2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bebeğimin sabahtan beri hiçbir hareketini hissetmedim, çikolata da yedim ama tık yok.. Bir doktora gitsemmi acaba, biraz korktum açıkcası

Yuh artık 25. haftadamı erkeğe benziyo dedi sen o doktoru değiştir
Aslında doktorum dan çok memnunum benim göbek bölgesinde yağ dokusu fazla olduğu için doktorlar bebeği bile zor görüyorlar artık bebek büyüdükçe daha net görebiliyorlar 16 haftalıkken sormuştum biz bebeği zor görüyoruz demişti

Aynen benim de karnım yağlı ve çok gazlı olduğum için 19 haftada, yarım saatlik inceleme sonunda cinsiyeti öğrendik, pozisyonu çok müsait olmasaydı o gün de öğrenemezmişiz

yani nasıl anlatmalı. uzun süre hareketsiz dikilmek ve otobüsün ankara halk otobüsü olması benim için sorun. belim ağrıyor. herkesin kendi fikri de heralde yer vermeyenlerde sizin gibi düşünüyorlar.

Herhalde kimse benim kadar işyerinde ayakta durmuyordur. Gece nöbetleri cabası. Acil doktoruyum ben oturmuyorum hiç, allah seni inandırsın bazen öğle yemeğimi yemeye fırsat bulamadığımdan yanımda getirdiğim meyvelerle idare ediyorum. Belim bacaklarım kopuyor resmen mesai bitimi.
Ama inanın yer vermeyenler de vermesinler, nolacak ki. Hiç kimse anlayışlı olmak zorunda değil. Saygısız diye yaftalamayalım insanları

Bir sağlıkçıdan bunları duymak beni çok şaşırtıyor. Anlayışsızlık saygısızlıktır, görgüsüzlüktür. Ben yer vermek zorundalar diye ısrar etmiyorum ama yapılanlar doğru değil. Sende yer vermiyodun demekki. İş gereği çok oturmakta iyi değil çok ayakta durmakta değil. Allah kolaylık versin hepimize.

Cnm sen hic istda metrobuse binmedin sanirim hem minibuste degil ama biliyorsun otobuslerde yaslilara hamilelere v.s yer verilmesi seklinde uyarilar var yani arkadaşlar haklari olani istiyorlar. Sen ayakta durmayi sorun etmiyor olabilirsin ama allah korusun bebisler zarar görmesin diye yer verilince oturmak daha mantikli bence.

Arkadaşlar az önce kasık ağrısından baygınlık geçirdim galiba. Çamaşır makinasını doldurdum yere çömelip, bayağı da atletik hareketler yaptım galiba. Az sonra doğum sancısı mı acaba bu diye koltuğa attım kendimi, ama yok böyle bir sancı. Halen yeri minik minik sızlıyor sol taraftan. Hastaneye gitmeye çalıştım başaramadım. Sonra azala azala bitmiş, biraz da uyumuşum. Çok dikkat edin ani hareketler için rahim tutan kaslar konusunda uyarmışlardı ama kas acısı çok korkutucu, ödüm patladı

arkadaşlar bebek arabası alan var mı aranızda? hangi marka aldınız? ya da alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? benim iyice kafam karıştı

arkadaşlar bebek arabası alan var mı aranızda? hangi marka aldınız? ya da alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? benim iyice kafam karıştı

Canım araba alırken evinin konumu yokuş varmı asansör varmı araban varmı kullanım alanın neresi olucak bunları düşünüp al. ben chicco urban alıcaktım ama satıcı liteway travel önerdi onunda puseti çok ağırdı sonra kaynım bize liteway almış pusetmiş baya arştırdım en çok tercih edilen arabaymış 0+ kullanımı var çünkü

Ay canım dikkat et bende bazen gece sancıyla ayınoyrum adım atamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…