2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Maşallah! Benim ki de erkek Fatma o zaman :)

S susslich vorones Kızlar ben de yükleme konusunda 2 haftadır doktorumla çatışma içindeyim. Açlık kan şekerim 90 civarı. Tokluk da 120. Ama meyve suyu içince 1 saatte 170'e çıkıyor. Doktor çok önemli olduğunu ve bakılması gerektiğini söylüyor. Karatay'ı okuyunca da istemiyorum. Ben meyve suyunu, şekeri ve beyaz unu bıraktım. Zaten 5-6 kilo aldım sadece. Çıkarsa da diyet verecek. Ben şimdiden diyet yapayım. Çok kafam karışık

Ayni yerde 4 kisi mii? Allah korusun kendine dikkat et. Insallah bulasmaz. Ben de kalabalik ortamda calisiyorum millet oksurdukce hapsirdikca odum kopuyo. Doktora sor isteesen nasil korunurum diye gerekirse bir-iki hafta rapor alabilirsen al bence.

Ayni yerde 4 kisi mii? Allah korusun kendine dikkat et. Insallah bulasmaz. Ben de kalabalik ortamda calisiyorum millet oksurdukce hapsirdikca odum kopuyo. Doktora sor isteesen nasil korunurum diye gerekirse bir-iki hafta rapor alabilirsen al bence.
Sağol canım cevabın için. Martta daha da artacakmış salgın. 1-2 hafta gitmezsem bile kurtulamayabilirim. Doktorla konuştum. El dezenfektanı kullan ve maske tak dedi. Ofiste nasıl maske takacaksam :) Masama bir de kolonya koydum. Gelen gidene ikram ediyorum, kendim de sürekli kullanıyorum. Çok iyi beslenmek, uykumuzu iyi almak ve sık sık ılık su ve sabınla elimizi yıkamak korunmayı kolaylaştırıyormuş. Bir de dün biraz boğazım acıyordu. Yatarken pastil gibi propolis aldım, geçti.

Kızlar sah şeker yuklemesi için gttin de önce kan alındı 93 çıktı 50 mg şeker yüklendi 1 asaat sonra 77 çıktı sonra aynı kana hemen bidaha baktı 86 çıktı. Sasirdim 93 ten yüksek çıkması gerekmiyor muydu doktorum aradımsordum o da yüksek çıkması gerekirdi ama 140 in üzerinde çıkmaması şeker olmadığı anlamına gelir dedi. Napsam bidaha yaptirmama gerwk var mi acaba. Doktorum bebegin gelişimini 10 gün 1 hafta falan önde görmüştü o nedenle yaptir demisti

Ben yaptircam galiba. Diyet falan yapmıyorum şekerli .hamur ne varsa yiyorum. Ama ne zaman yaptırcam bilmiyorm. .kafam benim de karisik

Yani gelişimine göre tavsiye etti sanırım. Bizim normal zamanında çıksa bebek gelisimi.yapmasam mı diorum hala testi. Sen de bi da yaptırma istersen . Çıkmamis ne güzel

Canim ben yaptirdim bu hafta 50 mg seker yuklendi 1 saat sonra 125 cikti 140 in uzeri tehlike...
Bence hic kafaniz karismasin yaptirin o sekeri icmek sana zarar vermez zaten cikolata tatli hic yemedigimiz seyler degil ama yaptirmamak zarar verebilir ya gebelik sekerin varsa ve bilmiyorsan?
Canim sana degil lafimda hicbir testi yapmadan herseyi şansa birakanlar var... tip bukadar imkan sunarken neden Allah a emanet yasayalim ve seker diyetle normale dusurulebilen bi durum bence yaptirin

Ben baya biseyler aldim. Bide biraz da eltomden geldi.. yaz bile olsa yag tabakalari olmadigi icin usur yavrucaklar ince tulum aldim biraz bi ara aldiklarimi fotograflar atarim size de.. insan bakmaya doyamiyo

mrb arkadaşlar, güzel hafta sonlarınız olsun:)))..burada hava çok güzel ama pencereden bakabiliyorum göbişlerimiz artık iyice şişmeye başladı, çatlak önleyici hangi kremleri kullanıyorsunuz.. yada yağlardan hangilerini, şimdilik çatlak yok ama şimdiden başlayayım diyorum sürmeye...

canım toklukta sınırdasın, ama açlık şekerin yüksek,şeker testinde 75 gr lık şeker kullandırıyorlar,içtiğin meyve suyu,kolada fazlası mevcut zaten,bence testi yaptırmalısın, bir sorum olacak, proluton iğne falan kullanıyor musun?onlarda yükseltebilir şekerini..

Al raporunu çık canım yaa
Hamilelik bu gripte riskli gruplarda biliosundur
Uzun süre rapor alsan geri dönüşün olmaz die mi çekiniosun

Kızlar sabah canım istedi ton balığı yedim ama 3 çatal filan aldım hepsini yiyemedim. Öğlen 1. Buçuk gibi yedim. Aksama da biber kizartticam yogurtlicam. Bir zararı olmaz dimi ?

Canım ben lierac aldım 3 haftadır onu kullanıyorum öncesinde de nemlendirici acibadem kremi kullanıyordum yeni çatlağım yok henüz ama kalça ve bacaklarımda önceden olan catlaklarim var artmasin diye sürüyorum her yere

arkadaşlarben bu siteyi daha öncede işim gereği çok kullandım, bebeğimizin oda dizaynını duvar stickere beşiği hamağı (dolap-şifonyeri almayacağız, şimdilik eşimin dolabından yer ayıracağız, içine raflar bölmeler yaptıracağım 2 adet şifonyerimizde fazladan var, onları süsleyip kullanacağız) ahizesi tablolarını bu siteden almayı düşünüyırum, ürünlerinden ben şimdiye kadar memnun kaldım, sizede bir fikir olsun diye site linkini gönderdim, ayrıyeten sticker ahize tablo bölümündede çok hoş şeyler var.
teşekkürler canım kakao yağı badem yağınıda duymuştum ama krem kullanmak istiyorum,lieracı araştırayım bi :)))

Ben baya biseyler aldim. Bide biraz da eltomden geldi.. yaz bile olsa yag tabakalari olmadigi icin usur yavrucaklar ince tulum aldim biraz bi ara aldiklarimi fotograflar atarim size de.. insan bakmaya doyamiyo
Bn dolabini kurdm ama hastane ckisina tulum aldm bi tek yksa yazn grdklerm duyduklarm hep onu gsterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…