2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar yeni doğan bildiğim kadarıyla yorgan, yastık kullanmıyor. Annem ve kayınvalidem yorgan yastık yapmaya başladı. Bunları ne zaman kullanacağız bilen var mı :)

Kızlar günaydın ... Ben şeker yüklemesi yaptıracağım ama doktor 75 gr dedi bizim doktor 50 gr yaptır dedi branşı kadın doğum değil ama pko olduğu için 50 yeterli gelir mi acaba 75 fazla olmasın tekrar 50 yüksek çıkarsa da 75 yüklemek istemiyorum siz ne kadarlık yaptırdınız bir de o gün çalışacağım ben o sırada yaptıracağım yani bir sorun olur mu ki ... Sizler çalıştınız mı ben hastanede çalıştığım için... Yemekten bir saat sonra kan verdim 89 çıkmıştı geçen haftalarda .. Kendi doktorum da ben önermiyorum ama yaptır aklın kalmasın dedi bu nasıl iş arap saçına döndü

Merhaba arkadaşlar
Bebişlerimiz inşallah sağlıkla büyüyor.Artık dönem olarak bebişlerin kilo aldığı bir döneme girmişiz.Vücutları yağlanıp kilo almaya başlayacakmış.Bende bebişe neler kilo aldırır diye merak ettim.Muz,ceviz,kaşar peyniri,tahin-pekmezin direkt bebişe gittiğini öğrendim.Bu konuda bildiklerimizi,neler yediğimizi paylaşırsak güzel olmaz mı

Canim ton balığı zaten arada bir yenilebiliyor Kızartma işi de olmamasi gerek ama ben de yiyorum :)

Ton balığını hamile kalmadan önce çok severdim dun yerken kokusu itici geldi 3 çatal anca yedim. Biber kızartması da hamilelikte yemeye başladım önceden sevmezdim. Simdi çok yiyorum biber kızartmasını.

3 çatal zor aldım zaten hamilelikten önce çok severdim simdi kokusu itici geldi yiyemedim. Ama biber kızartmasını patates kizartmasina bayılırım yani :)

Ton balığını hamile kalmadan önce çok severdim dun yerken kokusu itici geldi 3 çatal anca yedim. Biber kızartması da hamilelikte yemeye başladım önceden sevmezdim. Simdi çok yiyorum biber kızartmasını.
Ton balığı yasak :)

3 çatal zor aldım zaten hamilelikten önce çok severdim simdi kokusu itici geldi yiyemedim. Ama biber kızartmasını patates kizartmasina bayılırım yani :)
Sen biter kızartması dediğin için benim de canım çekti ve hem biber hem patates yaptım
Actifry'da yaptım belki o kızartmadan sayılmaz

Biraz önce banyoda kalcam in üstüne sert düştüm
Cok gecmis olsun yaa nasil hissesiyosun kendini? Bebisin kipirdanmaya devam ediyorsa problem yoktur insallah sen evhamlanmadan soyliyim :) hamilelikte vucut agirligimizla birlikte agirlik merkezimiz de degisiyor dengemiz zorlasiyor. Tekrar gecmis olsun.

Sanırım yenidığan seti halinde almak daha mantıklı olacak unibabynin ya da chicconunkini alıcam hepsi içinde canım
Set almak blki fiyat olark iyi ama chicco nun pisik kremini cok onerdiler bide sampuani ztn haftada bi kullanicma diye kopuk aldm en dogala yakini oymus uninin

Kızlar yeni doğan bildiğim kadarıyla yorgan, yastık kullanmıyor. Annem ve kayınvalidem yorgan yastık yapmaya başladı. Bunları ne zaman kullanacağız bilen var mı :)
Evet hem bogulma tehlikesinden hem de agir oluyo diye kullanilmiyo diye biliyorum. Bu durumda battaniye mi kullanicaz sadece yeterli mi? Bebek zorlanmadan sik sik donmeye baslayinca yastik artik kullanilabilir gibi geliyo bana. Fakat su anda alisverislerimizde yorgana yastiga butce ayirmali miyiz tecrubeli arkadaslar bizi aydinlatsin :)

bir de yatağı nasıl olmalı... bu konuda da aydınlatılmaya ihtiyacım var :)

Bende seker yuklemesi yaptirmamistim
Doktorum ozaman sekerli hicbisey yemiyceksin tam bugday ekmegi yiyceksin demisti he he dedim ama herseyide yedim
Bence diyet yap sen canim yukleme yaptirma bosuna
Ben dikkat etmedim ama sonrada pisman oldum cok tatli turu yemesemde feci derecede karpuz yiy

Reactions: 9ay
Battaniyeden ziyade ben uyku tulumu düşünüyorum. Gece uyurken eliyle filan yüzüne getirebilir belki. Battaniye hafif sonuçta. Gündüz gözetim altında olacağı için battaniye örtülebilir. Yatağın da sert olması gerektiğini biliyorum yanlış değilse :)

Evet chiccoyu bana da önerdiler canım
Tirnak makasinida chicco aldm ama tarak filan almadm ates olcerini braun aldm burun asprtorunu bebedor aldm yedek ucla bebek bezi alt degstrme bezi molfix. Kulak cubugu bebek temizleme pamugu baby&me deterjanini haci sakir ve dalan granul aldm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…