2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Biz baby2go power delux aldık
teşekkür ederim kızlar. bazı arkadaşlar oinny xtra2 ve mamas papas önerdiler ama onların da fiyatları çok uçuk geldi. yüzlerce çeşit var valla insan şaşırıp kalıyor

teşekkür ederim kızlar. bazı arkadaşlar oinny xtra2 ve mamas papas önerdiler ama onların da fiyatları çok uçuk geldi. yüzlerce çeşit var valla insan şaşırıp kalıyor

Tabi fiyat olarak maddi durumuna göre çeşit çok her bütçeye araba var

Aynen benim de karnım yağlı ve çok gazlı olduğum için 19 haftada, yarım saatlik inceleme sonunda cinsiyeti öğrendik, pozisyonu çok müsait olmasaydı o gün de öğrenemezmişiz
Her gittiğimde söylüyor doktor cilt altı yağ dokusu yüzünden net görünmüyor diye ben devlete gittiğim için öyle yarım saat bakamıyor görürse söylüyor

arkadaşlar bebek arabası alan var mı aranızda? hangi marka aldınız? ya da alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? benim iyice kafam karıştı
Bu konuda benim de kafam çok karışık.
Kraft twist rlx ya da piere cardin pc405 arasında kaldık ama başka bir şey de alabiliriz. Eşim baby2go volo lx ini beğendi ben rengini beğenmedim. Baby2go nun volo premium unu da beğeniyorum. Ama henüz bir şey alamadım :/

Bence benim aldığımı bir araştırın. Biz beğendik. Artılarını söyleyim. Nispeten daha hafif. Arka tekerlekleri büyük. Çift yönlü kullanımda tutacak yeri çevrilen modellerde büyük tekerler öne geliyor, bu da sürüş zorluğu yaratıyor ama benim aldığımda öyle değil. Bebeğin konulduğu yerin yönü değiştiği için nasıl kullanırsan kullan büyük tekerler arkada kalıyor. Ayrıca amortisörü var

Ya hiç kalabalık bi otobüste gitmedin ya da yer sorunu yaşamamısın belli. Hasta değiliz ama Özür dileyerek söylüyorum bi adamla kiç kiça gitmek zorunda değilim. Gobegimi bi adamın ya da tanımadığım bi insanın herhangi bi yerine temas halinde gitmek zorunda da değilim. Bigün böyle bi duruma düşersen o zaman ne demek istediğimi anlarsın diye umuyorum

Bebeğin suyu Az gibi dedi dr haftaya tekrar çağırdı. İki gündür o kadar çok su içiyorum ki tuvalete abone oldum resmen sudan sıkıldım.

Valla bu konuyu görünce şimdi birden kalkıverdim :) eşime kızıp duruyorum ev değiştirmedin diye 10 dk yol ama inan boş dolmuşu bekliyorum binmiyorum isterse işe geç kalıyım taksiyle giderim bugün üçüncü boş geçince tanıdığa rastladım ama inanın insanlık kalmamış yaşlılar ayakta gidiyor bir de adım atar atmaz gaza basıyo bazı hayvan türü şoforler sadece ... En sıkıntılı durum allahtan havalar iyi beklemek sorun olmuyor ... Bi de tak diye gaza basmasalar ben insanlar umudu kestim cam kenarına oturunca allahım nasıl incem diye stres oluyorum maşallah teyze 150 kilo sadece yan garafa dmnüyo diyorum çekilir misiniz geçemem diye... son tarafa otursam geçerken kalkmam gerekiyo üç haftam kaldı bu hafta ile direk rapor alcam yani :)

Hasta değiliz ama düşme riskimiz fazla burada iki dk bi ani fren yapıp ağzına kadar yolcu alıyolar... Bazen üstüne çıkanlar bile oluyo karnına çarpanlar senin inmeni beklemeden bile gaza basan birisi düşmemeni mi umursayacak bana göre :)

arkadaşlar bebek arabası alan var mı aranızda? hangi marka aldınız? ya da alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? benim iyice kafam karıştı
Cybex m air aldım
Benim için olmazsa olmazı travel sistem olacak öyle puset çıkmadan ana kucagı yerleştirilen modeller bosuna hamallık kg hafif olacak tek elle puset üstündeyken kapanacak tekerlekleri şişme olmayacak garantisi ve servisi olacak

Ben de yaşadım hatta birisini az önce sıkma canını olabiuor canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…