiyotik verdi kendi kadın doğum uzmanım da kullanmamı söyledi ama ben tereddütlüyüm. Tecrübeli olanlar varmı bu konuda?

Sağol canım

Ben ağrı kesici bile almadım gripken ebeler bile kullanılabilir diyo ama doğal yolla limonla tavuk suyu çorbayla atlattım o dönemi

Hareketleri farklı farklı yerlerde mi hissediyorsunuz genelde aynı mı?
Benim ki hep aynı yerde genelde ve hepte hareketli sevgili kızım.göbek deliğimin altında kasiga yakın bi yerlerde:) Özellikle sabahtan öğlene kadar durmak bilmiyor sanki.aksama doğru yemek saatinde hareketleniyor.yemekten sonra gece de duruluyor:)

Biraz ağır geçiriyorum anımda enfeksiyon çıktı. Enfeksiyon ilerler diye de korkuyorum bilmiyorum ne yapsam
Canım kan değerlerinde enfeksiyon çıktıysa ve Ateş'in varsa kullanmalısın bence, doktorlar zaten mecbur kalmadıkça ilaç vermiyorlar, mecbur kalırlarsada duocid , enfexia Tarzı Sınıfı b olan yani hamilelerinde kullanabileceği ilaçlar veriyorlar, enfeksiyon ve ateş bebek için daha tehlikeli

Henüz drumla konuşamadım ama bir sıkıntı yok sanırım. Açlık 86, 1 saat 158, 2 saat 121 çıkmış. 1 saat max sınırı olan 160a yakın ama limit içinde. Yarın gidip dru göreceğim.
Ben evde kendim kontrol ettiğimde açlık kan şekerim birgün 88 birgün de 90 cikmisti.ama 80in altında olması lazımmış. Öyle olunca korktum bende.doktorum açlık kan şekeri yüksek çıkmaz ise şeker yuklemesi yaptırmaya gerek yok demişti. Sonucu gösterince beni de bilgilendirir misin acaba? Bu konuda çok kararsızım ben çünkü

Canım bana augmentin diye bi antibiyotik verdi. Dün aksam yarım içtim. İçeyim o zaman bende ama içim hiç rahat değil

Kaç kilo aldın peki hamilelikte.ben de bu hafta 2 kez kontrol ettim.bir hafta geçsin. Yediğime içtiğime daha çok dikkat edip tekrar kontrol yapıcam. Şu şekeri çok taktım kafaya.hayirlisiyla o süreyi de atlatsak

Hamilelikte toz antibiyotik veriyorlar diye biliyorum.çoğu hasta arkadaş kullandı ve gerekliyse zaten doktorun rahatlikla vermiştir.korkma canim

Kaç kilo aldın peki hamilelikte.ben de bu hafta 2 kez kontrol ettim.bir hafta geçsin. Yediğime içtiğime daha çok dikkat edip tekrar kontrol yapıcam. Şu şekeri çok taktım kafaya.hayirlisiyla o süreyi de atlatsak

45 kiloydum öğrendiğimde, kusma zamanları 44 oldum. Şimdi 49-50 yim. Bu kiloları 1 ayda aldım. Doktorum bir dahaki randevuda 54 olma dedi.

Şekeri dert etme bence, çok kilolu değilsen için rahat olsun. Hem şeker çıksa ne olur ki insülin başlarlar, çabucak toparlanır insan

Hareketler ne alemde canım ? Ben hissetmek için baya uğraş veriyorum bir iki kere pit pit yapıyo o da nadiren çok kafama takılıyor Allahım bebişlerimizi sağlıkla bize bağışlasin inşallah
Dün baya sinirlendim ben o arada bir iki defa vurdu sanırım yan yatarken bir iki kere kuvvetli sadece diğerleri çok değilben de uğraş verdin gece uyandım tık yok hemen kalp sesini dinledim sabahta işe gelince biraz kasıklara doğru vurdu ama güçlü değil şimdi tık yok burada bi abla var altıncı aydan sonra öyle oluyor diyor ...doktora gitsem mi cumartesi kararsızım ..

Canım bana augmentin diye bi antibiyotik verdi. Dün aksam yarım içtim. İçeyim o zaman bende ama içim hiç rahat değil
sıkıntı olmaz bence canım, benim çok yakın bi arkadaşım 4 aylıkken kanal tedavisi oldu, 2 kutu antibiyotik bitirdi o dönemde. bende 16. haftada sebebi bilinemeyen bi enfeksiyon çıktı 5 gün hastanede yattım 2 çeşit antibiyotik kullandım doktorların gözetiminde,2.trimestirda ilaç kullanmak(uzman doktorların verdiği ilaçlar)sakıncalı değil bence. ayrıca benim gibi rahim ağzı yetmezliği olan kişiler her ay 1000 mg lık antibiyotik iğne vurunuyor, benim hocam hiç yapmadı gerçi,haftada bir kan veriyoruz,temiz çıktığı için yapmıyor. ki forumdaki ray rahatsızlığı olanlara doktorlar temiz çıksada yapıyorlar.

Kızlar merhaba ben dün gece bir rüya gördüm sizinle paylaşmak istiyorum belki aramızda yorum yapabilen birileri vardır..
Rüyamda tanımadığım yüzünüde göremediğim yaşlı bir amca kuran'i kerim'i acmış bana bir yazı okuyor. Bak bu sene haziran ayında bir erkek bebek dünayya gelecek fakat bu erkek bebek diğer erkek cocuklar gibi normal bir bebek olmayacak özel bir bebek bu zaten görüntüsündende bu anlaşılacak bu bebegin doğumuyla dunyada savaş hiç bitmeyecek ve kısa zamanda kıywmet kopacak. Dünya bu bebeği bekliyor bu bebeğin adıda "Vaheül...." boyle başlayan biraz daha uzun bir isim. Ben yazıyı gözümle takip ediyorum adam bana okurken. Sonra ben başlıyorum korkmaya çünkü o bebek benim karnımdakiymiş meğer. Sonra büyük bi patlama sesiyle uyandım ama patlama sanki evin içinde oldu. O kadar çok kokrmuşumki kalbim agzımda atıyodu uyandığımda. Baş ucumdaki suyuma bile uzanamadım korkudan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…