- 28 Haziran 2015
- 100
- 114
- 303
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #26.861
Maşallah! Benim ki de erkek Fatma o zaman :)Canimm cok sagol bende haftaya gidicem sanirim randevu bulabilirsem artik. Bebis bana benziyo bu seferde ya sok oldum :) cok tatliydi hep resmine bakiyom. Eli kolu durmadi hic. Bu arada cok sert hareketleri oldugunu bazen canimin yandigini soyledim perinatologa o da erkek bebekler daha ssrt vuruyor cok normaldir kibar hareket etmezler dedi. Yandim ben daha buyuyunce uyutmicam beni heralde.
Ayni yerde 4 kisi mii? Allah korusun kendine dikkat et. Insallah bulasmaz. Ben de kalabalik ortamda calisiyorum millet oksurdukce hapsirdikca odum kopuyo. Doktora sor isteesen nasil korunurum diye gerekirse bir-iki hafta rapor alabilirsen al bence.DOSTLAR BIR DERDIM VAR.
Bizim iş yerinde domuz gribi salgını var. Şimdiye kadar ileride, yanımda ve arkamda oturan 4 kişi domuz gribi oldu. İş yerinde pencere yok. Klimalar aynı havayı dolaştırıyor. Gün içinde en az 2 kere küçük odalarda toplantı yapmak zorunda kalıyorum. En son yan yana oturup toplantı yaptığım iş arkadaşım akşamına ateşlendi ve domuz gribi teşhisi kondu.sabah gidip test yaptırdım, negatif çıktı çok şükür. Ama belki daha testte çıkması için çok erkendir. Çok korkuyorum. Kolonya, dezenfektan kullanıyorum, kimseyle el sıkışmıyorum ama yinede yakınlarımdakiler birer birer hasta oluyor ve ben uzak duramıyorum. Ne yapacağım? Nolur dua edelim birbirimize. Allah korusun.
Canım ebebek'te bugaboo bebek arabalarında var. Araba pahalı ama kampanya ile aldığın diğer şeyleri de hesaplayınca çok uyguna geliyor.
DOSTLAR BIR DERDIM VAR.
Bizim iş yerinde domuz gribi salgını var. Şimdiye kadar ileride, yanımda ve arkamda oturan 4 kişi domuz gribi oldu. İş yerinde pencere yok. Klimalar aynı havayı dolaştırıyor. Gün içinde en az 2 kere küçük odalarda toplantı yapmak zorunda kalıyorum. En son yan yana oturup toplantı yaptığım iş arkadaşım akşamına ateşlendi ve domuz gribi teşhisi kondu.sabah gidip test yaptırdım, negatif çıktı çok şükür. Ama belki daha testte çıkması için çok erkendir. Çok korkuyorum. Kolonya, dezenfektan kullanıyorum, kimseyle el sıkışmıyorum ama yinede yakınlarımdakiler birer birer hasta oluyor ve ben uzak duramıyorum. Ne yapacağım? Nolur dua edelim birbirimize. Allah korusun.
Canım ebebek'te bugaboo bebek arabalarında var. Araba pahalı ama kampanya ile aldığın diğer şeyleri de hesaplayınca çok uyguna geliyor.
Sağol canım cevabın için. Martta daha da artacakmış salgın. 1-2 hafta gitmezsem bile kurtulamayabilirim. Doktorla konuştum. El dezenfektanı kullan ve maske tak dedi. Ofiste nasıl maske takacaksam :) Masama bir de kolonya koydum. Gelen gidene ikram ediyorum, kendim de sürekli kullanıyorum. Çok iyi beslenmek, uykumuzu iyi almak ve sık sık ılık su ve sabınla elimizi yıkamak korunmayı kolaylaştırıyormuş. Bir de dün biraz boğazım acıyordu. Yatarken pastil gibi propolis aldım, geçti.Ayni yerde 4 kisi mii? Allah korusun kendine dikkat et. Insallah bulasmaz. Ben de kalabalik ortamda calisiyorum millet oksurdukce hapsirdikca odum kopuyo. Doktora sor isteesen nasil korunurum diye gerekirse bir-iki hafta rapor alabilirsen al bence.
