- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 53
- 37
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #26.721
yurtdisinda ailemin yaninda dogum yapacam ins. orda böyle adetler yok zaten ama ben magnet ve cikolata dagitirim gelenlere diye dusundumÇok çevren varmı gelenim gidenim çok olur mu diyosun ama bunlar bence hep para tuzağı annelerin kendi egosunu tatmin etmesi bende çikolata lokum dağıtcam mevlütte oda hastanede bişey yaparmıyım bilmem
Çok iyi almışsın canım.park yataklar kulanışlı gelmedi bana canım ya.
Ben alırken indirim vardı hepsini 600 e aldım
Ben de kararsız kaldım doktor konusunda çok evham yapıp sürekli doktora koşmak da istemiyorum hazirana kadar yoksa psikoloji dayanmaz.bekleyelim bakalım içimizi rahat tutmaya çalışalım.biz stres olunca onlar da oluyo çünküDün baya sinirlendim ben o arada bir iki defa vurdu sanırım yan yatarken bir iki kere kuvvetli sadece diğerleri çok değilben de uğraş verdin gece uyandım tık yok hemen kalp sesini dinledim sabahta işe gelince biraz kasıklara doğru vurdu ama güçlü değil şimdi tık yok burada bi abla var altıncı aydan sonra öyle oluyor diyor ...doktora gitsem mi cumartesi kararsızım ..
Kızlar merhaba ben dün gece bir rüya gördüm sizinle paylaşmak istiyorum belki aramızda yorum yapabilen birileri vardır..
Rüyamda tanımadığım yüzünüde göremediğim yaşlı bir amca kuran'i kerim'i acmış bana bir yazı okuyor. Bak bu sene haziran ayında bir erkek bebek dünayya gelecek fakat bu erkek bebek diğer erkek cocuklar gibi normal bir bebek olmayacak özel bir bebek bu zaten görüntüsündende bu anlaşılacak bu bebegin doğumuyla dunyada savaş hiç bitmeyecek ve kısa zamanda kıywmet kopacak. Dünya bu bebeği bekliyor bu bebeğin adıda "Vaheül...." boyle başlayan biraz daha uzun bir isim. Ben yazıyı gözümle takip ediyorum adam bana okurken. Sonra ben başlıyorum korkmaya çünkü o bebek benim karnımdakiymiş meğer. Sonra büyük bi patlama sesiyle uyandım ama patlama sanki evin içinde oldu. O kadar çok kokrmuşumki kalbim agzımda atıyodu uyandığımda. Baş ucumdaki suyuma bile uzanamadım korkudan.
yurtdisinda ailemin yaninda dogum yapacam ins. orda böyle adetler yok zaten ama ben magnet ve cikolata dagitirim gelenlere diye dusundum
Benim bebeğim de bütün gece hiç kıpırdamıyo. çok rahat uyuyorum. ama son iki ayda bebekler gündüzleri kıpırdamayı bırakıp, geceleri sabaha kadar kıpırdıyor vuruyomuş. Doğum yapan arkadaşlarım öyle diyo. şimdi çok rahatsın. akşamları uyurken hissetmezsin diyo. ama son ayda gündüz hiç vurmazken geceleri yarım dakika bile durmuyo ve canın acıyo her kıpırdadığında diyorlar :) yani şimdi hoşumuza giden son ayda canımızı yakacaklar :)
birşey sorcam sağ tarafınıza yatıyomusunuz uzun süre. bana doktorum bebeğe kan akışını sağlayan kalın ana damarın sağdan geçtiğini ve uzun süre sağ tarafa yatmanı tavsiye etmem dedi. baş dönmesi ve mide bulantısına neden oluyomuş. sizin bilgilerinizi merak ediyorum bu konuda.
Güzelmiş aldıkların gayet sade, zevkli.. Benim kuzenim de böyle almıştı üzerini süslemişti sticker flnHediyelik konusunda katılıyorum daha çok çikolata lokum işe yarar gelenlere süslü bi tabakta ikram edilebilir.
Eki Görüntüle 1776504 Eki Görüntüle 1776503 Eki Görüntüle 1776502
bunları aldım canım ben yatak odamda yer olmadığından küçük odamı ona bıraktım ztn bunlar çok pratik ve çok küçük karyola iki kademeli
park yatakları çok araştırdım hiç içime sinmedi heleki hareketli bebekler 2 yaşına kadar zor duruyomuş içinde geçen bi akrabama gitmiştim çocuk yatağı kırmış içinde hoplayıp zıplamaktar
bana da verdiler bende grip oldum ama kullanmadım canım korkudanArkadaşlar merhaba,
Ben 23+3 günlük hamileyim. 3 gündür grip geçiriyorum dün hastaneye gittim antibiyotik verdi kendi kadın doğum uzmanım da kullanmamı söyledi ama ben tereddütlüyüm. Tecrübeli olanlar varmı bu konuda?
