2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
benimkide yeni bina 1.5 sene oldu evleneli ama güneş vurunca dalgalanmalar var gibi geliyo bana boyada. o yüzden yapalım dedik temiz olsun :)
tabi canım onada yeni bi oda yeni bi nefes ama bunların hepsinin benden tavsiye 1 ay önceden bitmiş olması lazım mobilyaların kokusu bi hafta oldu hala çıkmış değil bide boya olcak düşün

çok iyi düşünmüşsün canım ben şuan herşeyi elim ayağım sağlamken kendim yapıyım istedim ki onu bile zorla yaptım indir kaldıma ben bakmadım hep eşim annem ablam yardım etti sağolsun

canım ben bir tane hastane çıkışı almıştım. 2 tane de kayınvalidem almış. Yenidoğan için yeterli sanırım dimi? Ayrıca yenidoğan çıtçıtlı zıbın filan gerekir mi? 0 3 ay olanlardan alayım diyorum.

yenidoğan dediğim o yani canım 0-3 yada 1-3 diye geçiyo mağazalarda onlardan gene en az 5 tane lazım 3-6 alırsın gelişimine göre sonra gene ama elimde bulunsun dersen ondanda al çünkü kimi bebekler uzun boylu oluyo alttan sıkıyo

Çok güzel canım , bende yaptıracağım inşaallah instagramdada bakınıyorum , maşallah sizler ÇOĞU şeyi halletmişsiniz ben hiçbirşey almadım ama internetten bakınıyorum , şu 30. Haftalar gelsede o tatlı Telaşa bende dahil olsam keşke :)))

Kesinlikle baktımalısın canım kan değerlerine ve tshına çok önemli kan hapına başlamış olmam lazım bu haftalarda

valla 30 u bekleyemedim çünkü o zamanlar zor geçiyo diyolar :) bende erkenden yaptım herşeyimi :)

Canım ben cıncıklı boncuklu şeyleri sevmiyorum .... Ama güzel görünüyor kapı süsleride pahalı kendin yapman çok iyi olur :)

Bende istemiyordum ama ablam heves etti dedim yapalım sonra onu bi askıya asar süs yaparım :)
Kendim yapıcam canım en kötü 20 liraya mal oluyor evde yapınca dün netten malzeme buldum :)
Tulumu da biz yapıcaz çok basit ikisinide yapmak.

tabi canım onada yeni bi oda yeni bi nefes ama bunların hepsinin benden tavsiye 1 ay önceden bitmiş olması lazım mobilyaların kokusu bi hafta oldu hala çıkmış değil bide boya olcak düşün
Aynen mart sonu işten çıkayım hepsini halledicem inşallah. En erken mayıs sonu doğduğunu düşünüyorum. tam 1 1.5 ay havalanmış olcak odası.

Oyle tabi de ben şimdi troid ilacı da kullanıyorum. Troid,demir,vitamin derken ilaç kullanmayı zaten sevmiyorum.bi de şeker yüklemesinde bayılır kalırım falan düşüncesi var.aşırı şekerli şeyleri pek sevmem de:/ hayırlısı olsun ne diyim

Güzelmiş canım gule Güle kullan.sorması ayıp ne kadarmış bu takımın fiyati.mdf ni yoksa suntalam mi?bende istediğim mobilyayı uyguna bulamadigim için özel yaptiriyorum.iç dizaynı da kendim yaptım.istediğim gibi olur insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…