2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Sonra yatak odamizdan ayirip kendi odasini yapmayi kendi odasinda yatirmayi dusunuyorum cnm şu 10 yaşa kadar kullanilabilen oda takimlari var ya newjoy da

Uyku sorunu yaşayan hanımlar bir arkadaşımdan hamile yastığı aldım beli, göbeği çok güzel destekliyor. Çok rahat uyutuyor. Belki işinize yarar. Bilginiz olsun.

Canimm cok sagol bende haftaya gidicem sanirim randevu bulabilirsem artik. Bebis bana benziyo bu seferde ya sok oldum :) cok tatliydi hep resmine bakiyom. Eli kolu durmadi hic. Bu arada cok sert hareketleri oldugunu bazen canimin yandigini soyledim perinatologa o da erkek bebekler daha ssrt vuruyor cok normaldir kibar hareket etmezler dedi. Yandim ben daha buyuyunce uyutmicam beni heralde.

Ay teşekkürler açıklaman için. Benim keyfiligim yüzünden bebisimé öyle hastalık geçerse çok üzülürüm yahu. TamAm ben haftaya gideyim olmadı. Bakalım doktorum ne diyecek

Ay teşekkürler açıklaman için. Benim keyfiligim yüzünden bebisimé öyle hastalık geçerse çok üzülürüm yahu. TamAm ben haftaya gideyim olmadı. Bakalım doktorum ne diyecek
Doktoruna danis canım sen yine de.bak bi de şöyle bişiy varmış. İdrarda glikoz ve protein değerleri de şeker hakkında bilgi verebiliyormus.bu testleri yaptirarak şekere yatkinligin hakkında bilgi sahibi olabilirsin.bi de 3 aylik kanda şeker testi yaptırabilirsin. Adı hba1c yanlış hatırlamıyorsam. Şeker yüklemesi istemezsen bunları yaptirmayi dene.bende bunları yaptirabilirim:)

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftasonları hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir haftasonu dileğiyle Günaydın Günaydın size

kizlar bebek bakim urunleri icin hangi markayi tercih ettiniz?
uni baby nivea dalin mustela?
cnm ben Sebamed'in ürünlerini tercih ettim. İlk aylar için kullanan arkadaşlarım önerdi. Çok iyi ürünleri dedi. Pişik kremi almadım sadece. Yurt dışından aldırdım babaannemlere. Ama pişik kremi için de semabedi yine öneririm.

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var çok fena mide yanması yaşıyorum ağlıycam o derece.. ne iyi gelir bilen var mı internetten baktım doğru düzgün bişey bulamadım..
Soguk sutun iyi geldigini okumustum. Cok fazla degil bir yudum soguk sut iceceksin insallah duzelir mide sikintisi cok fena.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…