Bence genç kız olduğundada kullanır çünkü içi derin askısı var daha nolsun sonra bi tanede şifonyer alıcamzeyzey3428 aynı beşikten alıcam da dolaplar küçük ikeada yaaa.. ilerde de kullanır diyorum 2 kapak küçük değilmi canm
Güzelmiş aldıkların gayet sade, zevkli.. Benim kuzenim de böyle almıştı üzerini süslemişti sticker fln
Valla biz doğuma hazırız indirimleri takip edip tüm bana ve ona lazım olanları aldımKılzar bakım ürünleri, emzirme ürünleri fln almaya ne zaman başlanmalı? Ben 32. de izne çıkarım diyorum o zamana kadar bebeğin herşeyini tamamlamak istiyorum.. Kıyafetlerini yeterince aldık şimdilik, daha almam hediye de gelir zaten. Tekstilleri de kayınvalidem alacak, büyük şeyleri de son dönemde alıcam
Çok şık bi oda çilekte çok var bu tarzlardan bence ne kadar erken bitirirsen o kadar rahat edersin çünkü daha çamaşırları yıkayıp onları ütüleyip hazırlanma sürecin var ve bunları ne kadar sağlıklıyken yaparsan o kadar zevk alırsınKızlar sonunda aradıgım mobilyayı tesadüf eseri buldum. Tarzı bana yakın olanlara yardımcı olmak amaclı paylaşayım. Hactasonu almaya gidicez. Tabi daha erken nisan sonu gibi teslim edilmesini istiycem. Sizce haziran doğumu için ne zaman odası hazır olmalı. Ama doktorum haziran 15 e kalmazsın diyor erken gelirse bebeğim mayıs sonu bile olabilir belki. Ne olacaği belli değil o yüzden ben nisan sonunda herseyi hazır olsun diye düsündüm ama sizde uygunmudur.
Mart sonu işten çıkıcam ondan sonra artık başlıycam yıkama düzenleme işlerine. Nisan başında odasını boyiycaz sonra mobilyası gelir sonrada içini yerlestiririz. :)Çok şık bi oda çilekte çok var bu tarzlardan bence ne kadar erken bitirirsen o kadar rahat edersin çünkü daha çamaşırları yıkayıp onları ütüleyip hazırlanma sürecin var ve bunları ne kadar sağlıklıyken yaparsan o kadar zevk alırsın
aa bide oda boyaman var :)Mart sonu işten çıkıcam ondan sonra artık başlıycam yıkama düzenleme işlerine. Nisan başında odasını boyiycaz sonra mobilyası gelir sonrada içini yerlestiririz. :)
Kızlar sonunda aradıgım mobilyayı tesadüf eseri buldum. Tarzı bana yakın olanlara yardımcı olmak amaclı paylaşayım. Haftasonu almaya gidicez. Tabi daha erken nisan sonu gibi teslim edilmesini istiycem. Sizce haziran doğumu için ne zaman odası hazır olmalı. Ama doktorum haziran 15 e kalmazsın diyor erken gelirse bebeğim mayıs sonu bile olabilir belki. Ne olacaği belli değil o yüzden ben nisan sonunda herseyi hazır olsun diye düsündüm sizce uygunmudur.
Birde sepet beşiklerden alıcam yatak odası için. Gundüz odasında bakıcam çünkü odası aydınlık butün gün güneş alıyor. Gecede yatak odasında ilk zamanlar. Sonra odasına geciririm bende onunla birlikte kalırım odasında alısana kdr. Karyolası dolabi şifonyeri birde 3 lü koltuğum var çok kaba değil krem renki onuda bırakıcam odası da alt degistirme icin fln bana oturmaya.
En zevkli kısım içini yerleştirme :)İnanılmaazz beğendim.. Ki ben oda yapmayı düşünmüyorum bir süre. Nerden bu mobilya canım? Markası nedir? Bebeğin güle oynaya, mutlu mesut büyüsün içinde inşallah
Kızlar sonunda aradıgım mobilyayı tesadüf eseri buldum. Tarzı bana yakın olanlara yardımcı olmak amaclı paylaşayım. Haftasonu almaya gidicez. Tabi daha erken nisan sonu gibi teslim edilmesini istiycem. Sizce haziran doğumu için ne zaman odası hazır olmalı. Ama doktorum haziran 15 e kalmazsın diyor erken gelirse bebeğim mayıs sonu bile olabilir belki. Ne olacaği belli değil o yüzden ben nisan sonunda herseyi hazır olsun diye düsündüm sizce uygunmudur.
Birde sepet beşiklerden alıcam yatak odası için. Gundüz odasında bakıcam çünkü odası aydınlık butün gün güneş alıyor. Gecede yatak odasında ilk zamanlar. Sonra odasına geciririm bende onunla birlikte kalırım odasında alısana kdr. Karyolası dolabi şifonyeri birde 3 lü koltuğum var çok kaba değil krem renki onuda bırakıcam odası da alt degistirme icin fln bana oturmaya.
Newjoy marka tesadüf ederi buldum bende ve ayni markada heo bu tarz modeller var bu modelin adı rose baby. White life var angel baby var bu modellerde çok hoş. Magazanin şubeleri her yerde var internetten bakın. Benim modelin fiyatı 3880 internette. 3 kapilı dolap büyüyebilen karyola şifonyer ve duvardaki raf.İnanılmaazz beğendim.. Ki ben oda yapmayı düşünmüyorum bir süre. Nerden bu mobilya canım? Markası nedir? Bebeğin güle oynaya, mutlu mesut büyüsün içinde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?