2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çok çevren varmı gelenim gidenim çok olur mu diyosun ama bunlar bence hep para tuzağı annelerin kendi egosunu tatmin etmesi bende çikolata lokum dağıtcam mevlütte oda hastanede bişey yaparmıyım bilmem
yurtdisinda ailemin yaninda dogum yapacam ins. orda böyle adetler yok zaten ama ben magnet ve cikolata dagitirim gelenlere diye dusundum

park yataklar kulanışlı gelmedi bana canım ya.
Ben alırken indirim vardı hepsini 600 e aldım
Çok iyi almışsın canım.
Ben de kararsız kaldım doktor konusunda çok evham yapıp sürekli doktora koşmak da istemiyorum hazirana kadar yoksa psikoloji dayanmaz.bekleyelim bakalım içimizi rahat tutmaya çalışalım.biz stres olunca onlar da oluyo çünkü

Canım böyle rüyaları sabah uyanınca suya anlat

yurtdisinda ailemin yaninda dogum yapacam ins. orda böyle adetler yok zaten ama ben magnet ve cikolata dagitirim gelenlere diye dusundum

O zaman yap değişiklik olur canım hangi ülkede olucaksın bilmiyorum ama magnetini aslında kendin de yapabilirsin
çerçeve vs ne istiyosan
netten bile sipariş veriliyo evdesin zaten mıknatıs al yapıştırıcı al ne yapmak istiyosan onu al yapıştır

Desene simdi rahat günlerimiz daha sonra çıkacak acısı diye :) bebeklerimiz için katlanacağız Eee dünyaya çocuk getirmek kolay değil :) boşuna demiyolar cennet annenin ayakları altındadır diye :)

Valla ben saga da sola da yatıyorum hep sola yatamam ki uyuşur sol tarafımız. Uzun sure demiyelim de nerede yatmaktan sıkılırsam donuyorum bir tek artik sirt ustu yatmak beni rahatsız ediyor hem bebek vuruyor hemde belime ağrı giriyor.

Güzelmiş aldıkların gayet sade, zevkli.. Benim kuzenim de böyle almıştı üzerini süslemişti sticker fln

bana da verdiler bende grip oldum ama kullanmadım canım korkudan

Kılzar bakım ürünleri, emzirme ürünleri fln almaya ne zaman başlanmalı? Ben 32. de izne çıkarım diyorum o zamana kadar bebeğin herşeyini tamamlamak istiyorum.. Kıyafetlerini yeterince aldık şimdilik, daha almam hediye de gelir zaten. Tekstilleri de kayınvalidem alacak, büyük şeyleri de son dönemde alıcam

Valla biz doğuma hazırız indirimleri takip edip tüm bana ve ona lazım olanları aldım

Kızlar sonunda aradıgım mobilyayı tesadüf eseri buldum. Tarzı bana yakın olanlara yardımcı olmak amaclı paylaşayım. Haftasonu almaya gidicez. Tabi daha erken nisan sonu gibi teslim edilmesini istiycem. Sizce haziran doğumu için ne zaman odası hazır olmalı. Ama doktorum haziran 15 e kalmazsın diyor erken gelirse bebeğim mayıs sonu bile olabilir belki. Ne olacaği belli değil o yüzden ben nisan sonunda herseyi hazır olsun diye düsündüm sizce uygunmudur.
Birde sepet beşiklerden alıcam yatak odası için. Gundüz odasında bakıcam çünkü odası aydınlık butün gün güneş alıyor. Gecede yatak odasında ilk zamanlar. Sonra odasına geciririm bende onunla birlikte kalırım odasında alısana kdr. Karyolası dolabi şifonyeri birde 3 lü koltuğum var çok kaba değil krem renki onuda bırakıcam odası da alt degistirme icin fln bana oturmaya.

Eklentiler

• f51b12d7d74cb2c80d96946db9126965.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleme:
Çok şık bi oda çilekte çok var bu tarzlardan bence ne kadar erken bitirirsen o kadar rahat edersin çünkü daha çamaşırları yıkayıp onları ütüleyip hazırlanma sürecin var ve bunları ne kadar sağlıklıyken yaparsan o kadar zevk alırsın

Mart sonu işten çıkıcam ondan sonra artık başlıycam yıkama düzenleme işlerine. Nisan başında odasını boyiycaz sonra mobilyası gelir sonrada içini yerlestiririz. :)

Mart sonu işten çıkıcam ondan sonra artık başlıycam yıkama düzenleme işlerine. Nisan başında odasını boyiycaz sonra mobilyası gelir sonrada içini yerlestiririz. :)
aa bide oda boyaman var :)
benim odam allahtan kıza uygun ve duvarlarım gül desenli :) boya derdim yoktu ama 2 gün mobilya kokusu gitsin diye bekledim onuda göze al bende mayısta izne çıkcam ozaman yapıcam yıkama ütülemeyi

İnanılmaazz beğendim.. Ki ben oda yapmayı düşünmüyorum bir süre. Nerden bu mobilya canım? Markası nedir? Bebeğin güle oynaya, mutlu mesut büyüsün içinde inşallah

bende beğendim markası ve fiyatı nedir takımın

İnanılmaazz beğendim.. Ki ben oda yapmayı düşünmüyorum bir süre. Nerden bu mobilya canım? Markası nedir? Bebeğin güle oynaya, mutlu mesut büyüsün içinde inşallah
Newjoy marka tesadüf ederi buldum bende ve ayni markada heo bu tarz modeller var bu modelin adı rose baby. White life var angel baby var bu modellerde çok hoş. Magazanin şubeleri her yerde var internetten bakın. Benim modelin fiyatı 3880 internette. 3 kapilı dolap büyüyebilen karyola şifonyer ve duvardaki raf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…