2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aclik tolluga baktrp snra karar verseydi dktrn keske

Kızlar yeni doğan bildiğim kadarıyla yorgan, yastık kullanmıyor. Annem ve kayınvalidem yorgan yastık yapmaya başladı. Bunları ne zaman kullanacağız bilen var mı :)
Kis bebegi kullanir ama yazin bizimkolere muslin bez yeterli olur :) bndealdm english home dn yun yorgan ama yastk almadm cnku 6 aya kdr yastk kullanilmaz dye bliyrm bde yatggi yerin sert olmasink gerektgni

Reactions: 9ay
canim bnde hep kasar peynir iyi dye duydum ama tahin pekmezi blmiyordm ama sabahalri hep iki tatli kasigi pekmez yyrm

Sağol canım çok korktum ya daha yeni kendime geldim aglamaktan içim çıktı. Düşünce bebegimi kaybedicem sandim çok şükür kanama olmadı. Bebeğim de tekme atıyor. Insallah bişey olmamıştır kuzuma. Banyo yeni yıkanmışti ben adım atar atmaz yerde buldum kendimi. Artık biraz yavaş hareket etsem iyi olacak. Dikkat edin sizlerde

Tirnak makasinida chicco aldm ama tarak filan almadm ates olcerini braun aldm burun asprtorunu bebedor aldm yedek ucla bebek bezi alt degstrme bezi molfix. Kulak cubugu bebek temizleme pamugu baby&me deterjanini haci sakir ve dalan granul aldm.
Süper canım daha çoğunu almışın hacı şakir toz dalan yunuşatıcı mı :) ateş ölçer kulaktan mı acaba :) e bebkte indirim vardı :)

Kis bebegi kullanir ama yazin bizimkolere muslin bez yeterli olur :) bndealdm english home dn yun yorgan ama yastk almadm cnku 6 aya kdr yastk kullanilmaz dye bliyrm bde yatggi yerin sert olmasink gerektgni
Ben, kızım 2 haftalıkken boğulma önleyici yastık kullanmaya başladım.ağzı yukarı yatiramadim korkudan.yüzü köyün yatinca o da ben de rahat ettik

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine Bebise. Allah korusun. Bende banyoda kayıyorum bazen ama banyodayken çok ama çok yavaş hareket ediyorum. Yavaş hareket et ıslak olan her yerde.

geçmiş olsun canım, artık göbişler büyümeye başlıyor ağırlık merkezi değiştiğinden dengede sorun yaşayabiliriz, ben banyoya kaydırmaz halı serdim kapı ile duşun olduğu kısma boydan boya, birde banyoyya girerken eşine haber ver canım özellikle 30,haftalar daha sıkı
Bebişimin ismine artık kesin karar versem de ona ismiyle hitap etsem diyenler var mıı

Bizim isim kesinleşti gibiiii
bende çok istiyorum artık ismiyle hitap etmek ama kız ismi bulmak ne zormuşhala araştırma aşamasındayız maalesef... siz ne düşünüyorsunuz...

Evet cnm kız ismi bulmak ne zormuş bence erkek ismi bulmaya göre daha zor
Benim rahmetli kardesimin adı Gül o nedenle kızımın bir ismi Gül olacak inşaAllah onun yanına Ceyda düşündük, uzun boylu güzel kadın demek Ceyda Gül ya da Gül Ceyda düşünüyoruz

benim belden hafif çatlaklarım olmuş, hem de bikaç günde farkettim bir anda karın büyüyor maalesef, sık sık nemlendirin. Ben lierac kullanıyorum günde bir defa ama biooil alacağım onu da gece kullanacağım.. Yağ daha iyi sanırım kremdense..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…