Sağol canım cevabın için. Martta daha da artacakmış salgın. 1-2 hafta gitmezsem bile kurtulamayabilirim. Doktorla konuştum. El dezenfektanı kullan ve maske tak dedi. Ofiste nasıl maske takacaksam :) Masama bir de kolonya koydum. Gelen gidene ikram ediyorum, kendim de sürekli kullanıyorum. Çok iyi beslenmek, uykumuzu iyi almak ve sık sık ılık su ve sabınla elimizi yıkamak korunmayı kolaylaştırıyormuş. Bir de dün biraz boğazım acıyordu. Yatarken pastil gibi propolis aldım, geçti.[/QUOTE
Gecmis olsun. Normal grip neyse de domuz gribi olunca daha korkutucu oluyor. Insallah hastalanmadan atlatiriz su gunleri. Kendine dikkat et.Sağol canım cevabın için. Martta daha da artacakmış salgın. 1-2 hafta gitmezsem bile kurtulamayabilirim. Doktorla konuştum. El dezenfektanı kullan ve maske tak dedi. Ofiste nasıl maske takacaksam :) Masama bir de kolonya koydum. Gelen gidene ikram ediyorum, kendim de sürekli kullanıyorum. Çok iyi beslenmek, uykumuzu iyi almak ve sık sık ılık su ve sabınla elimizi yıkamak korunmayı kolaylaştırıyormuş. Bir de dün biraz boğazım acıyordu. Yatarken pastil gibi propolis aldım, geçti.
Ben yaptircam galiba. Diyet falan yapmıyorum şekerli .hamur ne varsa yiyorum. Ama ne zaman yaptırcam bilmiyorm. .kafam benim de karisikS susslichvorones Kızlar ben de yükleme konusunda 2 haftadır doktorumla çatışma içindeyim. Açlık kan şekerim 90 civarı. Tokluk da 120. Ama meyve suyu içince 1 saatte 170'e çıkıyor. Doktor çok önemli olduğunu ve bakılması gerektiğini söylüyor. Karatay'ı okuyunca da istemiyorum. Ben meyve suyunu, şekeri ve beyaz unu bıraktım. Zaten 5-6 kilo aldım sadece. Çıkarsa da diyet verecek. Ben şimdiden diyet yapayım. Çok kafam karışık
Yani gelişimine göre tavsiye etti sanırım. Bizim normal zamanında çıksa bebek gelisimi.yapmasam mı diorum hala testi. Sen de bi da yaptırma istersen . Çıkmamis ne güzelKızlar sah şeker yuklemesi için gttin de önce kan alındı 93 çıktı 50 mg şeker yüklendi 1 asaat sonra 77 çıktı sonra aynı kana hemen bidaha baktı 86 çıktı. Sasirdim 93 ten yüksek çıkması gerekmiyor muydu doktorum aradımsordum o da yüksek çıkması gerekirdi ama 140 in üzerinde çıkmaması şeker olmadığı anlamına gelir dedi. Napsam bidaha yaptirmama gerwk var mi acaba. Doktorum bebegin gelişimini 10 gün 1 hafta falan önde görmüştü o nedenle yaptir demisti
S susslichvorones Kızlar ben de yükleme konusunda 2 haftadır doktorumla çatışma içindeyim. Açlık kan şekerim 90 civarı. Tokluk da 120. Ama meyve suyu içince 1 saatte 170'e çıkıyor. Doktor çok önemli olduğunu ve bakılması gerektiğini söylüyor. Karatay'ı okuyunca da istemiyorum. Ben meyve suyunu, şekeri ve beyaz unu bıraktım. Zaten 5-6 kilo aldım sadece. Çıkarsa da diyet verecek. Ben şimdiden diyet yapayım. Çok kafam karışık
Bn pisik kremini chicco aldm sampuam uni kopik aldmkizlar bebek bakim urunleri icin hangi markayi tercih ettiniz?
uni baby nivea dalin mustela?
