Canım sadece diyabet için değil bebeğin ve senin genel sağlığın için şeker iyi değil. Ben çikolata dışında şekerli hiç bir şey yiyip içmemeye çalışıyorum. Karatayı oku. Canın bir daha istemez :)
Şu an son 1 haftadır küçük parçalar yediğim çikolatamın içeriğine baktım bütün paketi bir seferde yesem 57 gram şeker alıyorum. Benim doktorum 75 gram yüklemek istiyor. 50 yapınca yüksek çıkarsa 100 yapıyorlarmış. 75'ten kaçayım derken 150 alma dedi :)) Ama haklısın meyve suyu vs içiyordum kesim yapmışımdır o şeker yüklemesini kendi kendime.
Ben diyorum ki direk diyet yapayım. Bir zararı olmaz. Faydası olur. Perşembe randevum var. Aç gideceğim ve o zamana kadar karar vermek zorundayım. Başka doktora sorayım diyordum ama hepinizin doktoru yapıyor gibi görünüyor.
Yok canım ya rapor alsam da kaçabileceğimi sanmıyorum. Bir arkadaşım 5 haftalık hamile, işe gelmedi, şehir dışında toplantı vardı ona gelmedi, evden dışarı bile çıkmamış ve domuz gribi oldu. Hem de ne kadar ağır geçirdi anlatamam. Şu an antiviral ilaç kullanıyor. 1 hafta rapor alsam dönünce de bulaşabilir. Havalar ısınana kadar böyle. Isınınca da zaten izne çıkacağız. Benim asıl kaygım bütün yasal haklarımı kullanarak 1 sene izin almak istiyorum. Buna nasıl tepki verecekleri
Canım konserve iyi değil ama sürekli yersen zararlı olur. 3 çataldan hiç bir şey olmaz merak etme :) Kızartma da iyi değil ama aynı şekilde sürekli ve çok yersen. Canın çok istiyorsa bir kere ye bir şey olmaz :)
Hemen uzan. Sol tarafına yat. Karnın büyüdüğü için de olabilir ama geçmezse bence doktoruna görün.
Beşik çok güzelmiş. Güle güle sağlıklı günlerde kullanın