2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Tam bilmiyorum ama en fazla insülin başlarlar

bende iğne kullanıyorum doktorum normal doğuma engel değil dedi..doğumdan 2 gün önce bırakırsın dedi..

DOSTLAR BIR DERDIM VAR.
Bizim iş yerinde domuz gribi salgını var. Şimdiye kadar ileride, yanımda ve arkamda oturan 4 kişi domuz gribi oldu. İş yerinde pencere yok. Klimalar aynı havayı dolaştırıyor. Gün içinde en az 2 kere küçük odalarda toplantı yapmak zorunda kalıyorum. En son yan yana oturup toplantı yaptığım iş arkadaşım akşamına ateşlendi ve domuz gribi teşhisi kondu.sabah gidip test yaptırdım, negatif çıktı çok şükür. Ama belki daha testte çıkması için çok erkendir. Çok korkuyorum. Kolonya, dezenfektan kullanıyorum, kimseyle el sıkışmıyorum ama yinede yakınlarımdakiler birer birer hasta oluyor ve ben uzak duramıyorum. Ne yapacağım? Nolur dua edelim birbirimize. Allah korusun.

Neyde kampanya vardı canım. Ben orasını kacirmisim:/
Canım ebebek'te bugaboo bebek arabalarında var. Araba pahalı ama kampanya ile aldığın diğer şeyleri de hesaplayınca çok uyguna geliyor.

Cok guzel canim hayirli olsun ben de yatak odamiz icin sepet ahsap besik aldim tokerden
Ben de bundan alacaktım ama sadece 6 7 aya kadar yatabiliyormuş. Ondan sonrasını ne yapacaksın?
Ben o yüzden vazgeçtim. Daha uzun süre kullanabileceği bir şey alıp sonra normal yatağını almayı düşünüyorum.

şu an kaç kilosun yani cnm bende 59,5 ile hamile kaldım

Kizlarr gunaydinn seker yuklemesi kacinci haftaya kdr yapiliyor ben dun detayliya girdim doktorda uzun uzun herseyivanlatip bi problem yok diyince kendi doktoruma gitmedim tekrar bidahada 1 ay sonra randevum. Yani 28.haftada olmus oluyorum. Onumuzdeki hafta aile hekimligine gidicem ordan yaptirabiliyomuyuz bilgisi olan varmi

yalnız değilim kilo konusunda demekki. aynen onlar sağlıklı olsn claxen ne kanla ilgili bişey mi?

İnşallah canımsağıkla gelsin hepsi :)
Benim evim daha 1 senelik zaten yeni bina olduğu için boyaya ihtiyacı yok şuan ama ayaklandığında duvarlarım nolur bilmem :)duvar kağıtlarını çok seviyorum erkekler için koçtaşta filan güzel kağıtlar var

Ben fiyat ve küçüklük olarak ikea yı tercih ettim inşallah sallamamayada alışılırsa güzel olucak büyüyen beşikler için bende iyi şeyler duymadım

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

Geçmiş olsun canım kime benziyo bebiş :) Bide Canım 28 çok geç doktoruna gidip raporunu göster ve şekerle ilgili konuş raporunu işlesin hastane kayıtlarına aksatma. biz 25 te yaptırcaz şeker kontrolünü

Canin benim beni sağlık ocağı arayip çağırıyor..özel hastaneye kayıt olduğumda haberleri olmuş..dönem dönem teste çağırıyorlar tetenoz aşisi için çağırdılar..takip ediyorlar..Aslında iyide ilgileniyorlar...sevdim bu yöntemi...

20 24 haftalar arasinda oluyor diye biliyorum..

Selamlaar
Mayista dogum yapanlar var mi? Bebek icin alisveris yapiyorum fakat sanki acemiyim.. ilk dogumum ocak ayindaydi.. simdi mayis sonu dogum icin tulum, zibin falan kac adet almali. Cabuk buyuyorlar..

Canım çok araştırdım ve mantıkıl gelende yenidoğan yaz ayında kısa kol çıtçıtlı çorap eldiven ve şapkayla olmalıymış banyodan sonrada penye yelekş
şimdilik yenidoğan 3 5 çıtçıtlı, sonrası içinde gelişimine göre 3,6 olanlardan 1,3 olanlardan gene 5 10 tane alırsın ayaklı pijamalardanda al yenidoğan için çünkü gece serin olur vs giyer

Şeker çıkarda diyet yapıyorsun şeker diyeti benm arkadaşım bıçu şekilde doğum yaptı bebek 3800doğdu kendi bi kilo aldı

Çok cici çok şık maşallah :) Benim yatak odam bu tarz, o yüzden bu tarz bir beşik alıcam.. yanımda yatırıcam 1-1,5 yaşına kadar. Ben de nisan sonu herşeyi hazır olsun istiyorum açıkcası, son ay ağırlaşırım diye ama bilmiyorum yine de

benimkide yeni bina 1.5 sene oldu evleneli ama güneş vurunca dalgalanmalar var gibi geliyo bana boyada. o yüzden yapalım dedik temiz olsun :)

Beni sadece tetanoz için aradılar ben bi daha hiç kan vermedim ilk başta verdiğim 6 tüp kan var sadece. Benimde işime geldi pek hazetmiyorum kan vermekten :) Baktırmalımıyım acaba. En iyisi doktoruma bir sorayım gittiğimde baktır derse baktırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…