2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Dertdaşım varmış gelecekteki nesil nasıl olcak daha bilir

Ben bu hafta 2 kez otobüse bindim ve her seferinde hamile bayanların ayakta kaldığını gördüm. Dayanamayip söylendim durdum.allah insanlara vicdan versin ne diyim

Dertdaşım varmış gelecekteki nesil nasıl olcak daha bilir
Evet malesef.evlatlarımızi örf, adet,saygı kuralları cercevesinde yetiştirmeye cabalicaz.hayatta katlanamadigim birsey varsa o da saygısızlık. Evladimı ona göre yetiştirmek için uğraşıcam.ne yaşlılara, ne hamilelere,ne engellilere hiç değer verilmiyor.her seferinde ilginç bi olay yaşıyorum ve insan gercekten böyle şeylere tahammül edemiyor.öyle bi durumda çekinme hamileyim yer verir misiniz diye belirt.yoksa insanların umrunda oluyorsun gercekten

Yer vermeyenler yalnızca gençler değil ki. Benim metro kullandığım saatlerde gençler okulda oluyor. Gene de kimse yer vermiyor. Hamile olduğumu farkedipte başka yöne doğru açı değiştiren teyzeler oluyor. Geçen birisi o kadar tepeme dikildi ki ven kalkıp yer verdim. En çok teyzelere sinir oluyorum ben. Neden? Evine geliyorlar çay koyarken ay yavrum hamilesin hakkını helal et diyorlar otobüste metroda ise bu teyzeler kafa çeviriyorlar.

ben isim konusunda çok yoğunlaştım bu ara. Ela yı beğeniyoruz eşim de ben de çok zarif isim ama sadece renk anlamı var. Ben anlamlı bir isim olsun istiyorum. Geçen kendi isimlerimizin harflerinden nila yı uydurdum ama çok güzel uydurmuşum çok güzel anlamları var ama kulağım alışmadı hala daha nila ya

Dogru diyorsun.benim lafımda sadece gençlere değil zaten.bunu herkez yapıyor artık. İnsanlar ne hale geldi.ben ayakta duran bi büyüğümü ya da hamileyi görsem uyanır, sıkılır,üzülür yer veririm.ama kimsede ne vicdan ne anlayış var artik

Güzelmis aslinda:) bende anlamlı olsun istediğim için isim bulmakta güçlük çekiyorum. Yoksa isim cok:/

saygılı insan çok az kaldı inşallah bizim yetiştirdiklerimiz örf adet bilir.
Geçen hafta çok kalabalıktı yer istedim hamileyim dedim veremem dediler.
Sonra ki gün incem yere az kalmıştı ama biri kalktı azcık oturiyim diye biri oturmadan ben geçebilirmiyim dedim önümdekine niyeki dedi bana ya bi bayana niyeki denir mi yuh dedim içimden hamileyim dedim tamam dedi. Tamam herkes işten geliyo herkes işe gidiyo ama bi gün yer verse sevaba gircek. Ve bide şöyle bi zorluk var dışarda çalışmayan çevrene anlatınca çok önemsemiyolar arayı bazen arkadaşlarım filan nasıl geçiyo diye yol dışında rahat diyorum aa niye yolda ne varki diyolar küfür edesim geliyo. Hiç bi haber izlemiyolar anlamıyorum

Aynen iş çıkış saati işe gidiş saati boşa yer kapılyo bazıları geçen gün gene bindim bi amcanın başında beklemek zorunda kaldım. adam ben igördü gözünü kapadı a bi baktım iki durak sonra indi beni günaha soktu

mrb arkadaşlar ben bugun dişime dolgu yaptırdım korka korka morfinsiz uyuşturmadan ama canım yandı kendımı cok kastım birde biliyorsunuz ışınla donduruyorlar dolguyu korktum bebeğimde de hiç hareket yok böyle bırsey basına gelen varmı sıkıntı yapmalımıyım acaba bebeğim iyimidir?

Mrb güzel anneler bu gün doktordan geliyorum 2 aydır kız bildiğim bebeğim erkekmış acaba doğrumu aynı doktora gidiyorum her seferinde soruyordum kıza benziyo diyordu 15 gün önce net bi şekilde kız dedi bugün erkek gibi gördüm bi ara dedi erkeğe benziyo dedi kendimi kıza alıştırmıştım iyiki hiç bişey almamışım

Benim endişem metrobüste kimseyer vermiyo 32 ye kadar nasıl dayancam bilmiyorm

Ben bu hafta 2 kez otobüse bindim ve her seferinde hamile bayanların ayakta kaldığını gördüm. Dayanamayip söylendim durdum.allah insanlara vicdan versin ne diyim

Merhaba kızlar, ben de gece nöbetinden geldim. Uyudum uyandım. 5-6 kilo aldım ben de. Doktor 10 marta kadar en fazla 2 kilo hakkın var dedi Nutellaları kaşıklarken nasıl olacak bilmiyorum.

Hamileliğim boyunca bazı günler dolmuşla gidip geldim işe, ben bindiğimde gidiş de geliş de boş oluyor genelde hep oturuyorum. Ama bir kaç kere ayakta kaldım. Ama hemen birileri indiği için oturdum, 2-3 kere de yer verdiler. Hiç yer verilmediği olmadı, çok denk gelmediği için aslında. Bugün 30lu yaşlarında bir erkek yer verdi. Teşekkür ederim dedim oturmadım. Israr etti oturdum. Ama oturmasam da olur. Ayakta gidemeyecek kadar hasta güçsüz değilim, sadece hamileyim. Ayakta da yolculuk yapabiliriz kızlar, sorun etmeyin bence. Hasta değiliz

Uzun süre ayakta durmadığından sanırım bu yorumun. evet hasta değilim hamileyim ama 40 50 dk uzun süre ayakta kalmak sabit kalabalık nefessiz bir ortamda hiç hoş değil ve İstanbulun en kalabalık ulaşımından bahsediyorum bırak oturmayı binilmesinin zor olduğu bir ulaşım. işe gelmeden daha bel ağrısı, akşam olmadan varislerde şişme, ayaklarda şişme vs oluyor. ve sorun oturmak değil yapılan saygısızlık

Yuh artık 25. haftadamı erkeğe benziyo dedi sen o doktoru değiştir

siz ismi bulmuşsunuz ne güzel serra melis çok da güzel olmuş. oğlumun adı "ege" tek isim kızıma da tek koyacağım o yüzden ama karar vermek çok zor. bir karar verebilseydik. doğuma kadar da Allah kuvvet versin biz hamilelere

Ayrintiliya girmedin mi canım nasıl hala bi kız bir erkek diyebiliyor doktor enteresanmış gerçekten.

yani nasıl anlatmalı. uzun süre hareketsiz dikilmek ve otobüsün ankara halk otobüsü olması benim için sorun. belim ağrıyor. herkesin kendi fikri de heralde yer vermeyenlerde sizin gibi düşünüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…