2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim odamda krem rrngi canım ama temiz olsun diye bi boya yapıcam bir iki ton acıcam tam beyazda olmıycak çok sarıda beşik duvarrınada duvar kagıdı düsünüyorum. Mart sonu gibi gelsin diyim ben en iyisi havalandırması falan anca :) mayıstada halılarımı yıkamaya veririm tamamdır. Gelsinn alp bebek :)

Kizlarsonunda bende detayliya girdim cok sukur gelisimi cok guzel haftasitla uyumlu dedi tum organlarina tek tek bakti. Bi dk durmadi minik pasam ayagini eliyle tutup cekiyo kollari kaldiriyo hareketleride cok guzel cok akilli dedi doktor icim rahatladi oh be. Kilosu 544 gr boyu 26cm dedi bana boyu kisa geldi ama doktor normal boyu uyumlu dedi.

Selamlaar
Mayista dogum yapanlar var mi? Bebek icin alisveris yapiyorum fakat sanki acemiyim.. ilk dogumum ocak ayindaydi.. simdi mayis sonu dogum icin tulum, zibin falan kac adet almali. Cabuk buyuyorlar..

Ben zaten normal doğum yapamacagim claxen kullanıyorum benim canım hep tatlı seyler istiyor ondan alıyorum kiloyu da 58 ile kaldım ilk 3 ay 2 kilo verdim ama geri aldım geçen arkadaşlarda bana inanmadi ama gerçek bu +12ile yola devam kuzum sağlıklı olsun da ben veririm azimliyimdir

Merhaba arkadaşlar,
Yatış konusunda bende çok fazla tereddüte düşüyorum.Geceleri sağa yatmak rahat geliyor ama bi uyanıyorum dümdüz yatıyorum.Bir de ben uyku esnasında çok fazla geriniyorum.Bebeğe zararlı olur diye düşünüyorum ama sanki vücudum esneme ihtiyacı duyuyor.
Bebek odası beşiği konusunda çok kararsızım bende.Doğrusu ikea nın modelleri hem uygun hem de çok fazla tercih ediliyor.Büyüyebilen karyola için çok kullanışlı değil diyorlar.Sizlerde bu konudaki araştırma ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Bizim de aile de şeker hastası yok. Ben de öyle kilolu sayılmam ..yaptırmak istemiyorm ya. Ne yapsam bilemedim. .Merak ettiğim şu. .diyelim ki istenen düzeyde çıkmadi tedavi olarak sadece diyet mi onerilio. Yani çıkarsa kaybedeceğim nedir onu bilmiyorum

Bu modeli mağazasına gördüm. Çok güzeldi. Hayırlı olsun.büyüyüp yatak oluyor diye hatırlıyorum ben.ben daha çok divan yatakları beğendim. Ama bunlarda çok host.

Cok guzel canim hayirli olsun ben de yatak odamiz icin sepet ahsap besik aldim tokerden

Eklentiler

• 9635-1-3.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 80
Bu modeli mağazasına gördüm. Çok güzeldi. Hayırlı olsun.büyüyüp yatak oluyor diye hatırlıyorum ben.ben daha çok divan yatakları beğendim. Ama bunlarda çok host.
evett büyüyor yatak oluyor. 10 yaşına kdr kulanılır diyorlar. Sonrada genç odasından sadece yatagi alirim.

Sonucu bugün gösterdim. Dr bir sorun yok sonuçların normal dedi. Kilo almamak için akşam 10dan sonra birşey yemememi söyledi.

Yalnız teste tekrar baktım açlıkta üst sınır olarak 110 veriyor 80 değil

Dr bana 24 Saat hiç hareket hissetmezsen muhakkak görüşücez dedi. Hareket hissedince sıkıntı yok dedi

Mrb kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamiyordum buraya, bebisleriniz nasıl sizler iyi misiniz? Şeker tiplemeleri başlamış galiba. Bende önümüzdeki hafta yaptiricam sanırım. sıkıntılı çıkan var mi sonucu?

Ben seker yuklemesi yaptirdim kizlar 50 mg glikoZ ictim 1 saat sonra tekrar kan alindi eger 140 in uzerinde ise tehlikeli dedi doktorum ama 130 cikti gayet iyi dedi
Mutlaka yaptirin eger yukseekse seker dusurucu diyet veriliyor inanin normalde yedigimiz tatli cikolata ondan katbekat daha fazla

slm kızlar nasılsınız? bebişler nasıl? ara ara girip okuyordum ama uzun zamandır yazamıyordum. buralarda takılmak çok güzel ama bayağı zaman alıyor. doğumdan önce şu tezimi bitirmem lazım uzadı kaldı iyice, çocuk bi doğarsa hepten kalır ondan yoğunlaşıp bitirmeye çalışıyorum. bir de niyeyse ben de bu aralar doğum sonrasına dair şeyler okuma isteği geldi. anne sütü, doğru emzirme tekniği vs bayağı bilgi edindim. zamanımı biraz da bunlarla harcadım. yavruşumu kucağıma almak istiyorum sanırım artık iyice. biraz doğum yaklaşsın edindiğim bilgileri paylaşıcam burda elimden geldiğince ki hazırlıklı olalım doğumdan sonra sorun yaşamayalım inş.
Sizlere bir sorum var. şeker yüklemesi için yanınızda biri ile mi gittiniz tek mi? bir arkadaşım tek gitme uzun süre açlıktan sonra birde şeker yükleyince tansiyonum vs bi haller oldu gibi dedi de. yanımda biri şart mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…