2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar sabah çok kötü bir bel ağrısı ile uyandım. Sanki tüm gece uyumadım da top koşturdum. Bir de bugün çalıştım, yeni geldim eve. Belim kopacak gibi. Neden ola ki? Ayrıca beşik aldık

Cnm bi onceki gun yorulduysan olur
Bende de oluyor sanki bacaklarim kalcamdan cikicak gibi kotu oluyorum 5-10 dk sicak su torbasi tut beline yada esine ovdur

Bende geçtiğimiz günlerde yaşadım bel ağrısı .yorulunca oluyor. Müthiş bir ağrıydi ve eşlik eden karın ağrısı yaşadım. Sonra okudum ki . Haftamizla alakali . Normal ni durummus. Rahatla canım sen de bebislerimiz iyidir inşallah

Kizlar bebek arabasi bakiyorum bikac gundur concord neo travel set alicaz yarin buyuk ihtimalle kullanan yada alan bilgisi olan varmi acil yardim

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var çok fena mide yanması yaşıyorum ağlıycam o derece.. ne iyi gelir bilen var mı internetten baktım doğru düzgün bişey bulamadım..

Ben artık yanma yüzünden ağlıyor hale gelince 1 kaşık gaviscon şurubu içiyorum iyi geliyor

Canim vala benim de aklım karışık.ama korkmuyor da değilim. Hergün düzenli olcuyorum v3 kademeli olarak artıyor kan şekerim. Eğer kan şekerin 92-95 civarında sıkıntı değilmiş ama üzerine çıkarsa problem.çocuğumu da riske atmak istemiyorum.bi de doktoruna şunları sorabilirsin.şeker yüklemesi yerine alternatif testler varmış. Mesela idrarda glukoz ve proteine baktırabilirsin.gebelik şekeri hakkında bilgi verirmis.birde kanda son 3 aylık kan şekerine baktırabilirsin.o testin adı da Hba1c.aklında olsun canim

Reactions: 9ay
Kızlar sabah canım istedi ton balığı yedim ama 3 çatal filan aldım hepsini yiyemedim. Öğlen 1. Buçuk gibi yedim. Aksama da biber kizartticam yogurtlicam. Bir zararı olmaz dimi ?
Canim ton balığı zaten arada bir yenilebiliyor Kızartma işi de olmamasi gerek ama ben de yiyorum :)

Günaydınlar annisler. Bugün pazar ama çalışma günü bana okuldayim oglusum da benle sağlıklıdir inşallah. Annisé pit yapmayinca evham yapıorum. Bol tekmeli günler olsun inşallah
Aminnn cnm valla aksam tekmelemedi biraz naz yapti annesine odum patladi
Doktor gunluk 10-12 tekme atmasi lazim diyor

Aminnn cnm valla aksam tekmelemedi biraz naz yapti annesine odum patladi
Doktor gunluk 10-12 tekme atmasi lazim diyor
Ay doktor öyle derse hepten stres yaparim gibı. Ben uykuda ya da çalışırken ya sayamazsam. Bi de bebisler iç tarafa doğru hareket ettiklerinde hissedilmeye mis .yâ dà uyuyunca. Ben kendimi bunlarla avutuyirmm . Yoksa hemen moralim bozuluyor

Bu arada meyve suyu şeker oranı yüksek bi içecek olduğu için çok fazla tuketmemeni öneririm. Bak gebelik şekeri ile alakali bikaç bişiy paylaştım belki işine yarar

Ben yaptircam galiba. Diyet falan yapmıyorum şekerli .hamur ne varsa yiyorum. Ama ne zaman yaptırcam bilmiyorm. .kafam benim de karisik

Canım sadece diyabet için değil bebeğin ve senin genel sağlığın için şeker iyi değil. Ben çikolata dışında şekerli hiç bir şey yiyip içmemeye çalışıyorum. Karatayı oku. Canın bir daha istemez :)

Şu an son 1 haftadır küçük parçalar yediğim çikolatamın içeriğine baktım bütün paketi bir seferde yesem 57 gram şeker alıyorum. Benim doktorum 75 gram yüklemek istiyor. 50 yapınca yüksek çıkarsa 100 yapıyorlarmış. 75'ten kaçayım derken 150 alma dedi :)) Ama haklısın meyve suyu vs içiyordum kesim yapmışımdır o şeker yüklemesini kendi kendime.
Ben diyorum ki direk diyet yapayım. Bir zararı olmaz. Faydası olur. Perşembe randevum var. Aç gideceğim ve o zamana kadar karar vermek zorundayım. Başka doktora sorayım diyordum ama hepinizin doktoru yapıyor gibi görünüyor.

Al raporunu çık canım yaa
Hamilelik bu gripte riskli gruplarda biliosundur
Uzun süre rapor alsan geri dönüşün olmaz die mi çekiniosun

Yok canım ya rapor alsam da kaçabileceğimi sanmıyorum. Bir arkadaşım 5 haftalık hamile, işe gelmedi, şehir dışında toplantı vardı ona gelmedi, evden dışarı bile çıkmamış ve domuz gribi oldu. Hem de ne kadar ağır geçirdi anlatamam. Şu an antiviral ilaç kullanıyor. 1 hafta rapor alsam dönünce de bulaşabilir. Havalar ısınana kadar böyle. Isınınca da zaten izne çıkacağız. Benim asıl kaygım bütün yasal haklarımı kullanarak 1 sene izin almak istiyorum. Buna nasıl tepki verecekleri

Kızlar sabah canım istedi ton balığı yedim ama 3 çatal filan aldım hepsini yiyemedim. Öğlen 1. Buçuk gibi yedim. Aksama da biber kizartticam yogurtlicam. Bir zararı olmaz dimi ?

Canım konserve iyi değil ama sürekli yersen zararlı olur. 3 çataldan hiç bir şey olmaz merak etme :) Kızartma da iyi değil ama aynı şekilde sürekli ve çok yersen. Canın çok istiyorsa bir kere ye bir şey olmaz :)

Hemen uzan. Sol tarafına yat. Karnın büyüdüğü için de olabilir ama geçmezse bence doktoruna görün.
Beşik çok güzelmiş. Güle güle sağlıklı günlerde kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…