Canım çok araştırdım ve mantıkıl gelende yenidoğan yaz ayında kısa kol çıtçıtlı çorap eldiven ve şapkayla olmalıymış banyodan sonrada penye yelekş
şimdilik yenidoğan 3 5 çıtçıtlı, sonrası içinde gelişimine göre 3,6 olanlardan 1,3 olanlardan gene 5 10 tane alırsın ayaklı pijamalardanda al yenidoğan için çünkü gece serin olur vs giyer
canım toklukta sınırdasın, ama açlık şekerin yüksek,şeker testinde 75 gr lık şeker kullandırıyorlar,içtiğin meyve suyu,kolada fazlası mevcut zaten,bence testi yaptırmalısın, bir sorum olacak, proluton iğne falan kullanıyor musun?onlarda yükseltebilir şekerini..S susslichvorones Kızlar ben de yükleme konusunda 2 haftadır doktorumla çatışma içindeyim. Açlık kan şekerim 90 civarı. Tokluk da 120. Ama meyve suyu içince 1 saatte 170'e çıkıyor. Doktor çok önemli olduğunu ve bakılması gerektiğini söylüyor. Karatay'ı okuyunca da istemiyorum. Ben meyve suyunu, şekeri ve beyaz unu bıraktım. Zaten 5-6 kilo aldım sadece. Çıkarsa da diyet verecek. Ben şimdiden diyet yapayım. Çok kafam karışık
Al raporunu çık canım yaaSağol canım cevabın için. Martta daha da artacakmış salgın. 1-2 hafta gitmezsem bile kurtulamayabilirim. Doktorla konuştum. El dezenfektanı kullan ve maske tak dedi. Ofiste nasıl maske takacaksam :) Masama bir de kolonya koydum. Gelen gidene ikram ediyorum, kendim de sürekli kullanıyorum. Çok iyi beslenmek, uykumuzu iyi almak ve sık sık ılık su ve sabınla elimizi yıkamak korunmayı kolaylaştırıyormuş. Bir de dün biraz boğazım acıyordu. Yatarken pastil gibi propolis aldım, geçti.
Canım ben lierac aldım 3 haftadır onu kullanıyorum öncesinde de nemlendirici acibadem kremi kullanıyordum yeni çatlağım yok henüz ama kalça ve bacaklarımda önceden olan catlaklarim var artmasin diye sürüyorum her yeremrb arkadaşlar, güzel hafta sonlarınız olsun:)))..burada hava çok güzel ama pencereden bakabiliyorumgöbişlerimiz artık iyice şişmeye başladı, çatlak önleyici hangi kremleri kullanıyorsunuz.. yada yağlardan hangilerini, şimdilik çatlak yok ama şimdiden başlayayım diyorum sürmeye...
teşekkürler canım kakao yağı badem yağınıda duymuştum ama krem kullanmak istiyorum,lieracı araştırayım bi :)))Canım ben lierac aldım 3 haftadır onu kullanıyorum öncesinde de nemlendirici acibadem kremi kullanıyordum yeni çatlağım yok henüz ama kalça ve bacaklarımda önceden olan catlaklarim var artmasin diye sürüyorum her yere
Bn dolabini kurdm ama hastane ckisina tulum aldm bi tek yksa yazn grdklerm duyduklarm hep onu gsterdiBen baya biseyler aldim. Bide biraz da eltomden geldi.. yaz bile olsa yag tabakalari olmadigi icin usur yavrucaklar ince tulum aldim biraz bi ara aldiklarimi fotograflar atarim size de.. insan bakmaya doyamiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?