2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var çok fena mide yanması yaşıyorum ağlıycam o derece.. ne iyi gelir bilen var mı internetten baktım doğru düzgün bişey bulamadım..
bende ölcem reniie tablet falan da işe yaramıyor artık bende zaten bu zamana kadar bulantıdan baydım şimdide dehşet yanma ile gelen bulantı .. sende yanmanın arkasından çıkarıyomusun canım

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var çok fena mide yanması yaşıyorum ağlıycam o derece.. ne iyi gelir bilen var mı internetten baktım doğru düzgün bişey bulamadım..
canım benimde mide yanmam ve reflüm çok fazla. renni şurubu hafif kalıyor bana iyi gelmiyor. hem geceleri 2 yastıkla yatıyorum bazen 3 oluyor hem de sürekli gavıscon un şurubunu içiyorum. o daha iyi geliyor bana.

ben de çok zor uykuya dalıyorum artık, ayaklarım belim çok ağrıyor.. Bir uyanıyorum gece yarısı ayağa kalkıp dolaşmadan ağrılarım geçmiyor. Bir de bebek uyandırmaya başladı artık tekmeleriyle :)

Ben de aynı şeyleri yaşıyorum birebir :)) demekki olacak şeyler bunlar

Ben sabah uyanıyorum yüzümü yıkıyorum kanıyo ama diş etimde senin gib iaynı yerden sağ köpek dişimin üstünden kanıyo

yenidoğanla 0-3 ay farklı şeyler cnm hastane çıkışları var 4-5-7-10 lu şeklinde takım onlar yenidoğan içlerindeki bodyler 0-3 ay boydan küçük

Çoğu markada yenidoğan 0-3 olarak geçiyo aradaki fark sadece bir kaç cm ki çoğu bebek ztn yenidoğan giyemeden direk 0-3 le başlıyo ben hastane çıkışı almadım yenidoğan diye söyleyip baby corner in alt üst takımlarını aldım 50 cm boyu

bende ölcem reniie tablet falan da işe yaramıyor artık bende zaten bu zamana kadar bulantıdan baydım şimdide dehşet yanma ile gelen bulantı .. sende yanmanın arkasından çıkarıyomusun canım
yok ben kusmuyorum canım ama sanki midemde yangın var o kadar dikkat ettiğim halde oluyor ya acı yağlı baharatlı yemediğim halde

Ben sabah uyanıyorum yüzümü yıkıyorum kanıyo ama diş etimde senin gib iaynı yerden sağ köpek dişimin üstünden kanıyo
Hah aynı benimki de sağ ve sol köpek dişi üstünden. Bu da mı hamilelikle ilgili yani illaaa köpek diş mi :):):) muz mesela çok yumuşak o bile kanatıyor. Bazen kanayıp kurumuş oluyor dişimin kenarında.

Daha gitmedik bu pazar gidicez inşallah malzemesini bilemiyorum belki sitesinde yazar ama dikkat etmedim sadece boyasız tamamen organik yazıyo ne kdr dogru bilemiycem. 3880 bunu internetteki fiyatı.

Sevindim senin adına canım. Peki şeker yüklemesinde o glukoz şurubunu bir kez mi içiyorsun sadece,bi de hastaneden veriyorlar mi bu şurubu yoksa sen mj aldın? Yan etkileri ne oldu sende mesela?
Çok teşekkür ederim tatlım. Darısı başına.
İçeceğim sıvıyı hastaneden verdiler. Açlık şekerimi ölçtükten sonra laboratuardan verdiler. Beş dakika içinde bitiriyorsun. Midem bulanmasın diye çok hızlı içmedim. Yudum yudum içtim. Hiç bir yan etkisi olmadı çok şükür.

Aynen ben de ayağa kalkıyorum öyle geçiyor bacaklarimin ağrısı. Ne güzel :) beni ne zaman uyandırmaya başlayacak acaba tekmeleriyle kızım :) bende uyansam keşke çok güzel bir duygu ben tekme atınca bile gülümsüyorum :)

Aynen bende bscaklarimi nereye koyacağimi şaşırdım valla. Bende sirt ustu yatarken buluyorum kendimi. Hep bir yere yatamayız ki uyuşur o yerimiz kasılır. Genellikle sola yatmaya çalışsak da her zaman olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…