2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Diyet,egzersiz ve cok gerekirse hamileler için verilen insülin tedavisi uygulanıyor. Ama cogu zaman egzersiz ve diyet yeterli geliyormus.bend çok kararsizim yükleme konusunda.ama paylaşayım dedim seninle de.uzman bi aile doktorumuz açlık kan şekerin normal düzeyde çıkarsa yükleme yaptirman gerekmez dedi ama eğer ki üzerinde çıkarsa yaptır dedi.benim babam şeker hastası ve bunu da belirttim.karar senin istiyorsan yaptır dedi.ama eğer ki seker takip edilmezse bebekte ciddi sıkıntılar doğurabiliyor.eğer ki gebelik sekerin yukselirse bebegin kordon kesildigi anda Hipoglisemi denilen bi hastalikla başbaşa kalıyorMuş.bunları doktorlara ve sağlık personellerine sorarak öğrendim.o nedenle şimdiden şeker hastası gibi düşünüp ona göre besleniyorum ve hergün şekerimi olcuyorum.hersey bebeklerimiz için. Sağlıkla büyüsün ler insallah

Evet canim elma filan yerken elmamda kan gordum sok oldum. Burnum da çok değil nadir kanıyor. Burun damarlarimiz sis olduğu için sanırım.

Diş kanaması sabah oluyo ztn baktım diş etim morarmış ordan kan çıkıyo ama burnum artık çok kanamaya başladı gece çok tıkanıyo off

Sonucu bugün gösterdim. Dr bir sorun yok sonuçların normal dedi. Kilo almamak için akşam 10dan sonra birşey yemememi söyledi.
Sevindim senin adına canım. Peki şeker yüklemesinde o glukoz şurubunu bir kez mi içiyorsun sadece,bi de hastaneden veriyorlar mi bu şurubu yoksa sen mj aldın? Yan etkileri ne oldu sende mesela?

Kızlar su üç gündür sabahları yatakta donerken bacaklarıma ağrı giriyor sizler de de var mi nereye koyacagimi şaşırıyorum ayaklarimi. Devamlı sol yada sağ da yatmaktan mi oluyor acaba ? Kalktığım da bir sıkıntı kalmıyor.

Diş kanaması sabah oluyo ztn baktım diş etim morarmış ordan kan çıkıyo ama burnum artık çok kanamaya başladı gece çok tıkanıyo off

Aynen canım burunlar çok tikaniyo burundan konuşuyorum resmen herkes grip misin diyor grip değilim sadece burnum tıkalı oy ne zaman açılacak bu burunlar acaba ?

Canım benimde öyle gecegeriliyorum yatakta dönerken filan karnımla bacağım çok ağrıyo karnımda sanki kütle var gibi oluyo

Kızlar benim diş etimden sonra burnum başladı kanamaya sizinde öylemi
Bende hamileligin başından beri burun kanamasi var.doktora gittim ama sadece burnumu nemli tutmami ve cok kanama olursa burun kanatlarını 5 dk sıkıp beklememi önerdi. Hamilelikte normalmis ama canımı okudu bu kanamalar.burnum kuruyor nefes alamıyorum.dış etlerim de bu aralar fena zaten

benim en başından beri diş eti kanamasıyla burnum tıkalı ama son iki haftadır gün aşırı burnum kanıyo normaldir diye doktora çıkmadım arada su çekiyorum burnuma o bile kanatıyo

Canım benimde öyle gecegeriliyorum yatakta dönerken filan karnımla bacağım çok ağrıyo karnımda sanki kütle var gibi oluyo

Aynen bebekler büyüyo sanırım ağırlık artıyor haliyle dönerken yavaş dönmeye çalışıyorum zarar görmesin diye bebiş. Ama su ayakları yükseğe mi kaldiricaz napıcaz rahat uyuamıyorum valla.

benim en başından beri diş eti kanamasıyla burnum tıkalı ama son iki haftadır gün aşırı burnum kanıyo normaldir diye doktora çıkmadım arada su çekiyorum burnuma o bile kanatıyo
Burna su çekmek kanamayı arttırırmis.doktor bana yapmamami soylemisti.nazal nem var hamilelikte kullaniliyor.burun kurulugunu önleyip rahatlatıyor.doktor ondan verdi bana.istersen doktoruna danisip alabilirsin

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var çok fena mide yanması yaşıyorum ağlıycam o derece.. ne iyi gelir bilen var mı internetten baktım doğru düzgün bişey bulamadım..

Burna su çekmek kanamayı arttırırmis.doktor bana yapmamami soylemisti.nazal nem var hamilelikte kullaniliyor.burun kurulugunu önleyip rahatlatıyor.doktor ondan verdi bana.istersen doktoruna danisip alabilirsin
aa bilmiyordum bende burnum kurumasın diye hep su çektim soriyim bi sonraki gidişimde teşekkür ederim

Bilmiyorum valla :) napcaz ama doğurana kadar sanırım çekcez

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var çok fena mide yanması yaşıyorum ağlıycam o derece.. ne iyi gelir bilen var mı internetten baktım doğru düzgün bişey bulamadım..
Doktorum bana rennie'nin şurubunu vermişti ama sanırım diğer ürünlerini de (çiğneme tableti falan) kullanabilirsin. Ben çok kullanmadım çok zorlamadığı için ama kullananlar genelde memnunlar. Bir danışıp doktoruna ya da eczaneye kullanabilirsin bence.

yenidoğanla 0-3 ay farklı şeyler cnm hastane çıkışları var 4-5-7-10 lu şeklinde takım onlar yenidoğan içlerindeki bodyler 0-3 ay boydan küçük

Benim de hiç eti kanamalarım çok fena ya. Ve hep aynı yerden kanıyor. Bir ara azalmıştı bu aralar yine çoğaldı. Buna çare yok mu :/ dişlerim sağlıksızlaşacak diye korkuyorum. Zaten yamuklar :):):):) burun kanamam olmadı ama burnumu sildiğimde filan bazen çok az oluyor. Akacak kadar kanama olmuyor demek ki.

Geçen gece çok fena kramp girdi bacağıma aaaa diye bağırarak kalktım 3 gün topalladım :):) ama onun sebebi ben uyurken farkında olmadan vücudumu geriyorum yapmak istediğimbir şey değil ama kendimi gerinirken buluyorum. Her gece olmasa da ben de uyumakta zorlanıyorum bazen bacak ağrıları bazen ayaklarım yanıyor sıcak basıyor nereye koyacağımı şaşırıyorum. başlarda sola yatmakta problem yoktu. Önceden de sola yatar uyurdum ben ama şimdilerde sırt üstü daha rahat oluyorum. Ama mecbur sola yatıyorum. Ama solda uyanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…