2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben, kızım 2 haftalıkken boğulma önleyici yastık kullanmaya başladım.ağzı yukarı yatiramadim korkudan.yüzü köyün yatinca o da ben de rahat ettik

ben hep şu reflü yastığnıı duydum onu kullanıp yan yatma sağlıyomuş ondan var evde onu kullanırım ama yüzü koyun yatırmak iyiymiş.
@-Limon- ateş ölçer kulaktan aldım canım ama 1 derece fazla gösteriyo aklında olsun alıcaksan ben beyaz eşya aldığım mağaza var ordan aldım.
Yumuşatıcı kendime de kullanmıyorum onada kullanmam :) toz granül çamaşır deterjanı yani

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir hafta dileğiyle Günaydın Günaydın size

Hayırlı huzurlu mutlu umutlu haftalarımız olsun kızlar ...Allah bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin :) nasıl başlarsak öyle gidermiş güne güzel başlayalımm gülücüklerleee :) hepiniz kendinize çook dikkat edinn büyüyoruzz artıkınn çünküü :)

Canım naptın? Bu cuma günü randevumuz var inşaAllah çok merak ediyorum boyu, kilosu ne alemde kuzumun diye :) o gün 23+5 olacağız. Sen ne zaman gideceksin?
Ben de cumartesi gidiyorum canım inşallah. 22+6 da. Ben de merak ediyorum ama Eskisi gibi endişeli değilim hareketlerini hissetmek rahatlatıyormuş insanı cidden. Eskisine göre çok halsizim ve uykum var hep. Başlara dönmüş gibiyim :/ sanırım kan değerim düşük. Bunu söylücem vitamin mi bir şey versin artık. Bir kat merdiven çıkmakla bacaklarım kilometrelerce yol yürümüş gibi halsiz kalıyor. Ve çarpıntı olduğunu söylücem. Şikayetlerim bunlar :) sen de durum nasıl?

Benim de bazen yan yatınca yattığım tarafta sert bir yere yatmışım hissi oluyor diğer tarafa dönüyorum mecbur.
Ve bazen hani heyecanlanırsın da kalbin midende atıyormuş hissi olur ya ondan oluyor mideme. Değişik. Bu nedendir canım fikrin var mı? Çarpıntı mı bu yoksa bebiş midemi mi sıkıştırıyor?
günaydın canım bizimkide hep öyle gece hiç uyumuyo ve sürekli sancı gibi ağrı oluyo meshanemde:)

ben bu konuyu biraz daha araştırayım size güzel bi liste çıkartayım hep beraber yeriz

Bebek sıkıştırıyodur canım aşağı yukarı inip çıkıyo ya :) bi bakıyorum bebek midemde bi bakıyorum aşağıda

Al benden de o kadar. Biraz is yapmaya goriyim belim agrio . Bir de.

Ay kızlar iyiki varsınız da böyle ortam noktalarımiz var. 9 . Ay da da burda olalım. Gobus kocaman olunca çok korkuyorum o durumdan . Foto lar à baktım bıraz netten . Korktum galiba

Günaydın kızceler. Nasılsınız,moraller nasıl bakalım? Kaç kilo aldınız, göbüş çıktı mı iyicene,şikayetleriniz, kaygılarınız var mi,bebeginize isim bulmakta benim gibi zorlanıyor musunuz? Hadi sohbet edelim:)

Benim endişem metrobüste kimseyer vermiyo 32 ye kadar nasıl dayancam bilmiyorm

canım kızım olacak hala isim netleşmedi. 25. haftadayım. 17 kilo aldım karnım baya büyük. kilonunda etkisi vardır belki çalışıyorum otobüsle gidip geliyorum. bana da bir allahın kulu yer vermiyor. şaşıp kalıyorum. bende 32. haftaya kadar nasıl dayanırım biliyorum. bir de bir süre daha çalışamaya devam etmeyi düşünüyordum.

Allah kolaylık versin bide insanın yüzüne karnına bakıyolar hemen uyuyolar yani bu özel bi durum erkeklerin anlaması çok zor (eşi kardeşi vs bu özel durumu yaşadıysa bi nebze anlar) ne biliyim Allah sabrını veriyor ama çko zoruma gidiyor 40 dk ayakta duruyoum işe de 20 dk yürüyorum inince e gün içinde çalışmaya mecal kalmıyo.
İsim olarak anlamlı kulağa hoş gelen çok güzel isimler var ben çok kararsızdım oğlum olsa belliydi kızıma çok zor buldum eşim melis istedi ben se dini olsun derken serra melis oldu :)
ama çevremdende çok öneri geldi ve serra melis olmasa ayşegül çok kibar geliyo kulağa
Tuana
Tuğba
Esra
Erva
Ebrar
Zeynep
hatta bana kendi adını koy dediler zeynep melis yap dedilerde ben bi tane daha zeynebieşim kaldıramaz diye istemedim :)
Kilo içinde ben yeni yeni listemi düzenliyorum bide kan ilacı var tabi bakalım kaçla bitcek 11. kilomu aldm

Bebek sıkıştırıyodur canım aşağı yukarı inip çıkıyo ya :) bi bakıyorum bebek midemde bi bakıyorum aşağıda
Aşağıda olunca tedirgin oluyorum nedense. Çıkıvercek gibi :) ben 32 ye kadar duramıcam sanırım. Çok var 32ye yaaa 10 haftam var benim :/ okula ne veriyoruz izne ayrılırken?
Al benden de o kadar. Biraz is yapmaya goriyim belim agrio . Bir de.
iş yapmıyorum. Ondan yırttım :) kasılma kanama vs olunca eşim iş yapmayı yasakladı temizliğe bayan geliyor. Ama çabuk yoruluyorum. Bence kan değerleriyle alakalı bu durum. Çünkü o kadar ağırlaşmadık henüz.

Kızlar benim göbek deliğime kan oturuyo gün aşırı ve tam göbeğime bi ucu dayalı bi damar var sizin de öyle olanınız varmı

Evet en büyük sıkıntı kesinlikle katılıyorum. Bende otobüse bindigimde yaşadım bunu bikaç kez.küçücük çocuğu yanına oturtuyorlar ayakta koca göbekli hamile kadın.bi ton söylendim.böyle terbiyesizlik olmaz.ben kalkıp yer verecektim nerdeyse.insanlara söylüyorum hamile var bi zahmet yer verseniz diye.otobüste 3 hamile ayakta bekliyor.vicdan kalmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…